موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
بعد از پالس کورتون معمولا دکتر قرص کورتون (پردنیزولون ) هم میده که ناگهانی کورتون رو قطع نکرده باشی و اون قرصو هم کم کم دوزش رو پایین میاره تا قطع بشه.
بعد از پالس هم پیش دکتر برید و بهش بگید وضعتون چطوره.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :4 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : دکتر رودباری
داروي مورد استفاده : سینووکس
سلام من همین الان در حال پالس تراپی هستم بعد از ۵ سال این سومین پالس تراپی من هست روزی دو ویال، ماجرا از اینجا شروع شد که عملکرد یک پای من نسبت به اون یکی کم شده و الان فیزیوتراپی هم میشم امیدوارم عملکردش عادی بشه
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 0
دكتر معالج : 0
داروي مورد استفاده : سینووکس
سلام دوستان من ١٠ روز پيش چشم چپم ديدش تار شد دكتر ٥روز كورتون تراپي نوشت برام كورتون تراپيو انجام دادم الان ديدم كمي بهتر شده ولي مثلاولش نشده هنوزم تاره آيا درست ميشه ؟ نگرانم اعصابمو خورد كرده دكترم ميترسم برم باز كورتون بنويسه
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14820
تشکر های دریافت شده :15245 بار در 3332 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
از زمانی که کورتون میزنید تا دو هفنه زمان لازمه که اثر بزاره(بهتر بشه) بقیش هم با زمان حل میشه
من خودم تاری دیدم بعد 5 ماه(فکر میکنم) به طور کامل برطرف شد
باید کاری کنی، آروم بگیرم
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 326
تشکر های دریافت شده :639 بار در 184 پست
سال تشخيص بيماري : 1383
دكتر معالج : دکتر سعید شاه بیگی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
درستان مگه تاري ديد كاملا خوب ميشه؟
من هنوز چشم چپم تاره مگه كورتون درماني باعث ميشه
ديد كاملا خوب بشه؟
تازه كورتون درماني هم اندازه داره مگه هر دفعه بري دكتر وبگي
مشكلي دارم مثلا يكم چشم تاره كورتون درماني ميشي؟
بايد بري دكتر شايد لازم باشه داروتون عِوَض شه يا هرچيز ديگهاي
هيچوقت به خاطر ترس از تجويزدكتر دكتر رفتن را به تعويق نياندازيد
انگه كه توانستم بشد دانستم نشد
چون كه دانستم بشد توانستم نشد
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2506
تشکر های دریافت شده :2587 بار در 711 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر حمزه لو,دکتر الهام جعفری
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
سلام دوستان خوبم
من وقتی دید چشم چپم را از دست دادم پالس تراپی کردم ، دید چشمم برگشت در همون موقع که بستری بودم البته نه بطور کامل ولی همین که میدیدم برام خوب بود ولی هنوز بعد دوسال هنوز چشمم یکم تاره و در گرما و نور شدید تاری اش بیشتر میشه .
برای مشکلات حسیم هم پالس نشدم .
ان کس که دوست داری نیمه دیگر تو نیست !
او تویی ، اما در جای دیگر
تشکر های اهدا شده: 34
تشکر های دریافت شده :53 بار در 17 پست
سال تشخيص بيماري : 94
دكتر معالج : حریرچیان
داروي مورد استفاده : آونکس
(2017/12/24, 12:18 AM)hamed.b نوشته است: سلام دوستان من ١٠ روز پيش چشم چپم ديدش تار شد دكتر ٥روز كورتون تراپي نوشت برام كورتون تراپيو انجام دادم الان ديدم كمي بهتر شده ولي مثلاولش نشده هنوزم تاره آيا درست ميشه ؟ نگرانم اعصابمو خورد كرده دكترم ميترسم برم باز كورتون بنويسه
سلام
یکی دوماهی طول میکشه تا مثل اولش بشه... برا منم زمان برد و الان خداروشکر دیدم کامله مثل اول
تشکر های دریافت شده :16 بار در 16 پست
سال تشخيص بيماري : 1397
دكتر معالج : ....
داروي مورد استفاده : سینومر
سلام خيلي نيازمند كمك هستم....براي خواهرم با نشانه بي حسي و كرختي هر دو پا و بيشتر در پاي چپ با ام ار اي تشخيص ام اس داده شد كه 5 روز پالس كورتن تو بيمازستان گرفت و ديروز تموم شد ....دكتر گفت ديگه كورتن خوراكي نمي ديم و داروي سينومر رو شروع كرد....سه بار در هفته....حالا دو تا مورد هست
1- هنوز بي حسي و مور مور پا از بين نرفته و تازه امروز ميگفت بيشتر شده و بالاترم اومده...چرا مگه بعد 5 روز كورتن نبايد بهتر ميشد؟
2-حالت بي حوصه و ورم كردگي و سبكي سر و اينا داره و شكمش باد كرده علت چشه ايا به خاطر دريافت كورتنه؟
چكار بايد بكينم
متاسفانه از هيچدكتر ي مثل حريرچيان صحرائيان و لطفي هم نتونستيم وقت بگيريم....
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 12
تشکر های دریافت شده :76 بار در 25 پست
سال تشخيص بيماري : شروع90-تشخیص93
دكتر معالج : ؟
داروي مورد استفاده : دیفوزل
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2018/11/05, 08:39 PM، توسط sms.)
(2018/11/05, 05:22 PM)sarah_6162 نوشته است: سلام خيلي نيازمند كمك هستم....براي خواهرم با نشانه بي حسي و كرختي هر دو پا و بيشتر در پاي چپ با ام ار اي تشخيص ام اس داده شد كه 5 روز پالس كورتن تو بيمازستان گرفت و ديروز تموم شد ....دكتر گفت ديگه كورتن خوراكي نمي ديم و داروي سينومر رو شروع كرد....سه بار در هفته....حالا دو تا مورد هست
1- هنوز بي حسي و مور مور پا از بين نرفته و تازه امروز ميگفت بيشتر شده و بالاترم اومده...چرا مگه بعد 5 روز كورتن نبايد بهتر ميشد؟
2-حالت بي حوصه و ورم كردگي و سبكي سر و اينا داره و شكمش باد كرده علت چشه ايا به خاطر دريافت كورتنه؟
چكار بايد بكينم
----------------------
1- کورتن فقط سرعت بهبودی رو بیشتر می کنه اینطوری نیست که تا استفاده کنید خوب بشه امکان داره چند روز بعد خوب بشه گاها چند ماه
بعضا شدتش کم میشه ولی تا آخر عمر گزگز پا باهاش میمونه معمولا واسه کاهش گزگز کپسول پرگابالین یا گاباپنتن (با نظر دکتر) خوب هست یجوری بهش عادت می کنید و دیگه اهمیت نمیدین
استرس و خستگی -روحیه و شاد بودنم در شدت علایم تاثیر میذاره
2 - همش علایم کورتن هست بعد چند روز خوب میشه معمولا تپش قلب و درد معده و ضعف هم از عوارض شایع هست
درد یک پنجره را پنجرهها میفهمند
معنی کور شدن را گرهها میفهمند
سخت بالا بروی، ساده بیایی پایین
قصهی تلخ مرا سرسرهها میفهمند
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 783
تشکر های دریافت شده :492 بار در 178 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
(2018/11/05, 08:24 PM)sms نوشته است: (2018/11/05, 05:22 PM)sarah_6162 نوشته است: سلام خيلي نيازمند كمك هستم....براي خواهرم با نشانه بي حسي و كرختي هر دو پا و بيشتر در پاي چپ با ام ار اي تشخيص ام اس داده شد كه 5 روز پالس كورتن تو بيمازستان گرفت و ديروز تموم شد ....دكتر گفت ديگه كورتن خوراكي نمي ديم و داروي سينومر رو شروع كرد....سه بار در هفته....حالا دو تا مورد هست
چكار بايد بكينم
----------------------
1- کورتن فقط سرعت بهبودی رو بیشتر می کنه اینطوری نیست که تا استفاده کنید خوب بشه امکان داره چند روز بعد خوب بشه گاها چند ماه
بعضا شدتش کم میشه ولی تا آخر عمر گزگز پا باهاش میمونه معمولا واسه کاهش گزگز کپسول پرگابالین یا گاباپنتن (با نظر دکتر) خوب هست یجوری بهش عادت می کنید و دیگه اهمیت نمیدین
استرس و خستگی -روحیه و شاد بودنم در شدت علایم تاثیر میذاره
2 - همش علایم کورتن هست بعد چند روز خوب میشه معمولا تپش قلب و درد معده و ضعف هم از عوارض شایع هست
چجوری انقد با قاطعیت میگید تا آخر عمر گزگز پاهاشون میمونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا دکترا نمیتونن انقد راجع به علائم ام اس نظر قطعی بدن حتی اگه کورتن هم جواب نده ...
آنچه مرا نکشد، نیرومندترم میسازد.
این را در مدرسه ی جنگِ زندگی آموخته ام...