2011/12/23, 10:28 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/12/24, 07:16 PM، توسط Saina.)
سلام سلام
هی من وایستادم شهرزاد ( انگلیسی ) بیاد تعریف کنه ولی نیومد بالاخره مجبور شدم خودم بیام آستین بالا بزنم
امروز هم به همت و تلاش آقا فربد و دوستان عزیزم سومین برنامه ی کوه به نحو احسن برگزار شد
خداروشکر هوا خوب بود و مثل سری اول از بارون و گل و مه و برف و کولاک و بهمن و گرگ ها و تله کابین و . . . خبری نبود
یه افتخاری که امروز داشتیم این بود که در کنار دوستان جدیدمون بودیم ( آرزو جون ، سمیرا جون ، آقا مهرداد و آقا رضا محمدی ها و همچنین روشنک جون که از کانادا با پسر سرماییشون اومده بودن )
اینجانب هم که از همون اول واسه اینکه موهام فر نشه به جای کلاه شلواریه جیب دارم ، از کلاه کاپشن یکی از بچه های فداکار استفاده کردم و مورد تمسخر قرار گرفتم
جالب ترین صحنه ای که من امروز دیدم ، دیدن آلودگی هوا در ارتفاع بود ، واقعا صحنه ی جالبی بود . . .
کل تهران رو دود و غبار گرفته بود فقط یه ذره نوک برج میلاد معلوم بود
آقا حمیدم هم لطف کردن با یک عملیات کاملا نامحسوس کوله ی بچه هارو سبک میکردن با سنگ
با اقتدار تمام ایستگاه 2 رو فتح کردیم و همونجا شروع به ویتامین گیری کردیم
از سوسیس بندری بگیر تا الویه و نیمرو . . .
در مسیر برگشت هم تلفات زیاد داشتیم : شهرزاد و نوشین و ساناز و . . . ( خودمم نزدیک بود کله پا بشم )
شهرزاد خانم آدم که به بقیه بخنده سره خودشم میاد . . .
آخرشم بعضیا ( برای حفظ آبرو از گفتن نام معذورم ) هرچی دویدن دستشون به من نرسید . . .
خلاصه همه چی خوب و عالی بود و در کنار دوستان خوبم خیلی خوش گذشت و جای همه ی عزیزانی که نبودن خالی بود . . .
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
2011/12/24, 09:45 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/12/24, 09:52 AM، توسط رضا محمدی ها.)
سلام به دوستای عزیز ودوست داشتنی
من هم دیروز کوه رفتم هرچند مختصر وکوتاه اما خیلی بهم خوش گذشت و این افتخارو داشتم که دوستای خوبم رو از نزدیک ببینم.
از آقا فربد, آقا علیرضا , آقا سینا,بهار خانم و نوشین خانم خیلی خیلی ممنونم.
امیدوارم همه دوستان این امکان رو داشته باشن که برای چهارمین فراخوان کوهنوردی شرکت کنند.
دوستون دارم
2011/12/24, 10:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/12/24, 05:30 PM، توسط شهرزاد.)
ایشاله حالتون بهتر بشه با ما جلوتر هم بیایید
ولی کاش از اول میگفتید آقا رضا هستید
چون فکر میکردم شما همراهید:
انیس جون از توضیحاته مفصل شما کمال قدردانی میکنیم امیدواریم شما یکی از کاندیدهای ریاست جمهوری رای بیاورید
ولی خدایی راست میگه خیلی خیلی خوش گذشت ایشاله دوستانی که نتونستن بیان و در آینده به جمع ما پیرزن و پیرمردها میخواهند ملحق شوند زودتر خوب شن -بابا خوب شین بیایین دیگه
هرچی بیشتر باشه بهتره ----مثلا جمع 50یا60نفره ، یکی از ما بخوره زمین از جمله خودم بخورم زمینفکر کنید چند نفر میخندن
کاشکی ما هم تهران بودیم و به همراه دوستان خوبم به کوه میامدم البته ما هم اینجا کاها به کوهنوردی میریم خیلی حال میده ولی یک سری می خوام بیام با شماها برم