امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یافته های تازه دردنیای پزشکی
#31
یعنی من احتمالا یه هفته دیگه میمیرم ؟ چه جالب
نامش را دنیای مجازی گذاشتند
اما حرفهایمان ، حقیقی تر از دنیای واقعیست
اینجا راست میگوییم
اطمینان پیدا میکنیم
همراز میشویم و درودل میکنیم

#32


سلامت - نانوذرات

تاریخ درج : 90/11/26

فريب دادن سيستم ايمني بدن با نانوسنگ‌فرش‌ها

پوشاندن سطح يک افزاره کاشتي مانند يک مفصل ران يا يک تنظيم‌کننده ضربان قلب با ذرات فلزي نانومقياس خطر پس زدن را کاهش مي‌دهد. اکنون پژوهشگراني از دانشگاه گوتنبرگ نشان داده‌اند که چرا اين نانوذرات مي‌توانند سيستم ايمني بدن را فريب داده و احتمال پس‌زني را کم کنند.

پروفسور هانس الوينگ از دانشگاه گوتنبرگ توضيح مي‌دهد: "فعال‌سازي سيستم ايمني بدن يکي از معمولي‌ترين دلايل براي پس زدن افزاره کاشتي است. ما اکنون مي‌توانيم نشان دهيم که چرا بدن با کاشت‌هايي با سطح نانوساختاردهي شده خيلي ساده‌تر از سطح صاف مجمتع مي‌شود."

شرح شماتيکي از فرآيند ساخت سطح طلايي نانوساختاردهي شده: نانوذرات طلايي حفاظت شده با سيترات به صورت الکترواستاتيکي روي يک تک لايه خودآرا از سيستامين ("cysteamine") تثبيت مي‌شوند. بعد از شست و شو در محلول بازي پيرانها ("piranha")، ذرات طلا با زيرلايه طلا مجتمع مي‌شوند و سيستامين زدوده شده و يک سطح طلايي تميز باقي مي‌ماند.
اين پژوهشگران از روش منحصر به فردي براي توليد نانوساختارهايي روي سطوح طلا استفاده کردند. آنها ذرات طلا با قطرهايي بين 10 و 18 نانومتر خلق کرده و آنها را به يک سطح طلايي کاملا صاف با فواصل بدقت تنظيم شده پيوند دادند. نتيجه حاصله چيزي شبيه به يک خيابان سنگ‌فرش شده مينياتوري است.

افزودن اين سطح سنگ‌فرشي به کاشت‌ها مي‌تواند فعال‌سازي قسمت‌هاي مهم سيستم ايمني بدن را کاهش دهد. اين بدان خاطر است که خيلي از پروتئين‌هاي درگير داراي اندازه مشابه با اين سنگ‌فرش‌هاي نانومقياس هستند، و بنابراين هنگامي که روي سطح مي‌نشينند تغييرشکل نمي‌دهند. اين کار به بدن توانايي بيشتري در مجمتع شدن با اجسام خارجي مانند کاشت‌ها، تنظيم‌کننده‌ها و کپسول‌هاي دارويي در داخل بافت‌هايش و نيز کاستن خطر تورم موضعي را مي‌دهد.

الوينگ مي‌گويد: "ما يک سطح مدرج شده با بسته‌اي از سنگ‌فرش‌هاي مختلف ساخته‌ايم که فکر مي‌کنيم بتواند در کاشت‌هاي استخواني استفاده شود. سطح بيروني استخوان خيلي سخت است، ولي بتدريج نرم‌تر مي‌شود، بنابراين بهتر است که کاشت‌هاي استخواني داراي اجتماع سخت در روي سطح و اجتماع نرم‌تر در زير آن باشند. با حسابي که داشته‌ايم مي‌توانيم پيچ‌هاي تيتانيومي بسازيم که سر آنها چگال‌تر است و بنابراين مي‌توانند بخوبي در بالا جوش بخورند. اين نوع کارها جزء اهداف آتي مي‌باشد."

اين محققان جزئيات نتايج کار تحقيقاتي خود را در مجله‌ي International Journal of Nanomedicine منتشر کرده‌اند.



.jpg   10478.JPG (اندازه: 10.49 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : عمومهربان
#33
توجه : میدونم این خبر مربوط به بیش از یک سال پیش هست ولی می خواستم ببینم چی شد پس ؟confused2

بزرگ‌ترین کشف دنیای پزشکی پس از کشف پنی‌سیلین:
دارویی که از سرماخوردگی تا ایدز را درمان می‌کند!


پزشکی - محققان ام.آی.تی دارویی ساخته‌اند که با وادار کردن سلول‌های ویروسی به خودکشی، بسیاری از بیماری‌های ویروسی را در انسان مهار خواهد کرد!

محبوبه عمیدی: به نظر می‌رسد محققان موفق به ساخت دارویی شده‌اند که می‌تواند بخش گسترده‌ای از بیماری‌های ویروسی را از سرماخوردگی‌های ساده رفته تا آنفلوانزا، ایدز و هر بیماری ویروسی دیگری را که به ذهنتان می‌رسد، درمان کند.
این دارو که مراحل آزمایشگاهی را طی می‌کند، وارد سلول‌های آلوده شده و آنها را وادار به خودتخریبی خواهد کرد.

به گزارش دیلی‌میل، فهرست بلندبالای ویروس‌هایی که می‌توانند هدف این دارو قرار بگیرند، شامل تمامی رینوویروس‌های انسانی که عامل نیمی از سرماخوردگی‌های بزرگسالان و تقریبا تمامی سرماخوردگی‌ها در کودکان به اضافه آنفلوانزا، فلج‌اطفال و بیماری مرگبار‌ تب‌استخوان‌شکن هستند، می‌شود.

علاوه بر این می‌توان انتظار داشت این دارو که با سرنام DRACO شناخته می‌شود، طی یک‌دهه آینده برای درمان بیماری‌هایی مانند سرخک، انواع تب‌خال، هاری و حتی بیماری ایدز به داروخانه‌ها وارد شود.

مایک رایدر از انستیتو فناوری ماساچوست، ام.آی.تی که روی این دارو کار می‌کند، می‌گوید: «مطمئنا ویروس‌های ناشناخته دیگری نیز وجود دارند که می‌توانند در سال‌های آینده توسط این دارو درمان شوند. کشف پنی‌سیلین، انقلابی بزرگ در درمان بیماری‌های باکتریایی بود و ما امیدواریم این موفقیت بزرگ یک‌بار دیگر برای درمان بیماری‌های ویروسی تکرار شود. همان‌طور که می‌دانید در حال حاضر داروهای ضدویروس بسیار اندکی ساخته شده‌اند».


.jpg   article-2024492-0D61CB4600000578-439_468x308.jpg (اندازه: 190.14 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
شرح عکس: در این دو گروه تصویر، ستون اول و سوم از چپ، سلول‌های ویروسی درمان‌نشده و ستون‌های مجاور، سلول‌های درمان‌ شده با DRACO را نشان می‌دهد. مقایسه شیوه عمل دارو در سلول‌های سالم و آلوده نشان می‌دهد، دارو سلول‌های آلوده را از بین برده و سلول‌های سالم را بدون هیچ تغییری ترک کرده است.

دکتر رایدر برای ساخت این دارو از شیوه دفاع طبیعی سلول‌های بدن که آپوپتوز - مرگ سلولی برنامه‌ریزی‌شده - نام دارد، الهام گرفته است.

برای درک بهتر این فرایند و شیوه عمل DRACO بهتر است، نگاهی به نحوه تکثیر ویروس‌ها در بدن میزبان بیاندازیم. ویروس‌ها پس از ورود به بدن میزبان، سیستم داخلی سلول‌ها را فریب می‌دهند و‌ آنها را به تکثیر کپی‌های جدیدی از خود وادار می‌کنند. در طول این فرایند زنجیری بلند و دورشته‌ای از ماده ژنتیکی ار.ان.آ تشکیل خواهد شد.

سلول‌های آلوده برای توقف این مرحله معمولا پروتئین‌هایی را تولید می‌کنند که می‌توانند با اتصال به رشته ار.ان.آ باعث توقف کپی‌سازی شوند، اما در بسیاری از موارد ویروس فرصت چنین دفاعی را از آنها خواهد گرفت. بعضی از سلول‌ها که نتوانسته‌اند به روش اول مهاجم را از بین ببرند، به خودکشی دست می‌زنند تا فرایند تکثیر ویروس را مختل کنند. این روش دوم یا آپوپتوز همان شیوه‌ای است که رایدر برای از بین‌بردن بیماری‌های ویروسی به کار گرفته است.

داروی تولیدشده توسط او می‌تواند به درون سلول‌های آلوده و دارای زنجیره طولانی ار.ان.آ وارد شده، در ابتدا آلودگی را مهار کند و در مرحله دوم با از بین‌بردن سلول، چرخه کثیر را به طور کامل متوقف کند. درطول درمان سلول‌های سالم دست‌نخورده باقی خواهند ماند.

شیوه عمل DRACO

زمانی که ویروس‌ها وارد سلول‌ میزبان می‌شوند با هدف قرار دادن بخش‌های ژنتیکی آن، کنترل سلول را برای رسیدن به هدف تکثیر بیشتر در اختیار خواهند گرفت.

در طول فرایند تکثیر ویروس‌های جدید، زنجیری دورشته‌ای از ار.ان.آ تشکیل می‌شود که مشابه آن در هیچ یک از سلول‌های انسان یا حیوانات دیده نمی‌شود.

بخشی از دفاع طبیعی بدن در این شرایط، پروتئین‌هایی را تولید خواهد کرد که با اتصال به این زنجیر، مجموعه‌ای کوچک از واکنش‌ها را شکل می‌دهند و تکثیر ویروس را متوقف می‌کنند اما بسیاری از ویروس‌ها پیشدستی کرده و با بلوکه‌کردن یکی از مراحل این واکنش، چرخه را متوقف خواهند کرد.

در تولید داروی DRACO این پروتئین‌ها با پروتئین دیگری ترکیب شده‌اند که آپوپتوز را آغاز خواهد کرد. در نتیجه زمانی که پروتئین ابتدایی با زنجیره ار.ان.آ ترکیب شود، پروتئین دیگر فرایند آپوپتوز را آغاز خواهد کرد. پس از آن دارو می‌تواند از غشای سلولی عبور کرده و وارد سلول‌های آلوده دیگر شود. اگر علائمی از وجود زنجیره ار.ان.آ وجود نداشته باشد، این دارو بدون هیچ تغییری سلول را ترک خواهد کرد.

در مراحل آزمایشگاهی DRACO موفق شده 15 نوع ویروس، شامل عامل ایجاد سرماخوردگی معمولی و دو نوع آنفلوانزا را از بین ببرد. این دارو جان موش‌های مبتلا به دوز بالای ویروس آنفلوانزا را که شانسی برای زندگی نداشتند، نجات داده است.

این دارو به شکل شگفت‌انگیزی سریع عمل می‌کند و اگر در آغاز بیماری استفاده شود، به سادگی می‌تواند علائم اولیه ‌آن را نیز مهار کند. از سوی دیگر قدرت بالای این دارو در از بین‌بردن ویروس‌ها باعث می‌شود، شدت بیماری در بیمارانی که در مراحل بعدی آنرا دریافت کرده‌اند، افت قابل‌توجهی داشته باشد.

با این حال کارشناسان احتمال می‌دهند به دلیل شیوه منحصربه‌فرد درمانی این دارو، ورود آن به مراحل بالینی و داروخانه‌ها با تأخیری چندین ساله مواجه باشد.

http://www.dailymail.co.uk/health/articl...g-flu.html

UPDATED: 02:21 EST, 11 August 2011
انتشار: ۱۳۹۰/۵/۲۲ درخبر آنلاین
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : afsaneh , nazaninamiri70 , parisa2011 , mehdi4888
#34

کد خبر: ۱۰۶۰۵۸
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۸
صفحه نخست » علمی
درمان بیماری با زنگ موبایل!
به نظر می رسد "آهنگهای زنگ دار درمانی" یک شوخی باشند اما واقعیت دارند و به گفته سخنگوی "ایندکس" بزرگترین شرکت مخابرات ژاپن بارگذاری این آهنگها با استقبال چشمگیری مواجه اند.
مهر: یک مخترع ژاپنی یکسری "آهنگهای زنگ دار" ویژه تلفنهای همراه ساخته است که نقش درمانی دارند و می توانند در معالجه بیماریهایی چون بی خوابی، تنبلی و آلرژی مورد استفاده قرار گیرند.

این آهنگها که با عنوان "آهنگهای زنگ دار درمانی" شناخته می شوند را "مانسومی سوزوکی" رئیس "لابراتوار آهنگهای زنگ دار ژاپن" اختراع کرده است. این لابراتوار 8 سال قبل در "لابراتوار آکوستیک ژاپن" تاسیس شده است.

به نظر می رسد "آهنگهای زنگ دار درمانی" یک شوخی باشند اما واقعیت دارند و به گفته سخنگوی "ایندکس" بزرگترین شرکت مخابرات ژاپن بارگذاری این آهنگها با استقبال چشمگیری مواجه اند.

این آهنگها شامل 26 آهنگ زنگدار موبایل هستند که به کاربران کمک می کنند تا مشکلاتی از قبیل بی خوابی مزمن، خستگی، تنبلی، آلرژی به گرده افشانی گیاهان و بد حالتی پوست را حل کنند.

این آهنگها به خاطر یک تخلیه امواج آلفا که ترکیبی از صداهای جنگل مثل آواز پرندگان و یا صدای جریان آب است عمل درمانی خود را انجام می دهند.

این آهنگها که با همکاری یک تیم پزشکی ساخته شده اند یک سری از بسامدهای مختلف را ساطع می کنند برای مثال افرادی که از آلرژی به گرده افشانی رنج می برند می توانند این آهنگها را در کنار حفره های بینی خود پخش کنند و پس از چندبار پخش آهنگ، حفره های بینی باز می شوند و آب ریزش بینی از بین می رود.

هر تلفن می تواند به صورت شخصی شده و براساس نوع بیماری کاربر آهنگ درمانی مورد نظر را انتخاب و بارگذاری کند. بسامد آهنگها براساس نوع بیماری تغییر می کند.

براساس گزارش دیلی تلگراف، یکی از اولین دانشمندانی که ارتباط میان آهنگهای زنگدار تلفنهای همراه و بدن انسان را درک کرد یک ژاپنی دیگر به نام "هیدتو تومابکی" است که 15 سال از زندگی خود را صرف ساخت آهنگی کرد که بتواند الحان زیرآستانه ای صدای کودکی را که گریه می کند تقلید کند.

به گفته این پزشک، زنان هم در سطح احساسی و هم در سطح فیزیکی نسبت به این آهنگ زنگدار واکنش نشان می دهند که نتیجه آن منجر به افزایش حجم قفسه سینه و تنفس بهتر می شود.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
#35
سلامت > درمان
پیوند بافت قلب یک گاو به کبد انسان
سلامت > درمان- همشهری آنلاین: یک زن بریتانیایی یکی از نخستین افرادی است که از یک جراحی پیشگامانه برخوردار شد و بافتی از قلب یک گاو برای بازسازی کبد وی مورد استفاده قرار گرفت

.jpg   12-12-30-121338110.jpg (اندازه: 19.45 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
به گزارش خبرگزاری مهر، این جراحی که از آن با عنوان پیوند عضو از حیوان به انسان (xenotransplantation) یاد می‌شود، اندام حیوان اهدا کننده به طور کامل برداشته می‌شود.

میشل مورگان گرینر 42 ساله از لیورپور در سال 2010 به یک نوع سرطان نادر کبد مبتلا شد. پزشکان در مرحله اول به وی گفته بودند که درمانی برای این بیماری نیست. اما دو ماه بعد وی تحت یک عمل جراحی قرار گرفت تا تومور سرطانی از کبد وی خارج شود و در طی این جراحی بخش بزرگی از سیاهرگ تحتانی وی نیز برداشته شد.

این رگ مهم خونی در قسمت پشت کبد قرار گرفته تا خون را از نیمه پایین بدن به قلب برساند. سپس این رگ به واسطه یک تکه از لایه خارجی قلب یک گاو ( غشاء خارجی قلب گاو) بازسازی شد.

گفته می‌شود که این جراحی یک هنر بوده که توسط دکتر حسن مالک جراح بیمارستان‌های دانشگاه اینتری در لیورپول اجرا شده است.

وی در رابطه با این جراحی گفت: این جراحی طولانی و پیچیده تنها در نقاط معدودی در جهان ارائه می‌شود. در اروپا تنها 5 مرکز تجربه چنین مواردی را دارند و تاکنون تنها 150 بیمار در سراسر جهان با این روش درمان شده‌اند. تکه‌ای از بافت بدن گاو در جراحی‌های قلب به کار گرفته شده بود اما تنها در شش جراحی کبد این روش به کار گرفته شده و که چهار مورد آن را تیم جراحی ما انجام داده است.

براساس اظهارات دکتر مالک، آنچه که عمل جراحی میشل را اینقدر خاص جلوه می‌دهد استفاده از غشاء خارجی قلب گاو و برداشتن بخش بزرگی از سیاهرگ تحتانی وی است. معمولا بازسازی این رگ با یک نوع ماده مصنوعی پلاستیکی صورت می‌گیرد و همچنین در این عمل ریسک بالای عفونت و لختگی خون پس از جراحی وجود دارد.

.jpg   12-12-30-121458111.jpg (اندازه: 132.09 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
پیوند بافت قلب یک گاو به کبد انسان

دکتر مالک در رابطه با چرایی استفاده از بافت قلب یک گاو گفت: این ماده از نظر ضخامت مشابه بافت مورد نظر ما بود این بافت انعطاف پذیر است به سادگی بریده می‌شود، شکل می‌گیرد و در جای خود بخیه می‌شود. مواد مصنوعی سخت و خشک هستند و اگر آلوده شوند باید آن را تعویض کنیم.

مواد گاوی به کار رفته در بدن انسان تا پایان عمر همراه آنها می‌ماند، انتخاب استفاده از مواد مصنوعی و یا گاوی تصمیمی است که جراح براساس ارزیابی‌های خود اتخاذ می‌کند.

میشل که متأهل است و به عنوان مدیر بخش بهداشتی برای شرکت بریتیش تله کام کار می‌کند گفت: جراحان به من گفتند که این روش وجود دارد و آنها می‌توانند آن را انجام دهند اما نمی‌دانستند که آیا این روش موثر است یا خیر.

این عمل جراحی 10 ساعت به طول انجامید و طی آن جراحان 80 درصد از کبد میشل را از بدن وی خارج کردند و سه چهارم از سیاهرگ رگ تحتانی وی برداشته شد.
یکشنبه 10دی ماه
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
#36
امپیوتر بیولوژیکی در دانشگاه استنفورد ساخته شد !!!

گروهی از مهندسان استنفورد یک کامپیوتر ساده را در داخل یک سلول زنده ساخته اند، که در آنجا می تواند بیماری را شناسایی کند و تهدید سمی را اطلاع دهد . و حتی جایی که خطر در کمین است ؛ باعث خود تخریب سازی سلول های سرکش شود ( منظور سرطان است ) .

این موفقیت شگفت انگیز که در شماره روز جمعه مجله ساینس پرده برداری شد ، ما را به یک مرز جدید می رساند - بشر در حال برنامه ریزیِ دستورالعمل طبیعت برای ارائه اطلاعاتیست که برای مدت طولانی در بدن ما پنهان بود..

"ما قادر می شویم که یک کامپیوتر در داخل هر سلول زنده که می خواهیم قرار دهیم " ؛ رئیس تیم تحقیقاتی Drew Endy از دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه استنفورد .

"هر جایی که شما کمی منطق بیشتر ، کمی محاسبات بیشتر ، کمی حافظه بیشتر بخواهید , ما قادر خواهیم بود این کار را انجام دهیم"

این رایانه کوچک می تواند پاسخ های True و False را به تقریبا هر گونه سوال بیولوژیکی که ممکن است در داخل یک سلول مطرح شود را برساند . به عنوان مثال : آیا جیوه سمی در گیاهان یا حیوانات مورد استفاده برای مواد غذایی وجود دارد؟ دانشمندان می تواند یک ارگانیسم نگهبان و ردیاب برای فهمیدن این موضوع طراحی کنند.

کامپیوتر های داخلی می تواند توسط مهندسیِ تغییراتِ سلول , ارتباط برقرار کنند . Endy معتقد است : "ساده ترین راه این است که سلول ها بو یا رنگ خود را تغییر دهند".

روی این رایانه های سلولار می توان به عنوان یک ابزار مفید در درمان بیماری هایی مانند سرطان، که در آن سلول ها بدون کنترل تقسیم می شوند حساب کرد . فرض کنید که یک سلول کبد حامل یک کامپیوتر است که تعداد دفعات تقسیم آن را می شمارد . هنگامی که شمارنده برای مثال به 500 رسید ، سلول می تواند برنامه ریزی شود که بمیرد.

Jay Keasling مهندس بیوشیمی دانشگاه Berkeley و مدیر تحقیقات زیست مصنوعی که به دانشگاه استنفرد در این تحقیقات کمک کرد : " کار Endy به وضوح قدرت زیست شناسی مصنوعی را نشان می دهد و می تواند انقلابی در آینده محاسبات باشد ."


http://www.contracostatimes.com/breaking...t-stanford

http://phys.org/news/2013-03-cellular-ge...r.html#jCp
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : eglantine , movahedi , paeeze , یه غریبه , ماه
#37
هفت شهر عشق را عطار گشت /ما هنوز اندرخم یک کوچه ایم!
خیلی مرسیicon_question
 تشکر شده توسط : sooorooosh
#38
تصويري/ ساخت تراشه اي جديد براي تشخيص سريع بيماريها
1392\02\04 - 5:58 PM
تهران/واحدمرکزی خبر
دانشمندان در سنگاپور تراشه هایی ساخته اند که می تواند هفتاد هزار باکتری و ویروس مختلف را در یک نمونه آزمایش خون به سرعت تشخیص دهند.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر ساخت این تراشه می تواند با زمان کمتر، در روشهای تشخیص کمک بزرگی محسوب شود. در حال حاضر برای تشخیص بیماری از طریق اسکن نمونه خون دانشمندان با استفاده از فن آوری موجود نمی توانند بیش از پنجاه ویروس مختلف را شناسایی کنند. اما این تراشه جدید می تواند هفتاد هزار ویروس و باکتری مختلف از جمله ویروس جدید اچ هفت ان نه را در یک نمونه آزمایش خون شناسایی کند. ویروس سارس نیز که در سالهای 2001 و 2002 بیش از هفتصد و هفتاد نفر را در جهان کشت با استفاده از این تراشه قابل شناسایی است. استفاده از این تراشه آسان است به گونه ای که نمونه خون بیمار روی این تراشه قرار می گیرد و توسط کامپیوتر تجزیه و تحلیل می شود و نتیجه آن معمولا بعد از 24 ساعت آماده خواهد بود
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : نازلی , minoshka , saeid
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خبرهای پزشکی مربوط به سلول های بنیادی yaro 34 30,215 2017/04/04, 08:49 AM
آخرین ارسال: niloofary
  ۱۰تحول مهم پزشکی سال ۲۰۱۳ nahid 3 3,836 2013/12/16, 10:41 AM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  فهرست خبرهای پزشکی روز nahid 0 2,331 2013/05/27, 10:59 AM
آخرین ارسال: nahid
  امیدهای تازه برای درمان سرطان paravar2008 7 9,371 2012/11/26, 12:37 PM
آخرین ارسال: paeazan
  ۱۰ تحول مهم دنیای پزشکی در سال 2011 به انتخاب تایم MAHDI 0 2,655 2011/12/17, 11:27 AM
آخرین ارسال: MAHDI
  عجیب ترین های دنیای پزشکی yaro 14 10,802 2011/06/07, 06:51 PM
آخرین ارسال: انیس



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
8 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست