2015/07/28, 11:06 AM
بچه ها دوستون داریم . خدا پشت و پناهتون 

اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/07/28, 11:06 AM
بچه ها دوستون داریم . خدا پشت و پناهتون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/28, 11:16 AM
هر که بر لوح جهان نقشی نیفزاید ز خویش
بی گمان چون نقش پا محو است در موج فنا شاد و سرخوش، بر قله های همت و پیروزی بنگریم تان...
2015/07/28, 12:02 PM
[size=medium]من توکف موندم هنوز منم ببرین خب سایت سوت وکورمیشه
![]() کی بریم گودبای پارتی ؟ ![]() ![]()
من ام اس دارم اماام اس مراندارد
![]()
2015/07/28, 02:09 PM
شخص قوی و آبشار هر دو راه خود را باز می کنند....با داشتن اراده قوی مالک همه چیز هستید...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
2015/07/28, 04:47 PM
قانون هفدهم موفقیت...
17 - قانون ارزش ها نحوه عملکرد شما همیشه با زیر بنایی ترین ارزش ها و اعتقادات شما هماهنگ است. آن چه که ارزش هایی را که واقعاً به آن اعتقاد دارید بیان می کند ادعاهای شما نیست بلکه گفته ها، اعمال و انتخاب های شما به ویژه در هنگام ناراحتی و عصبانیت است. فقط میگم دوستتون داریم...موفقیت شما ، موفقیت ما و ارزشهای شما در این راه، ارزشهای ماست... ![]() ![]() ![]()
تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حمله سه امتیازی نظرات به صعود به قله آرارات-کوهنوردان ام اس سنتر وووووووووووووو اینستاگرام گروه کوهنوردی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/28, 09:19 PM
سلام به همه دوستای با معرفتم
مثل همیشه نمیدونم چطوری تشکر کنم اینکه این چند روز هم بی معرفت شدم و تشکر نمیکنم رو بزارید به حساب مشغله بازم مرسی از تک تکتون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2015/07/28, 09:31 PM
به موفقیت ایمان داشته باشید، آینده از آن شماست.
![]()
روز را با خنده شروع کن تا زندگی با خنده در دستانت شکوفا شود
2015/07/28, 09:48 PM
سلام به همگی دوستان
قبل از تبریک باید بابت تاخیر عذرخواهی کنم، به تازگی متوجه شدم که بچه های با غیرتمون قراره آرارات رو فتح کنن، شرمنده از اینکه فرصتم خیلی خیلی کمه و دیر به دیر به سایت سر میزنم و اما تبریک شهرزاد عزیزم، عالم جان، آقا حمید، اون یکی حمید که سبزه!! به هر چهار نفرتون تبریک میگم واقعا ارادتون قابل تحسین و ستودنی هست، شماها باعث افتخار ما هستید، خدا حفظتون کنه و پشت پناهتون باشه از شنیدن خبر به این خوبی، کلی ذوق زده شدم و به ام اسی بودنم بیشتر از گذشته افتخار کردم ![]() از اینکه برای معرفی درست ام اس به جامعه اینطور از زمان و مال و جان مایه میذارید از تک تکتون ممنونم، ممنونم، ممنونم، ممنونم و از همه کسانی که در این مسیر شما عزیزان رو همراهی کردن و همراهی میکنن، از همه بچه هایی که قبلا تو گروه کوهنوردی بودن و از همه بچه های ام اس سنتر ممنونم وجود شما عزیزان باعث میشه امید از ما دور نشه و مصمم تر و امیدوارتر و با نشاط تر از قبل زندگی رو ادامه بدیم و در برابر سختی ها خم به ابرو نیاریم و یادمون بیاد که با همراهی ام اس دوستانمون قله هایی همچون دماوند و آرارات رو فتح کردن، پس قله زندگی رو هم میشه با همراهی ام اس فتح کرد به امید روزی که با شنیدن اسم ام اس، امید کسی ناامید نشه به امید درمان قطعی ام اس الهی آمین
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
2015/07/28, 09:57 PM
تصویر ذهنی معجزه میکند ، هر آنچه فکر کنید اتفاق میافتد . موجهای مثبت روزگارتان را شیرین میکند.
روز را با خنده شروع کن تا زندگی با خنده در دستانت شکوفا شود
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
7 مهمان |