منم رسیدم
فقط اومدم چند تا تشکر جانانه کنم و برم بخوابم
از همدم عزیز بابت ترجمه اخبار و ویراستاری خبرها ،
از سید رضای عزیز به خاطر تندیس های زیبایی که طراحی کرده بود ،
( به این دو عزیز فکر کنم از ده روز قبل از دیدار زحمت دادم )
از مهسا و نوشین بابت نوشتن اطلاعات دوستان ،
از مهشید خانوم گل بابت صحبت های قشنگش و روحیه بی نظیرش ،
از سینا و فربود بابت تدارک دیدار ،
از مادرهای عزیز که واقعا حضور بزرگتر ها در جمع ما همیشه باعث دلگرمیمون بوده و انشالا همیشه سایشون بالا سرمون باشه
و یه تشکر مخصوص ( با اینکه احتمالا نیاد اینحا و نوشته ها رو نخونه ) از آقای جعفرنژاد صاحب کافی شاپ که هم صحبت های فوق العاده ای داشتن و هم واقعا هیچی واسمون کم نذاشتن ، از قیمت سرویسی که بهمون دادن گرفته تا کادو 100 هزار تومنی که بهمون دادن .
و از همه دوستانی که همه به نوبه خودشون به برگذاری بهتر این دیدار کمک کردن
ببخشید که اسم همه رو نمیبرم . خیلی سخته مخصوصا که الان با چشمای بسته مینویسم
پارچه طراحی شده ای هم که سید رضا عزیز در دیدار قبل تهیه کرده بود بر سر در کافی شاپ چنان خودنمایی میکرد که محال بود کسی از اونجا رد شه و اونو با دقت نبینه
خلاصه نمیدونم چی بگم الان ، فقط ای کاش میشد هر روز دیدار داشت و هر روز روی ماه همه شما رو دید
جای همه کسانی که نیومدن هم شدیدا خالی بود ، امیدوارم به زودی دیداری داشته باشیم که همه اعضا ام اس سنتر در اون حضور داشته باشن
بازم دست همگی درد نکنه
فقط اومدم چند تا تشکر جانانه کنم و برم بخوابم
از همدم عزیز بابت ترجمه اخبار و ویراستاری خبرها ،
از سید رضای عزیز به خاطر تندیس های زیبایی که طراحی کرده بود ،
( به این دو عزیز فکر کنم از ده روز قبل از دیدار زحمت دادم )
از مهسا و نوشین بابت نوشتن اطلاعات دوستان ،
از مهشید خانوم گل بابت صحبت های قشنگش و روحیه بی نظیرش ،
از سینا و فربود بابت تدارک دیدار ،
از مادرهای عزیز که واقعا حضور بزرگتر ها در جمع ما همیشه باعث دلگرمیمون بوده و انشالا همیشه سایشون بالا سرمون باشه
و یه تشکر مخصوص ( با اینکه احتمالا نیاد اینحا و نوشته ها رو نخونه ) از آقای جعفرنژاد صاحب کافی شاپ که هم صحبت های فوق العاده ای داشتن و هم واقعا هیچی واسمون کم نذاشتن ، از قیمت سرویسی که بهمون دادن گرفته تا کادو 100 هزار تومنی که بهمون دادن .
و از همه دوستانی که همه به نوبه خودشون به برگذاری بهتر این دیدار کمک کردن
ببخشید که اسم همه رو نمیبرم . خیلی سخته مخصوصا که الان با چشمای بسته مینویسم
پارچه طراحی شده ای هم که سید رضا عزیز در دیدار قبل تهیه کرده بود بر سر در کافی شاپ چنان خودنمایی میکرد که محال بود کسی از اونجا رد شه و اونو با دقت نبینه
خلاصه نمیدونم چی بگم الان ، فقط ای کاش میشد هر روز دیدار داشت و هر روز روی ماه همه شما رو دید
جای همه کسانی که نیومدن هم شدیدا خالی بود ، امیدوارم به زودی دیداری داشته باشیم که همه اعضا ام اس سنتر در اون حضور داشته باشن
بازم دست همگی درد نکنه
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
مث افسانه بی اندازه بودی ...