راه منتهی به موفقیت چهاربانده است،
کافیست با تدبیر و توکل و تلاش برانید ...
روز را با خنده شروع کن تا زندگی با خنده در دستانت شکوفا شود
اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
راه منتهی به موفقیت چهاربانده است،
یادت باشدکه اگر:
دنیایت کوچک باشد همه چیز را بزرگ میبینی. غمها هر کدام برایت دیواری میشوند که جلو تو و خوشبختی ات را سد میکنند... غصه ها همانند دیوها در افسانه ها میشوند و تو را به وحشت می اندازند... اما اگر دنیایت بزرگ باشد و با نگاهی زیبا به دنیا بنگری تمام غمها و غصه ها برایت کوچک می شوند... آنقدر کوچک و حقیر که با تبسم به آنها می نگری و تو همیشه پیروز میدانی... دنیای شما بزرگه چون قلبای بزرگی دارین پس شما همیشه پیروزین... ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
2015/07/10, 04:14 PM
* خدا زمين رو مدور آفريد تا به انسان بگه همون لحظه اي كه فكر مي كني به آخر دنيا رسيده اي درست در نقطه آغاز هستي . *
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
2015/07/10, 06:49 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/07/10, 09:10 PM، توسط معصومه عباسی.)
افق منتظر ایستاده است، و کوهها دامنه هاشان را پهن کرده اند تا کفش های امید تو را لمس کنند و مشتاقانه تو را به سمت قله ها بخوانند...
چمدان حماسه ات را که برداشتی، بندهای کفش سفرت را که بستی، دست همت بر زانوی قوت بگیر و بگو : یا علی....
2015/07/10, 08:02 PM
هووووووم من اومدم
![]() بچه ها موفق باشید شما افتخار ماهستین ![]() ![]() ![]() جمله های من تکراری (میدونم ) لدفا ایراد نگیرید ![]() ![]() ![]()
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
2015/07/10, 09:54 PM
از همه دوستان بابت انرژی های مثبتشون تشکر میکنم همتون زیبا مینویسین ادن وقتیی میخونه اشک تو چشماش جمع میشه مرسی از همه
دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم ![]()
وقتی به نظر میرسد زندگی به زمینت میزند،جرأت کن و با زندگی بستیز…
وقتی احساس خستگی میکنی، جرأت کن و به راهت ادامه بده… وقتی زمانه سخت میشود، جرأت کن و از آن سختتر شو… وقتی عشق آزارت میدهد، جرأت کن و دوباره عاشق شو… وقتی کسی را در رنج دیدی، جرأت کن و او را التیام بده… وقتی کسی را دیدی که گم شده است، جرأت کن و راه را به او نشان بده… وقتی دوستی به زمین افتاد، جرأت کن و اولین کسی باش که دستش را بسویش دراز میکند… وقتی احساس شادمانی میکنی جرأت کن ودل کسی راشادکن... وقتی روز به انتها میرسدجرأت کن وبه این احساس برس که یشترین تلاشت را کردهای… جرأت کن و به بهترین کسی که میتوانی تبدیل شو… همیشه جرأت کن... جرأت وجسارت وشجاعت را باید از شما یاد گرفت ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/10, 11:45 PM
موفقیت خود را با موفقیت دیگران پیوند دهید
تا آنان شما را به جلو برانند و موجب حداکثر پیشرفت شما شوند موفق باشید وسربلند ![]()
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم، و ندایی که به من می گوید : " گرچه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است. "
مطمئنم شما با کارتون امید خیلی ها رو شکوفه بارون میکنین وبرای ما هوارتاااااااااااا رویای قشنگ میسازین... ![]() ![]() ![]() ![]()
2015/07/11, 11:59 AM
* ميدوني اگه صخره و سنگ تو مسير رودخانه زندگيت نباشه صداي آب قشنگ نيست . *
همیشه پیروزا دوستتون دارم هوارتا ![]() ![]()
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |