2012/12/25, 08:39 AM
اگر قبل از تزریق، محل تزریق با آیس ژل یا یخ خنک بشه و همچنین یک ربع یا بیست دقیقه قبل تزریق مسکن خورده بشه تا حدودی از درد محل تزریق و بدن درد (که از عوارض اینترفرونهاست) کاسته میشه.
دردناک شدن محل تزریقات عضلانی
|
|||||||||||||||||||||
2012/12/25, 08:39 AM
اگر قبل از تزریق، محل تزریق با آیس ژل یا یخ خنک بشه و همچنین یک ربع یا بیست دقیقه قبل تزریق مسکن خورده بشه تا حدودی از درد محل تزریق و بدن درد (که از عوارض اینترفرونهاست) کاسته میشه.
2012/12/25, 12:37 PM
این دردناک بودنش بخاطر تزریقات مکرر هستش
ولی خب با کمپرس اب گرم میتونه کاهنده باشه و با کمپرس اب سرد بیحس میشه ایشالله که همگی از شر این امپولا راحت شیم و خوراکیش بیاد اگه خوراکیش بیاد تا دم مرگ میخوریم ولی این تزریقاتش و عوارضش یکم ............... راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
2013/02/03, 07:59 AM
من وقتی روی رانم تزریق میکنم معمولا هم خیلی میترسم هم گاهی سر سرنگ از تعدادی از مویرگها رد میشه و خیلی درد میگیره.
گاهی هم جاش کبود میشه. روی بازو که افتضاح تره! مدتیه که دیگه چرخشی نمیزنم! این ممکنه عوارضی داشته باشه؟
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
2013/02/10, 02:52 PM
(2010/04/22, 07:14 PM)Aram نوشته است: دوستان سلام، در مورد محل تزریق و دردناک شدنش مشکل دارم بعد از دو سال و خورده ای تزریق در عضلات باسن، حدود دو ماهی هست به شدت محل تزریق دردناک شده و 24 ساعت بعد از تزریق همچنان اذیتم میکنه و به همین دلیل کل روز بعد از تزریق حالم بده، شبش که وحشتناک میگذره، نمیدونم باید چیکار کنم که بعد از تزریق درد نداشته باشم،جدیدا جای سوزن قرمز میشه جای تزریق رو هم که بیشتر از دو جا نیست که عوض بشه! روی ران هم بعضی از دوستان میگن خیلی خوب نیست و دردناکه، در ضمن من اصلا چاق نیستم و فکر نکنم روی ران برای من عملی باشه من هم این مشکل رو داشتم. با حموم بعد از تزریق و ماساژ ارام محل تزریق کمی بهتر می شد. ولی درد عمیقش در تمام طول هفته باهام بود، یعنی اگر محل تزریق رو فشار می دادم درد داشتم. این به خاطر تزریق های مکرره و کاریش نمی شه کرد
2013/04/11, 11:25 PM
(2010/04/22, 10:06 PM)Aram نوشته است: علی آقا، آقا حمید خیلی ممنونم درسته تزریق من عضلانی هست و من در اصل شکایتی از بدن درد و تب و لرز بعد از تزریق ندارم، قبلا برای اونها استامینوفن کدئین به تجویز دکترم میخوردم اما الان دیگه نمیخورم و با دردش به راهنمایی دوستان با خوردن آب پرتقال و استراحت کافی کنار میام، مشکل اصلی من محل تزریق هست، محل تزریق دردناک شده و ملتهب، همین دردناکی محل تزریق باعث شده دردها و عوارض بعد از تزریقم بیشتر بشه! بعد از تزریق نمی تونم به راحتی بشینم و به صندلی یا جایی تکیه بدم چون محل تزریق درد میکنه، تا 24 ساعت این اوضاع برقرار هست فکر میکنم محل تزریق سفت شده و دلم می خواد یه راهی باشه تا این سفتی برطرف بشه و دیگه بعد از تزریق محلش دردناک و ملتهب نباشه!ارام جان منم مشکل تو را داشتم کیسم اب گرم را شب بگذار تا صبح معجزه میکنه
2013/04/12, 04:23 AM
[color=#006400][b]قبل ازتزیق کیسه یخ را محل تزریق بگذارید خنک شد بعدتزریق بشه نه سوزش داره نه کبودمیشه
2013/04/12, 10:15 PM
یه مدت محل تزریق آمپولو عوض کن...
به چاقی لاغری ربطی نداره زیادم درد نداره رو پا من الان یه ساله رو پاهام تزریق میکنن... کیسه آب گرم هم امتحان نکردم تا حالا اما دکترم گفته بود با یخ نه با آب گرم فک کنم گرمای اونجوری طی مدت باعث اسپاسم عضله هامون شه... یبار رو پات امتحان کن..دراز بکش که پرستار بزنه...بشینی اذیت میشی
دردم نهفته به از طبیبان مدعی
باشد که از خزانهء غیبش دوا کنند
2013/04/14, 01:32 PM
اگه دردناک شده ، یه مدت در عضله ران بزنید . چون موقع نشستن به عضله باسن فشار وارد میشه و دردناکتر میشه ولی فشاری به عضله ران وارد نمیشه .
من هم بناچار چند ساله دارم به ران چپ و راست یک هفته درمیان میزنم و دیگه گزینه ای ندارم که چرخشی بزنم چون خودم می زنم و روی باسن سخته ، فقط در ران احتمال پارگی مویرگها هست که فکر نمیکنم مشکل خیلی مهمی باشه !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/05/05, 06:37 PM
من از جمله آخرِ ارسال قبلیم عذرخواهی میکنم.
تزریق در عضله ران حساس تره چون نباید اشتباهی در رگ تزریق بشه . من بار آخر که زدم حالم بد شد و هنوزم نمیدونم توی رگ زده بودم یا استرس ناشی از تزریق بوده یا ..... به هر حال اگه کاملا واردید بزنید.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
180 مهمان |