(2012/03/24, 11:34 PM)fatima نوشته است: مرسی پروانه جون
الهی یه مادر شوهر شیرازی گیرت بیاد که اینقد ماچت کنه که...!!!
ماچ شیرازی دیدی تا حالا؟!
فاطی جون مگه شیرازی ها چطور ماچ میکنن
بابا مادر شوهر دندون مصنوعی هاش و دربیاره بعد من چندتا بخواد ماچ بهش میدم
سلام
توت فرنگی عژیژ(ببخشید ها دهنم اب افتاد نام کاربریت و گفتم)
البته حق باشماست اما زیر بنای همه چی دوست داشتن و عشقه سو تفاهم نشه منظور فقط دل و قلوه پس دادن نیست کسی که عاشق زندگی و تشکیل خانواده و یا کسی باشه البته منظورم هر دو طرفه میتونن تو هر مملکتی و هر منطقه ای باشن ازدواج کنن...از اونجایی که پسرها خواستگاری میرن پس اگه کسی و دوست داشته باشه به عشق اون فکر کار و زندگی میوفته و اگه دختری پسری و دوست داشته باشه بیشتر مراعات میکنه و فکر چشم و هم چشمی نمیکنه خیلی راحت میتونن زندگی خوبی روع کنن و تو خرج و قرض نیوفتن البته ناگفته نمونه که اگه بزرگترهامون هم کمی حمایت کنن خیلی خوب میشه چون حمایت والدین و بزرگترهای فامیل جرات میشه برای ازدواج البته بحث تحقیق و انتخاب شریک مناسب یه بحث دیگه است فکر نکنید خوشی زده زیر دلم نه شعار هم نیست من تو زندگی چندین نفر تحقیق کردم و دیدم دوست داشتن باعث تفاهم و ملاحظه شده اینجا جاش نیست که بگم چون تعریف از خود میشه اما بنظر من دو نفر باید بشینن و به تفاهم برسن که با پولی که دارن چطور زندگی و شروع کنن من نمیگم همه قید ارزوهاشون و بزنن چون ادم یه بار تو زندگیش عروسی میکنه اما میشه پی مراسم و خرج مناسب جیب بود تا بعد عروسی تو قرض نیوفتی چه اهمیتی داره فک و فامیل تالار انچنانی بیان و میوه و شیرینی چند مدله بخورن چرا باید برا تزیین ماشین عروس اونهمه خرج کرد؟چرا بایدیه البوم گنده با100تا عکس درست کرد؟اگه بزرگترها کمک کنن و کنار بیان و عروس و داماد هم اول زندگی و کنار یزرگترها شروع کنن تا بعد پول پس انداز کنن و برن پی رهن و غیره مگه زندگی زندگی نمیشه....هر کس باید خودش و خانواده اش و تغییر بده تا جامعه تغییر کنه اینهمه خرج برا بچه و غیره چیه اخه
میشه خودمون نمیخواییم(امیدوارم دوستان سنگ سارم نکنن)
در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!
در این مزرعه ی پاک
به جز عشق, به جز مهر
دگر بذر, نَکاریم...!