![]() |
توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: بحث هاي تخصصي اعضا (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%D9%8A-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7) +--- موضوع: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس (/Thread-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) |
RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - paeazan - 2012/08/15 آقا رضا ممنون از اطلاعاتت مخصوصا ممنون بخاطر ترشي. من عاشق ترشي بادمجانم اما كلا ترك ترشي كردم.آخه براي درمان مكملم نبايد ترشي ( كه با سركه هست بخورم ) اما اگه هوس ترشي كردم يه كوچولو ترشي بادمجان ميخورم ديگه ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - شیده حق بین - 2012/08/25 (2011/11/29, 01:30 PM)pinkrose نوشته است: من فقط چربیو ترشیجات را کم کردم از رژیم غذاییم . slm,ta unjae k man midunamo tajrobe daram age mive torsh nakhorim vasamun behtare,kolan chizaye torsh baese gezgez mishan ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - برگ 7 - 2012/08/29 (2011/11/30, 04:41 PM)nahid نوشته است: میوه های ترش رو منطقی نیست مصرف نکنیم. لیمو ترش نخوریم ؟؟؟!!! من لیمو ترش می خورم خیلی هم بهم می سازه عالیه ولی ترشیجات نه. ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - roohi - 2012/09/23 (2011/11/29, 01:44 PM)najva نوشته است: بله دوست عزیز برای ما میوه های ترش بده ولی میشه بعد از استفاده این میوه ها یک فاشق عسل استفاده کرد ولی اگر مصرف نشه بهتره. مرسی از راهنماییاتون ![]() (2011/11/09, 07:20 PM)dr.dentist نوشته است: دوستان عزیز سلام مرسی عزیزم بچه های عزیز من همه چی رو فراموش می کنم برای تقویت حافظه چه کنم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - sargol - 2012/09/25 غذاهای گرم وخشک ومفیدبرای ام اس:خرماوانبه واناناس وگلابی وخربزه وطالبی وانگوروکشمش وبادام وبادام هندی وتمام گیاهان دم کردنی {اویشن وگل گاوزبون .زعفران وپونه ودارچین وسنا وهل وغیره}نخودوپسته وتوت خشک وفندق وانواع کلم وپیازوپیازچه وسیر وموسیروتمام ادویه ذجات گوشت{شتروبوقلمون وبلدرچین وکبوتروسار}غذاهای غیرمفیدبرای ام اس:غذاهای باطبع سرد RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - آقا صادق - 2012/09/25 اینایی که میگید واسه من تازگی داره همشو کم و بیش میخورم مشکلیم پیش نمیاد ![]() من عاشق بالفطره گوجه سبزم ![]() ![]() ![]() دیوونه ی لواشک و آلوچه ![]() ![]() ![]() مگه میشه نخورد اینارو آخه؟؟ ![]() ممکنه الان متوجه چیزی نشم بعدا چوبشو بخورم؟ ![]() ![]() ینعی تو مخم داره یه اتفاقایی میفته؟ ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - reza_akrami_a - 2012/09/25 با سلام خدمت دوستان برخی از عزیزان مطالبی رو در این مورد که غذاهای سرد میخورن و چیزیشون نمیشه میگن که برای من یکی که خیلی جالب توجه و عجیبه . اگه در مورد ام اس توی اینترنت یه تحقیق مختصری بکنبن حتما توصیه هایی در مورد پرهیز از عذاهای سرد می بینین . وقتی میگین غذاهای سرد میخورین و چیزیتون نمیشه من نمیفهمم. یعنی بیماری ام اس چیزی نیست. اصولا افراد سالم هم با خوردن غذاهای سرد دچار بی حالی میشن. و اصولا سیستم عصبی تو وضعیتی که بدن ذچار سردی باشه خوب جواب نمیده. نمونش خواب آلودگی شدید بعد از خوردن ماست و دوغ خصوصا از نوع ترش اون هست.که در واقع نتیجه ی یه شوک سرد هست. RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - آقا صادق - 2012/09/26 ما شمالی هستیم...اکثر غذاهامونم ترشه... ![]() ![]() عاشق غذاهایی هستم که کنارشون ماست و دوغ و سیر تازه باشه... ![]() باور کنین منم ام اس دارم..اما هیچیم نمیشه..شاید عادت کردم.. ![]() یعنی من مشکل دارم؟! ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - atefe - 2012/09/26 آجی من که ام اس داره وقتی سردی میخوره سر درد شدید میگیره که اگه بعد از غذای سرد یه لیوان چای سفید یا سبز بخوره مشکلی واسش پیش نمیاد دیگه بقیه رو نمیدونم ![]() RE: توصیه های غذایی برای بهبود ام اس - آقا صادق - 2012/09/26 اوکی فک کنم یه مرض دیگه هم دارم با این حساب!!!! ![]() |