2015/07/18, 11:48 PM

آرارات خودتو بدجوری آماده کن...

اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/07/18, 11:48 PM
![]() ![]() ![]() ![]() آرارات خودتو بدجوری آماده کن... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/19, 12:25 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/07/19, 08:13 AM، توسط معصومه عباسی.)
هیچ کوهی قله اش دست نیافتنی تر و سخت تر از موانع ذهنی خود آدم نیست، اگه به سمت آرارات رهسپاری، بدون که قبلا قله باورهای غیرممکن و محالت رو فتح کردی پهلوووون....
آرارات فقط یه نشونه است، همین...... ![]()
2015/07/19, 12:38 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/07/19, 12:57 AM، توسط glassheart.)
ﺍﯾﻤـــﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ . . .
ﮐــﻪ ﻗﺸﻨـﮕـﺘــﺮﯾﻦ ﻋﺸــﻖ ﻧﮕــﺎﻩ ﻣﻬــﺮﺑـــﺎﻥ ﺧــﺪﺍﻭﻧـــﺪ ﺑـﻪ ﺑﻨـﺪﮔـﺎﻧـﺶ ﺍﺳــﺖ . . . ﺯﻧـــﺪﮔــﯽ ﺭ
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
2015/07/19, 10:15 AM
فریدون مشیری میگه:
غم دنيا نخواهد يافت پايان خوشا در بر رخ شاديگشايان خوشا دلهاي خوش، جانهاي خرسند خوشا نيروي هستيزاي لبخند خوشا لبخند شاديآفرينان كه شادي رويد از لبخند اينان... لبخند آفرینان سربلند وپیروز باشین... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
2015/07/19, 12:04 PM
ﺍﯾﻤـــﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ . . .
ﮐــﻪ ﻗﺸﻨـﮕـﺘــﺮﯾﻦ ﻋﺸــﻖ ﻧﮕــﺎﻩ ﻣﻬــﺮﺑـــﺎﻥ ﺧــﺪﺍﻭﻧـــﺪ ﺑـﻪ ﺑﻨـﺪﮔـﺎﻧـﺶ ﺍﺳــﺖ . . . ﺯﻧـــﺪﮔــﯽ ﺭﺍ ﺑـــﻪ ﺍﻭ ﺑﺴــــﭙﺎﺭ . . . ﻭ ﻣﻄـﻤﺌـــﻦ ﺑـــﺎﺵ ﮐﻪ ﺗــﺎ ﻭﻗﺘـــﯽ ﮐــﻪ ﭘﺸﺘــﺖ ﺑــﻪ ﺧـــﺪﺍ ﮔــﺮﻡ ﺍﺳــﺖ ﺗﻤـــﺎﻡ ﻫــﺮﺍﺱ ﻫـــﺎﯼ ﺩﻧﯿـــﺎ ﺧـﻨـــﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﺍﺳــﺖ.. ی وخ نبینم هراس بیاد سراغتونا
![]()
2015/07/19, 03:16 PM
به آرارات فکر کن..... به دامنه هاش.... به سربالایی و سربالایی و سربالایی...... به قله اش فکر کن....... به مسیر رسیدن به اون بالا ...... یه خواب خوبه، خوب خوب.......نه؟! انشا... که به زودی تعبیر بشه... ![]()
2015/07/19, 05:04 PM
حتما شما هم میگید حمید کجاست؟
![]() از اونجایی که حمید زحمات بسیاری برای آرارات میکشه این دو روز تعطیلی خواست یه نفسی تازه کنه ![]() ولی مگه من گذاشتم؟ ![]() بیا پیداش کردم ![]() ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2015/07/19, 05:09 PM
ایمان دارم که لازمه ی موفقیت ، شاد بودن است
پس تمام تلاشمتان را برای شاد بودن بکنید زیرا ناراحتی همانند سنگی بزرگ در سر راه موفقیت هایتتان است ![]() .
![]()
2015/07/19, 09:27 PM
زندگی را با هدفی گره بزن.
آن وقت میبینی، در آزمون زندکیت، با تمام سختیهایش به آسانی قبول شده ای. کمی تلاش باید. روزهای خوب خواهد آمد .... ![]() ![]() تبریک به شما که دارای هدف های بزرگ هستید... ![]() ![]() ![]() موفقیت از آن شماست... ![]() ![]() ![]()
تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
7 مهمان |