مرسی از همتون به خاطر ترجمه مطالب . المتوزوماب هر چند واسه اکثر ما داروی قابل استفاده ای نیس ، حالا یا به خاطر اینکه هنوز با داروهای معمول کنترل میشه یا به خاطر قیمت خیلی زیادش
ولی با این حال هممون با خوندن مطلب امیدوار شدیم که یه داروی قوی هس که دیر یا زود به کشور ما هم میاد . همونجور که توی این چند سال داروها خیلی تغییر کرده . حتی توی ایران
ولی چیزی که خیلی ناراحتم میکنه اینه همه یه نگرانی مشترک داریم . تا اسم یه دارو میاد همه میگن چنده؟؟؟؟؟ خودتون بشمارین توی این تاپیک چند بار درباره هزینه داروها صحبت شد ؟
به قران نباید توی ایران کسی نگران هزینه درمان باشه . کاری به نفت ندارما . شما معادن سنگ و گازمونو ببینین . کم نیسن . اون وقت اما باید استرس هزینه درمانو بخوریم
بعد ایران میاد 40.000.000.000$ کمک میکنه به لبنان واسه ساخت سد !!!!
اخه با این پول چند تا بیمار خاص 100% درمان میشن ؟
از قدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
حالا من چرا دارم اینا رو اینچا میگم ؟! نمیدونم!!!
ولی با این حال هممون با خوندن مطلب امیدوار شدیم که یه داروی قوی هس که دیر یا زود به کشور ما هم میاد . همونجور که توی این چند سال داروها خیلی تغییر کرده . حتی توی ایران
ولی چیزی که خیلی ناراحتم میکنه اینه همه یه نگرانی مشترک داریم . تا اسم یه دارو میاد همه میگن چنده؟؟؟؟؟ خودتون بشمارین توی این تاپیک چند بار درباره هزینه داروها صحبت شد ؟
به قران نباید توی ایران کسی نگران هزینه درمان باشه . کاری به نفت ندارما . شما معادن سنگ و گازمونو ببینین . کم نیسن . اون وقت اما باید استرس هزینه درمانو بخوریم
بعد ایران میاد 40.000.000.000$ کمک میکنه به لبنان واسه ساخت سد !!!!
اخه با این پول چند تا بیمار خاص 100% درمان میشن ؟
از قدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
حالا من چرا دارم اینا رو اینچا میگم ؟! نمیدونم!!!
هرگز کوتاه نخواهم آمد حتی اگر سقف آسمان از قامتم کوتاهتر شود !