2015/08/07, 10:22 PM
برگردین دیگهههههههه

باید کاری کنی، آروم بگیرم

اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/08/07, 11:28 PM
دلنوشته های دکتر حسابی
داستان غم انگیز زندگی این نیست که انسانها فنا می شوند،این است که آنان از دوست داشتن باز می مانند. همیشه هر چیزی را که دوست داریم به دست نمی آوریم،پس بیاییم آنچه را که به دست می آوریم دوست بداریم. انسان عاشق زیبایی نمی شود،بلکه آنچه عاشقش می شود در نظرش زیباست! انسان های بزرگ دو دل دارند؛دلی که درد می کشد و پنهان است و دلی که می خندد و آشکار است. همه دوست دارند که به بهشت بروند، ولی کسی دوست ندارد که بمیرد … ! عشق مانند نواختن پیانو است، ابتدا باید نواختن را بر اساس قواعد یاد بگیری. سپس قواعد را فراموش کنی و با قلبت بنوازی. دنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد، پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم. اگر انسانها بدانند فرصت باهم بودنشان چقدر محدود است؛ محبتشان نسبت به یکدیگر نامحدود می شود. .. ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
2015/08/08, 09:37 AM
چقدر شیرینه خبر موفقیت شمارا شنیدن
![]() ![]() بیصبرانه لحظه شماری میکنیم ![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
2015/08/08, 11:21 AM
سلام به تو که لیاقت به اوج رسیدن را داری...
سلام به تو که لیاقت به آرامش رسیدن را داری... سلام به تو که می خواهی تغییر کنی...می خواهی خودت باشی... سلام به تو که لیاقت بهترین سلام ها را داری...سلام ... ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/08/08, 02:07 PM
من زندگی رو خجالت زده میکنم و به همه آرزوهام میرسم .
من گذشته رو فراموش میکنم ، حال رو غنیمت می شمارم و به فردا امیدوارم هستم خوشبختی همین الانه ،دیروز نیست ، فردا هم نیست ، نگاه کن ! من با خودم تکرار میکنم : خوشبختم ، خوبم و حال خوشی دارم . من باور دارم که غیر ممکن ها ،ممکن خواهد شد . من همیشه قدردان آفرینش و زیبائیهای طبیعی خدایم هستم . من باید قدر هر چیزی رو که دارم بدونم وگرنه از دستش میدم . مسخره ترین جمله دنیا : من لیاقتش رو ندارم. من میدونم هر مانعی در زندگیم یه جور آزمایشه . عشق اساس زندگیه ،پس من همه رو دوست دارم . من میدونم هدف اصلی زندگی شناخت خداونده . زندگی زیباست کافیه خوب ببینمش . ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/08/08, 04:55 PM
هرگز تسلیم نشوید...
معجزه ها هر روز رخ میدهند... شاید فردا...روز شما باشد... ![]() ![]() سلامت و موفق باشید... ![]() ![]() ![]()
تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
2015/08/08, 05:01 PM
تقدير تقويم افراد عادي و تغيير تدبير افراد عالي است ...
![]() ![]() ![]() ![]()
2015/08/08, 08:22 PM
تفاوت عمق اقیانوس و برکه از بزرگی ماهیهای که بیرون می ایند مشخص میشود
![]() ![]() ![]()
![]()
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
6 مهمان |