2012/05/05, 10:24 PM
جا داره منم تولد سومین ساله ام اس سنتر رو به همه ی ام اس سنتری های عزیز تبریک بگم !!
و از همه ی کسانی که زحمت کشیدن و انرژی گذاشتن تا ام اس سنتر در این سطح قرار بگیره و این قدر برای جامعه ی ام اس مفید باشه قدر دانی میکنم !!
به خدا همه ی اون هایی که کار های اجرایی انجام دادن میدونن : هماهنگی و مدیریت یه گروه . تازه اونم گروهی که پایه و سورسش اینترنتیه واقعا کاره سنگینیه !! با توجه به بینشی که نسبت به انجمن های اینترنتی توی کشور هست واقعا حساسیت و دقت فوق العاده میطلبه !!
تازه مقدمات و هماهنگی های دیدار ها هم سر جای خودش !!
اینو گفتم که قدر کادر مدیریت و زحمت کشای این سایت رو بیشتر بدونیم !! و به کاره خالصانه شون ارزش و احترام بی پایان قائل باشیم !!
به خدا از کسی پول نگرفتم اینو بنویسما !! بعدا به من تهمت رشوه خواری نزنیدا !!!
ام اس سنتر و بچه های مبتلا به ام اس لیاقت بهترین ها رو دارن !! چون واقعا بهترین هستند !!
و از همه ی کسانی که زحمت کشیدن و انرژی گذاشتن تا ام اس سنتر در این سطح قرار بگیره و این قدر برای جامعه ی ام اس مفید باشه قدر دانی میکنم !!
به خدا همه ی اون هایی که کار های اجرایی انجام دادن میدونن : هماهنگی و مدیریت یه گروه . تازه اونم گروهی که پایه و سورسش اینترنتیه واقعا کاره سنگینیه !! با توجه به بینشی که نسبت به انجمن های اینترنتی توی کشور هست واقعا حساسیت و دقت فوق العاده میطلبه !!
تازه مقدمات و هماهنگی های دیدار ها هم سر جای خودش !!
اینو گفتم که قدر کادر مدیریت و زحمت کشای این سایت رو بیشتر بدونیم !! و به کاره خالصانه شون ارزش و احترام بی پایان قائل باشیم !!
به خدا از کسی پول نگرفتم اینو بنویسما !! بعدا به من تهمت رشوه خواری نزنیدا !!!
ام اس سنتر و بچه های مبتلا به ام اس لیاقت بهترین ها رو دارن !! چون واقعا بهترین هستند !!
قال الله تعالی :
من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم
اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!
من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم
اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!