2011/08/21, 08:14 PM
(2011/08/21, 02:13 PM)SSA نوشته است: گلیکولیزاسیون یعنی ضمیمه شدن قندها بر روی پروتئین های موجود بر سطح سلول
قند یعنی چی؟ یعنی خوردن هرچیزی که قند داره؟
موجود بر سطح سلول یعنی چی؟ هر سلولی یا فقط میلین؟
پروتئین کجای سلوله؟
شکلی در این رابطه ندارین؟
مکمل هایی مانند ویتامینD وN استیل آمین در چه موادی وجود دارن؟
باید حتما به صورت دارو مصرف بشن؟
ببخشید،متاسفانه من مثل بقیه دوستان اطلاعات زیادی ندارم.
سلام سمیرا جان
اشکال نداره هر وقت هر سوالی داشتید با کمال میل تا اونجا که میتونم واستون توضیح میدم
قندها ترکیباتی هستن که در ساختارشون کربن ،هیدروژن واکسیژن هست شامل مونوساکارید ها(فروکتوز ،گالاکتوز وگلوکوز ) که مثلآ میوه ها حاوی فروکتوزاند
دی ساکاریدها(لاکتوز قند شیر،مالتوز قند جو و ساکاروز که قند موجود در شکره)
وپلی ساکاریدها که مهمترینشون گلیکوژن :که قند ذخیره شده در بدن ماست که اکثر اون داخل ماهیچه وکبدمون ذخیره میشه و نشاسته که قند ذخیره شده در گیاهانه
سلولهای ما برای ورود اکثر مواد به درونشون روی سطح خودشون گیرنده دارن که باعث میشه هر ماده ای داخل سلولهای ما نشه
جنس این گیرنده ها اغلب پروتوئینه
سطح سلول هم یعنی غشایی که سلول رو میپوشونه
در رابطه با ویتامین ها هم توی سایت به نام الفبای ویتامین ها توضیح دادم
nاستیل آمین هم یک ترکیب شیمیاییه که روی گروه آمین خودش یک استیل داره برمی گرده به شیمی...
فکر کنم این براتون مهم باشه که بدونید که این ترکیب به صورت دارو نیاز نیست مصرف بشه
البته دکتر من ویتامینD رو برام تجویز کرده که هفته ای یک بارقرصشو میخورم
امیدوارم تونسته باشم واستون سوالاتونو جواب بدم
ومتأسفم که نتونستم در این رابطه شکلی پیدا کنم...
اگر باز هم سوال داشتید در خدمتم
If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you