ما همچنان مهمون داریم ولی من همچنان نمیذارم اینجا پایین بره....gif)
.gif)
.gif)
.gif)

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)

به اندوه خود لبخند بزن...
اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
ما همچنان مهمون داریم ولی من همچنان نمیذارم اینجا پایین بره...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/25, 09:27 PM
دینگا دینگا دیلینگ دیلینگ
![]() ومن همچنان زنده ام وحاضری میدم ![]() ![]() بچه ها ما چشم امیدمان به شماست ![]() ![]() ![]()
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
2015/07/25, 09:30 PM
خبر خوشحال کننده این است که وقتی تصمیم بگیرید آنچه را می خواهید در باور خود به وجود آرید زندگیتان را به طرف فراوانی و
وفور سوق داده اید وباید بدانیدکه موفقیت از درون شما سر چشمه میگیرد ونه از بیرون به امید موفقیت برای تمامی دوستان
اگر درست به نور نگاه کنید ،گاهی موفق میشوید آن را در عجیب ترین مکان ها ببینید.
2015/07/25, 09:36 PM
به به
میبینم که تاپیک بالا بوده ای ول بابا دمتون گرم یه عکسی خواستم آماده کنم تا میبینمش خودم خنده م میگیره ![]() تا آماده ش کنم به زودی میفرستم بالا ![]() آررررراررررات خودتو آماده کن داداش، به زودی مهمون داری ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2015/07/25, 09:40 PM
پوستر برنامه هم اماده شد
کیا بهمون توی اطلاع رسانی کمک میکنن ؟؟؟؟ ای وبلاگ نویس ها کجایید ؟ ![]() ![]() ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2015/07/25, 09:44 PM
حمید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها مپکریم ...بچه ها مچکریم... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/25, 09:57 PM
![]() واااااااااااااااااااااااو عجب پوستری بابا ای ول دارید ها اولللللللللل ![]() ![]() ![]() ![]() من میزارم وبلاگم بچه ها بچه ها بیایین هر کدوم وبلاگ داریم بزاریم ![]() ![]() ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2015/07/25, 10:04 PM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من لینک پوستر رو بین دوستام پخش کردم ![]() ![]() ![]()
2015/07/25, 10:57 PM
به به ....میبینم که بچه ها فعال شدن....
دوستان اینجا به انرژی مثبت بیشتری نیاز داره .... ![]() قانون دهم موفقیت... 10 - قانون پاداش عالم در نظم کامل به سر می برد و ما پاداش کامل اعمالمان را می گیریم. همیشه از همان دست که می دهیم از همان دست می گیریم. اگر از عالم بیشتر دریافت می کنید به این دلیل است که بیشتر می بخشید. موفقیت پاداش شما برای اعمالتان است... همیشه موفق باشید... ![]() ![]() ![]()
تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
6 مهمان |