2014/04/11, 05:57 PM
پس واسه ما تاثیر نداره دیگه :-) می خواد مثلا چی بشه؟ ام اس بگیریم؟ گرفتیم دیگه ;-)
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
اثر مخرب هدفون ، مشابه بیماری ام اس
|
||||||||||||
2014/04/11, 05:57 PM
پس واسه ما تاثیر نداره دیگه :-) می خواد مثلا چی بشه؟ ام اس بگیریم؟ گرفتیم دیگه ;-)
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
2014/04/11, 11:37 PM
من جدیدن بیرون که میرم همه اش هدفون تو گوشمِ :|
ولی صداش زیادم بلند نیست! ![]() بچه که بودم یادمه منو میذاشتن جلو ضبط صوت ... ![]() ![]() نکنه سلول های مغزیم از اونجا آسیب دیدن؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
آنچه مرا نکشد، نیرومندترم میسازد.
این را در مدرسه ی جنگِ زندگی آموخته ام...
2014/04/12, 10:26 PM
منم باصدای بلند گوش میدم.اگه صداشو کم کنم که نمیشنوم بااینحال بقیه میگن صداش به اونا میرسه.ولی من مدت زیادی نیست که موسیقی رو باهدفون گوش میدم.پس اون موقع چرا هرروز بدتر از دیروز میشدم؟؟؟؟
![]() ![]()
2014/04/12, 10:32 PM
وای
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2014/04/13, 11:17 PM
با سلام ممنون از راهنمایی شما
گاهی استفاده میکردم ولی سعی میکنم دیکر استفاده نکنم با تشکر فراوان از شما
وا گر از خدا ضرري به تو رسد هيچ كس جز خدا نتواند تو را از آن ضرر برهاند و اگر از او به تو خيري رسد هيچ كس تو را از آن منع نتواند كرد ، كه او بر هر چيز تواناست . (انعام . ۱۷ )
2014/04/13, 11:35 PM
آخه نميشه موسيقي راكو با صداي كم ﮔﻮﺵ داد،اصلا جور درنمياد
بدون هدفونم كه اصلا و ابدا نميشه همسايه ها ميريزن سرت ![]()
به هر ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺁﺳﯿﺒﯽ ﮐﻨﯽ ﺁﻥ ﭼﯿﺰ ﺟﺎﻥ ﮔﯿﺮﺩ ، ﭼﻨﺎﻥ ﮔﺮﺩﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻘﺶ ﺑﺨﯿﺰﺩ ﺻﺪ ﭘﺮﯾﺸﺎﻧﯽ،
ﻣﺮﻭﺡ ﮐﻦ ﺩﻝ ﻭ ﺟﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻝ ﺗﻨﮓ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ، ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ساز زندان را بر اين ارواح زنداني،
2014/04/14, 02:21 AM
من اصولا آهنگو با صدای بلند گوش میکنم, ولی نه با هدفون, دیگه همساده هاام توجیح شدن
![]() خدایا شکرت....
2014/04/14, 06:09 PM
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2014/04/14, 07:48 PM
تا جايي كه من فهميدم صداي بلند مكانيزم مشابهي با ام اس روي اعصاب شنواييي داره كه ميتونه باعث كم شنوايي يا ناشنوايي بشه نه ام اس.
يعني باعث آسيب ميلين اعصاب شنوايي ميشه نه مثلا اعصاب بينايي يا حركتي اشتباه ميكنم؟ ![]()
به هر ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺁﺳﯿﺒﯽ ﮐﻨﯽ ﺁﻥ ﭼﯿﺰ ﺟﺎﻥ ﮔﯿﺮﺩ ، ﭼﻨﺎﻥ ﮔﺮﺩﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻘﺶ ﺑﺨﯿﺰﺩ ﺻﺪ ﭘﺮﯾﺸﺎﻧﯽ،
ﻣﺮﻭﺡ ﮐﻦ ﺩﻝ ﻭ ﺟﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻝ ﺗﻨﮓ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ، ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ساز زندان را بر اين ارواح زنداني، |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |