2012/10/22, 07:20 PM
بخدا یکی از بچها یه بار تاپیک گزاشته بود یه جا هست تهران میگن با میلغ 80 ملیون تومن به وسیله داروهای گیاهی و بر مبنای طب سنتی ام اس رو درمان میکنن..من دوست خودم تو این سایت چند سال پیش مادرشون رو بردن پیش این آقا اون موقع 15 ملیون تومن گرفتن که درمانشون کنن به هیچ جا هم نرسیدن...چرا نمیخوایم قبول کنیم ...ام اس شده وسیله استفاده یه عده کلاه بردار...از یک طرف داروهای که درمان رایج و خوب ام اس در دنیا هستن بیمه نمیشن و خوب مریض وقتی نداره هزینه این درمانها رو بده ست به هر کاره غیر معقول دیگهای میزنه...و ای فقط از سر ناچاریه...متاسفانه در اینجا باید سستی و بی کفایتی مسولین مربوط رو در نظر گرفت...چون بر فرض مثال اگر دارویی که الان با گرون شدن دلار ماهی 7 ملیون تومن هزینشه در دسترس من بود...مثلا با بیمه حتی میشد ماهی یک ملیون...اون وقت خالهی من نمیومد بگه برو فلان جا تو شیراز فلان دکتر تاییدیه از آقای خ داره که ام اس رو درمون کرده با گرفتن 500 هزار تومن خوبت میکنه...یکی نیست بگه خوده اون آقای خ هیچ تاییدی نداره اون وقت میره تاییدیه به بقیه میده؟
بله دلیل اینکه اینجور روشا رایج میشه اینه که داروی اصلی مورد نیازه منو شما وجود نداره...متاسفانه...و اگر هم وجود داره با قیمتهای نجومی و غیر معقولش باعث میشه بیمار به روشهای دیگه متوسل بشه(از سر ناچاری)
بله دلیل اینکه اینجور روشا رایج میشه اینه که داروی اصلی مورد نیازه منو شما وجود نداره...متاسفانه...و اگر هم وجود داره با قیمتهای نجومی و غیر معقولش باعث میشه بیمار به روشهای دیگه متوسل بشه(از سر ناچاری)