2012/05/04, 09:28 PM
سلام
قصد داشتم نظر سنجی تاپیک رو عوض کنم و نظرسنجی امتیاز دیدار رو قرار بدم که با عرض شرمندگی اشتباه کردم و تاپیک رو حذف کردم
سعی میکنیم اطلاعات رو برگردونیم ولی درصدش خیلی کمه
البته میتونیم بکاپ 24 گذشته رو برگردونیم ولی خوب همه اطلاعات امروز از دست میره که کار صحیحی نیست
به هر حال کار انجام شده هست و از همه دوستانی که در این تاپیک صحبت کرده بودن عذر میخوام .
راجع به دیدار هم بگم که دیدار خوبی داشتیم .
باران بهاری قشنگی بود که نصفمون مثل خودم کلا خیس بودیم
از همه دوستان ممنونم که در این دیدار حضور پیدا کردن ، اونهایی که از راه دور و نزدیک اومده بودن دست همگی درد نکنه
یه تشکر خیلی ویژه از حامد عزیز که در این دیدار خیلی خیلی زحمت کشید و کلا تدارک این دیدار بر عهدش بود
از سید رضا عزیز با یادگاری های خیلی زیباش که هنر خودش بود .
از همه کسانی که در تدارک نقش داشتن . اسم نمیبرم همه زحمت کشیدن .
خلاصه از همه و همه ، پدر مارد های عزیز و همه دوستان ممنونم
قصد داشتم نظر سنجی تاپیک رو عوض کنم و نظرسنجی امتیاز دیدار رو قرار بدم که با عرض شرمندگی اشتباه کردم و تاپیک رو حذف کردم
سعی میکنیم اطلاعات رو برگردونیم ولی درصدش خیلی کمه
البته میتونیم بکاپ 24 گذشته رو برگردونیم ولی خوب همه اطلاعات امروز از دست میره که کار صحیحی نیست
به هر حال کار انجام شده هست و از همه دوستانی که در این تاپیک صحبت کرده بودن عذر میخوام .
راجع به دیدار هم بگم که دیدار خوبی داشتیم .
باران بهاری قشنگی بود که نصفمون مثل خودم کلا خیس بودیم
از همه دوستان ممنونم که در این دیدار حضور پیدا کردن ، اونهایی که از راه دور و نزدیک اومده بودن دست همگی درد نکنه
یه تشکر خیلی ویژه از حامد عزیز که در این دیدار خیلی خیلی زحمت کشید و کلا تدارک این دیدار بر عهدش بود
از سید رضا عزیز با یادگاری های خیلی زیباش که هنر خودش بود .
از همه کسانی که در تدارک نقش داشتن . اسم نمیبرم همه زحمت کشیدن .
خلاصه از همه و همه ، پدر مارد های عزیز و همه دوستان ممنونم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
مث افسانه بی اندازه بودی ...