امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبرهای پزشکی مربوط به سلول های بنیادی
#1
دانشمندان کانادایی در تلاشند تا از اسرار نوزایشی که سبب رشد بافت ها و اعضای بدن انسان می شوند، پرده بردارند.

دکتر ایان راجرز، محقق بیمارستان مونت ساینای در تورنتو، پژوهش خود در آزمایشگاه را بر یک لوزالعمده جایگزین و جا به جا کردن آن با لوزالمعده بیمار مبتلا به بیماری دیابت نوع یک متمرکز کرده است تا بتواند تولید انسولین لوزالمعده بیمار را جبران کند.

دکتر راجرز و تیم همکاران او روی لوزالمعده ای تحقیق می کنند که از یک اسفنج جراحی با ساختار سه بعدی ساخته شده و سلول های ویژه تولید انسولین را به طور پراکنده در آن کاشته اند. این لوزالمعده در این آزمایشگاه رشد خواهد کرد و سپس به پوست فرد مبتلا به بیماری دیابت نوع یک پیوند زده می شود تا روند تولید انسولین آن را احیا کند.

در حالی که دکتر راجرز به پیجیدگی تولید لوزالمعده اذعان می کند، اما پیشرفته ترین مراحل تحقیقات وی در آزمایشگاه، بر نوزایش سلول های خونی متمرکز شده است تا بدن افراد مبتلا به بیماری دیابت نوع دو و یا بزرگسالان مبتلا به دیابت بتوانند بار دیگر انسولین تولید کنند و از قطع اعضای بدن آن ها اجتناب شود.

دکتر آنراس نگی، پژوهشگر کانادایی می گوید از دیدگاه نظری، تحت هر شرایطی که سلول های بدن انسان تخریب شده باشند، چه سلول های تولید انسولین باشد و چه سلولهای مغزی در بیماران مبتلا به آلزایمر و پارکینسون و یا حتی سلول های شبکه چشم که عامل نابینایی هستند، روزی ترمیم خواهند شد و رمز این ترمیم، نوزایش سلول های بنیادی خون، پوست و یا جنین است.

دکتر نگی می گوید: «اگر بتوانیم راهی بیابیم که این سلول ها را جایگزین کنیم، می توانیم برای این بیماری ها که هم اکنون تلفات بسیاری به همراه دارند، درمان بیابیم.»

وی خاطرنشان می کند تا به حال دو شرکت آمریکایی توانسته اند طی سال جاری مجوز مقررات کار با سلول های بنیادی را کسب کنند تا این نوع درمان را روی هجده بیمار مبتلا به فلج ستون فقرات آزمایش کنند.

گروهی از دانشمندان تورنتو از قطعه های غضروف سفیدی که روی یک استخوان جایگزین رشد کرده اند و نقش داربست را برای سلول ها بازی می کنند، استفاده کرده اند تا مفصل های زانو و لگن خاصره انسان را نوزایی کنند.

دکتر ریتا کاندل، پژوهشگر موسسه تحقیقاتی بیمارستان مونت ساینای می گوید هدف، رشد مفصل بیولوژیکی ست که فرد بتواند به طور کامل و بدون درد حرکت کند
 تشکر شده توسط : Morteza , nazaninn , شفا یافته
#2
پژوهشگران برای اولین بار با استفاده از سلول های پوست انسان، سلول های کبدی ساختند. این روش زمینه را برای ابداع درمان های جدید بیماریهای کبدی که هر ساله هزاران نفر را به کام مرگ می کشاند هموار می سازد.


به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رویترز ، دانشمندان دانشگاه ‘کمبریج’ که نتایج مطالعه خود را در مجله Clinical Investigation گزارش دادند، اعلام کرد: آنها برای اجتناب از مسائل اخلاقی بر سر استفاده از سلول های بنیادی جنینی، روش جدیدی کشف کرده اند.
‘تامیر رشید’ از ‘آزمایشگاه طب باززایی کمبریج’ که ریاست این مطالعه را بر عهده دارد گفت: این روش نیاز به استفاده از جنین های انسانی ندارد.
وی افزود: سلول های تولیدی به خوبی سلول های بنیادی جنینی است.
سلول های بنیادی جنینی قدرتمندترین و انعطاف پذیرترین سلول های بنیادی هستند، اما از آنجایی که از جنین های چند روزه انسان گرفته می شوند، استفاده از آنها مورد اختلاف است.
بیماری کبدی پس از بیماری های قلبی عروقی، سرطان، سکته مغزی و تنفسی پنجمین عامل مرگ و میر در کشورهای توسعه یافته است.
این بیماری در آمریکا عامل مرگ ۲۵ هزار نفر در سال است و کارشناسان می گویند میزان تلفات ناشی از بیماری کبد در انگلیس در میان جوانان و افراد میانسال سالانه ۸ تا ۱۰ درصد در حال افزایش است.
رشید گفت: به رغم ۴۰ سال فعالیت دانشمندان تاکنون هرگز قادر نبوده اند که سلول های کبدی را در محیط آزمایشگاه رشد دهند. به همین خاطر تحقیق در زمینه اختلالات کبدی بسیار دشوار است.
وی با اشاره به کمبود اهدای کبد، افزود: ارائه جایگزین هایی به این منظور مورد نیاز مبرم است.
این مطالعه این احتمال را افزایش می دهد که یا با استفاده از داروهای جدید و یا سلول درمانی بتوان جایگزین هایی را به این منظور کشف کرد.
بیماریهای کبد یا ارثی است و یا بر اثر اعتیاد به الکل و یا عفونت هایی مانند هپاتیت ایجاد می شود.
در این مطالعه محققان نمونه های پوست را از هفت بیمار مبتلا به انواع مختلف بیماری های ارثی کبد و سه فرد سالم به عنوان گروه شاهد گرفتند.
سپس سلول های پوستی را طوری برنامه ریزی کردند که به یک نوع سلول بنیادی به نام سلول های بنیادی پرتوان القایی تبدیل شود و سپس آنها را برای تولید سلول های کبدی، برنامه ریزی مجدد کردند.
آنها از همین روش برای تولید سلول های کبدی ‘سالم’ استفاده کردند.
سلول های بنیادی سلول های اصلی بدن هستند و دانشمندان در تلاشند تا روش هایی برای استفاده از آنها به منظور رشد اندامهای جدید ، ترمیم آسیب قلبی یا قطع طناب نخاعی و یا جایگزینی سلول های مغزی آسیب دیده بر اثر سکته مغزی، بیماری آلزایمر یا پارکینسون کشف کنند.
‘مارک تورسز’ متخصص بیماری کبد در ‘کالج امپریال لندن’ درباره این مطالعه گفت: این مطالعه گام بزرگی است که می تواند در آینده به تولید یک منبع بالقوه سلول های جدید کبدی برای بیماران مبتلا به نارسایی کبدی بینجامد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
آدم با شنیدن این خبرا امیدش واسه درمان قطعی ام اس بیشتر میشه...............
 تشکر شده توسط : nazaninn , Azad
#3
ميشل رابرتس

گزارشگر امور بهداشتي بي بي سي



پزشكان آمريكايي با دريافت مجوز از مقام هاي دولت اين كشور، اولين آزمايش ها با كمك سلول هاي بنيادي در بيماران را شروع كرده اند.

سازمان دارو و مواد غذايي آمريكا به شركت "جرون" (Geron) مجوز استفاده از اين سلول ها را براي درمان افرادي كه از جراحات نخاع رنج مي برند داده است.

استفاده از سلول هاي به دست آمده از رويان انسان (جنين تا پيش از هشت هفتگي) از لحاظ اخلاقي بحث انگيز است. اين سلول ها به طور بالقوه امكان بدل شدن به انواع سلول هاي مختلف موجود در بدن از جمله سلول هاي عصبي را دارند.

اين آزمايش ها كه در بيمارستاني در شهر آتلانتاي آمريكا انجام مي شود، براي محك زدن ايمني اين نوع درمان است.

جرون، يك شركت بيوتكنولوژي كه در منطقه موسوم به "سيليكون ولي" در جنوب سانفرانسيسكو مستقر است، 170 ميليون دلار صرف توسعه اين شيوه براي معالجه جراحت نخاع با كمك سلول هاي بنيادي كرده است.

در اين تحقيقات سلول هاي بنيادي كه به سلول هاي عصبي بدل شده اند، به نخاع تزريق خواهند شد.

در آزمايش هاي حيواني براي محك زدن اين شيوه معالجه، موش هاي فلج تا حدودي امكان حركت را بازيافتند.

اما هنوز معلوم نيست كه آيا اين شيوه فايده اي براي افراد مبتلا به جراحات نخاع خواهد داشت يا نه.

هر سال حدود 12 هزار نفر در آمريكا دچار جراحات نخاع مي شوند. حوادث رانندگي، افتادن از ارتفاع، اصابت گلوله و جراحات ورزشي از علل عمده جراحت نخاع است.

در اين آزمايش، بيماراني كه در 14 روز اخير جراحت ديده اند تحت معالجه قرار خواهند گرفت.

دكتر توماس اوكارما رئيس شركت "جرون" گفت: "وقتي در سال 1999 كار با سلول هاي بنيادي استخراج شده از رويان را شروع كرديم، خيلي ها پيش بيني كردند كه چند دهه طول خواهد كشيد تا درمان سلولي براي آزمايش هاي انساني مورد تاييد قرار بگيرد."

او افزود: "اين دستاورد ناشي از توسعه و تحقيقات گسترده و يك رشته گام هاي متوالي نوآورانه است."

اما رسيدن به نتيجه تا حدودي زمان خواهد برد.

آزمايش هاي جدي پيش رو كه براي اطمينان از ايمني و تاثير اين شيوه معالجه لازم است، سال ها زمان خواهد برد.

پروفسور سر ايان ويلموت مدير "مركز شوراي تحقيقات طبي براي پزشكي باززايي" در دانشگاه ادينبورگ گفت: "اين خبر خيلي هيجان انگيزي است، با اين حال خيلي مهم است كه درك كنيم هدف اين آزمايش ها در اين مرحله، اين است كه در درجه اول معلوم شود خطري متوجه بيمار نمي كند، نه اينكه فايده آن چيست."

"وقتي اين مساله تاييد شد آن وقت بر توسعه و ارزيابي معالجه اي تازه تمركز خواهد شد."

بن سايكس مدير اجرايي "شبكه ملي سلول هاي بنيادي بريتانيا" گفت: "اين واقعا گام مهمي در مسير حركت ما به سوي پزشكي نويدبخش سلول هاي بنيادي است."

او گفت كه جامعه پزشكي به خصوص در رشته باززايي و سلول بنيادي به شدت منتظر نتايج اين آزمايش ايمني است.
 تشکر شده توسط : horsk , kimiya , nazaninn , شفا یافته , نازنین , Azad
#4
اسپری سلولهای بنیادین درمان سریع سوختگی های پوستی




زمانی بود که درمانها و پانسمانهای اسپری مانند در قالب شیوه ای معجزه آسا ومتحول کننده دیده می شد و اکنون دانشمندان دانشگاه یوتا گزارش موفقیت خودرا در اسپری کردن مستقیم سلولهای بنیادین به جای سوختگی اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان با استفاده از پلاکتهای خونی فرد بیمارو ترکیب آن با سلولهای دارای کلسیم و ترومبین موفق به ابداع محلولی شدندکه اسپری کردن بر روی محلهای سوختگی می تواند معجزه گر بوده و آن را بهسرعت درمان کند.

این محلول در آزمایشها و درمان سوختگی های جزئی کارایی بالایی از خود نشانداد و به نظر می رسد می تواند امیدها را برای درمان سوانح پوستی ناشی ازسوختگی افزایش دهد.

این شیوه درمانی در ادامه شیوه ابداعی ReCell که در آمریکا در حال سپری کردن دوره های بالینی است، ارائه شده است. شیوه درمانی ReCell که در دسته یکی از برترین شیوه های درمانی سوختگی به شمار می رود در کشورهایی مانند استرالیا، اروپا و چین بسیار توسعه یافته و توانسته است به عنوان یکی ازسریعترین درمانهای بمب گذاری سال 2002 در بالی مورد استفاده قرار گیرد.

بر اساس گزارش پاپ ساینس، دانشمندان باور دارند هر دو این شیوه ها برای کاربردی شدن شیوه های احیا شدنی در درمان سوختگی های پوستی کاملاامیدوارکننده نشان داده اند.
 تشکر شده توسط : zaynab , Morteza , sargol
#5
درمان زخم هاي بهبود نيافته توسط سلول هاي بنيادي


رئيس مركز تحقيقات پوست و سالك گفت: استفاده از سلول‌هاي بنيادي براي درمان زخم‌هاي بهبود نيافته يا مزمن مثل زخم پاي ديابتي‌ها در دست بررسي است كه نتايج آن به زودي اعلام مي‌شود.

دكتر محمد علي نيلفروش‌زاده در گفتگو باخبرنگار سلامت نيوز اظهار داشت: طرح پژوهشي زخم بهبود نيافته يا مزمن از سال 87 آغاز شد كه با كمك روش TCA كه يك ماده اسيدي براي كلوژن سازي است، سه دسته از بيماران را تحت درمان قرار داديم.

وي بيان داشت: كاربرد سلول‌هاي بنيادي براي در مان تاسي سر از ديگر طرح تحقيقاتي اين مركز است كه مطالعات حيواني اين طرح روي موش درحالي نتيجه بخش بوده است كه در مطالعات انساني آن روي سه بيمار به نتايج قابل قبولي دست نيافتيم. رئيس مركز تحقيقات پوست و سالك خاطرنشان كرد: در اين طرح پژوهشي كه از سال گذشته در دست بررسي است، به دنبال كشت سلول مو زنده با استفاده از سلول‌هاي بنيادي هستيم كه يك روش نوين و تازه‌اي براي درمان تاسي سر است. نيلفروش‌زاده ادامه داد: طرح كشت فوليكول مو زنده با استفاده از سلول‌هاي بنيادي با همكاري متخصصين ارتوپد، فوق تخصص عروق ، غدد عفوني و متخصصين پوست در مركز تحقيقات پوست و سالك در حال انجام است.

رئيس مركز تحقيقات پوست و سالك تصريح كرد: كارهاي تحقيقاتي اين مركز بر روي سلول هاي بنيادي را از حدود سال ۸۴ آغاز كرديم كه براي نخستين بار از سلول‌هاي فيبرولاست براي جوان سازي پوست استفاده شده و كاربرد اين سلول‌ها به همراه كراتينوسيت‌ها براي سالك و جاي جوش‌هاي از ديگر برنامه‌هاي تحقيقاتي اين مركز است. وي با اشاره به اينكه تاكنون توانستيم سوختگي‌ها را با استفاده از فيبروپلاست‌ها درمان كنيم ، ادامه داد: هم اكنون طرح پژوهشي كاربرد ملانوسيت‌ها در درمان بيماري لك و پيس در دست بررسي است. وي در اين زمينه گفت: اشعه فرابنفش خورشيد نقش اصلي را در بروز سرطان پوست ايجاد مي‌كند كه صرفا با آگاه سازي مردم نسبت به اين مسئله مي‌توان از روند بالايي اين بيماري كاست.
 تشکر شده توسط : Morteza
#6
سلول های بنیادی چند ساعت بیشتر زنده نمیمونن.اینو خود دکتر صحراییان گفتن.
چه جوری میشه قرص یا اسپرشونو ساختconfused
سریع ترین راه برای درمان سوختگی سفیده تخم مرغ است.

مرد جوانی مزرعه ش رو با سم آفت کش سمپاشی می کرد و می خواست بدونه که چقدر از سم در مخزن باقی مونده. درپوش رو برداشت و فندک رو روشن کرد. بخار بلند شده از سم آتش گرفت و سراسر بدن اونو در بر گرفت. اون از روی تراکتور پائین پرید و فریاد زد. زن همسایه با حدود 10 تخم مرغ از خونه بیرون دوید و در عین حال فریاد می کشید "تخم مرغ بیارید". او تخم مرغها رو شکست وسفیده رو از زرده جدا کرد". وقتی آمبولانس رسید و مسئولین کمک های اولیه مرد جوان رو دیدن پرسیدن "کی این کارو کرده؟" همه به اون زن اشاره کردن و مامورین به اون زن تبریک گفتن. " شما صورت اونو از نابود شدن نجات دادین". در انتهای تابستان مرد جوان دسته گلی به اون زن تقدیم و از اون تشکر کرد. صورتش مثل صورت یک بچه صاف شده بود.
درمان معجزه آمیز سوختگی در ذهن داشته باشین که این روش درمان شامل آموزشهای مامورین آتشنشانی هم هست. کمک ها اولیه شامل پاشیدن آب سرد بر سطح صدمه دیده و کاهش درجه حرارت برای جلوگیری از سوختگن لایه های زیرین پوسته. بعد سفیده تخم مرغ رو روی اون نقطه پخش کنید.
زنی که قسمت زیادی از دستش رو با آب جوش سوزانده بود، با وجود درد زیاد، آب سرد روی دستش ریخت (که خیلی هم دردناکه. من کشیدم می دونم) دوتا تخم مرغ رو شکست و زرده رو از سفیده جدا کرد، کمی اونها رو هم زد، و دستش رو در سفیده فرو برد. سفیده روی دستش خشکید و لایه ای روی دستش کشیده شد. بعداً یاد گرفت که سفیده تخم مرغ یک کولاژن طبیعیه و در تمام بعد از ظهر هر یک ساعت لایه دیگری بر لایه های فبلی افزود. در بعد از ظهر دیگه دردی احساس نمی کرد و روز بعد بسختی میشد اثری از سوختگی دید. 10 روز بعد، هیچ اثری باقی نمونده و پوست رنگ طبیعی شو بدست آورده بود. نواحی سوخته شده به لطف کولاژن موجود در سفیده تخم مرغ که پر از ویتامینه کاملاً ترمیم شده بود.
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
#7
پرورش دندان‌هاي طبيعي با سلول‌هاي بنيادي

خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا

شايد از دست دادن دندان در كودكي خاطره چندان ناخوشايندي نباشد؛ اما در بزرگسالي بسيار نامطلوب است ؛ از اين رو دانشمندان دانشگاه نوا ساوث‌ايسترن، در تلاش براي دستيابي به دندانهاي طبيعي از سلولهاي خود فرد، به بررسي شيوه‌هاي ممكن براي كنترل رشد سلولهاي بنيادي به منظور توليد بافت دنداني پرداخته‌اند.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رويكرد محققان آمريكايي، استخراج سلولهاي بنيادي از بافت دهاني مانند داخل بافت دندان يا مغز استخوان است.

اين سلولها پس از جمع‌آوري در يك چارچوب پليمري به شكل دندان دلخواه نصب مي‌شود. اين پليمر از مواد مشابه مورد استفاده در ساختار زيستي قابل جذب مجدد بوده؛ از اين رو اين چارچوب به مرور زمان حل مي‌شود.

پس از آن دندانها بطور جداگانه رشد كرده و در دهان فرد قرار مي‌گيرند يا اين كه سلول بنيادي را درون دهان پرورش داده تا طي چند ماه به اندازه يك دندان كامل برسد.

تاكنون اين دندانها در دهان موش‌ها و ميمون‌ها پرورش داده شده و كارآزمايي‌هاي انساني نيز در راه است؛ اما اينكه آيا اين فناوري قادر به توليد دندانهايي است كه با خون تغذيه شده و از حس كامل برخوردارند، در آينده مشخص خواهد شد.

پرورش دندان براي دانشمندان يك چالش بزرگ است؛ چرا كه سلولهاي بنيادي بايد براي ايجاد تعادل كامل بافت سخت، عاج و مینای دندان تحريك شده و همچنين اندازه و شكل دقيق نيز بدست آيد.

تا به امروز اين محققان حدود 1.7 ميليون دلار كمك هزينه براي تحقيقات خود دريافت كرده‌اند.

محققان بر اين باورند كه با كنترل رشد مجدد دندان و اثبات ايمن بودن اين فناوري، اين دندانها بطور گسترده در آمريكا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.


 تشکر شده توسط : شهرزاد , najva , مینا ح , nahid , ابراهیم
#8
یعنی برای موشها و میمونها جواب داده ؟ happy0065.gif
اگه بشه خیلی خوبه
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
#9
باقی بماند



پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که سلول های بنیادی بیش از دو هفته در جسد به صورت غیرفعال باقی می مانند و سپس برای تقسیم شدن به سلول های جدید دوباره فعال می شوند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، این تحقیق به درک بیشتر توانایی سلول های بنیادی برای تبدیل شدن به بافت های مختلف بدن و نقش آنها در ترمیم بافت های آسیب دیده کمک می کند. محققین اعلام کردند که سلول های بنیادی ۱۷ روز در جسد زنده می مانند

به گفته محققان، سلول های بنیادی عضلانی اسکلتی می توانند در جسد انسان مدت ۱۷ روز و در جسد موش ۱۶ روز زنده بمانند.

محققان متوجه شدند که سلول های بنیادی توانایی خود را برای تبدیل شدن به سلول های عضلانی حفظ می کنند.

محققان موسسه پاستور دریافتند که سلول های بنیادی عضلانی اسکلتی برای زنده ماندن در شرایط دشوار، متابولیسم خود را پایین می آورند تا انرژی کمتری مصرف کنند و وارد وضعیت نهفته شوند.

این گروه همچنین سلول های بنیادی گرفته شده از مغز استخوان (جایی که سلول های خونی تولید می شود) بررسی کردند.

محققان متوجه شدند که سلول های بنیادی ناشی از مغز استخوان چهار روز پس از مرگ موش آزمایشگاهی زنده می ماند و توانایی خود را برای ساخت بافت پس از پیوند مغز استخوان حفظ می کند.

محققان گفتند: با برداشت سلول های بنیادی از مغز استخوان اهدا کننده ی مرده، پزشکان می توانند تا حدودی کمبود بافت ها و سلول ها را جبران کنند.
خدایا یاریم کن تا آن چه را که دانسته یا نا دانسته می شکنم دل نباشد innocent0001.gif
 تشکر شده توسط : # پریسا #
#10
گروهی از محققان فرانسوی در تحقیقات خود دریافتند: سلولهای بنیادین گرفته شده از فرد متوفی می‌تواند به مدت 17 روز پس از مرگ وی بدون هرگونه آسیب دیدن زنده بماند.

این تحقیقات به سرپرستی فابریس چریتیان از محققان انستیتوی پاستور انجام شد.محققان اجساد 16 فرد را که عمر یکی از آنها 95 سال بود، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که سلولهای بنیادین استخوان بعد از گذشت چهار روز از مرگ سالم هستند.این محققان گفتند: این سلولها اکسیژن را با درجه 4 سانتی گراد از دست می‌دهند که همین امر آنها را قادر می سازد تا بیشتر از سایر سلولها عمر کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ پروفسور فابریس هم اکنون در حال تحقیقات روی برخی از سلولهای پوست به منظور آگاهی از میزان سازگاری آنها با محیط پیرامون آنها است؛ امری که کمک می‌کند این سلولها را برای دوره‌ای تا 17 روز به منظور استفاده از آنها در مرحله بعدی حفظ کرد.اغلب سلول‌های بدن انسان عملاً قادر به تقسیم نیستند و بسیاری از زمان تولد تا مرگ شخص بدون تقسیم شدن حضور دارند البته بعضی بافتهای بدن نظیر خون، پوست و لوله گوارش دارای چرخه بازسازی سریعی هستند و در هر روز ممکن است چندین سلول جدید بسازند.

سلولهای بنیادی سلول‌ هایی هستند که به همانندسازی خود قادر هستند و می‌توانند در فرایند تمایز به یک یا انواعی از سلولهای بالغ تبدیل شوند.سلول‌های بنیادی به سه دسته سلول‌های بنیادی بزرگسال (Adult stem cells)، سلول‌های بنیادی جنینی (Embryonic stem cells) و سلول‌های بنیادی بند ناف (Umbilical cord stem cells) تقسیم می‌شوند.


سلامت نیوز
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : بنده خدا , nazii , mehdisalimi , salar , ساغر , sargol
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ۱۰تحول مهم پزشکی سال ۲۰۱۳ nahid 3 3,737 2013/12/16, 10:41 AM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  فهرست خبرهای پزشکی روز nahid 0 2,281 2013/05/27, 10:59 AM
آخرین ارسال: nahid
  یافته های تازه دردنیای پزشکی earth 37 32,422 2013/04/24, 07:35 PM
آخرین ارسال: sargol
  خبرهای داروسازی و تولید دارو در کشور naazanin 4 4,170 2012/12/07, 07:23 PM
آخرین ارسال: paeazan
  ۱۰ تحول مهم دنیای پزشکی در سال 2011 به انتخاب تایم MAHDI 0 2,611 2011/12/17, 11:27 AM
آخرین ارسال: MAHDI
  عجیب ترین های دنیای پزشکی yaro 14 10,598 2011/06/07, 06:51 PM
آخرین ارسال: انیس



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان