تزريق سينوكس - نسخه قابل چاپ +- وبسایت تخصصی ام اس سنتر | بیماری ام اس | مرجع تخصصی ام اس (https://mscenter.ir) +-- انجمن: ام اس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3) +--- انجمن: پرسش و پاسخ (https://mscenter.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE) +---- انجمن: آونکس - سينووكس (https://mscenter.ir/Forum-%D8%A2%D9%88%D9%86%DA%A9%D8%B3-%D8%B3%D9%8A%D9%86%D9%88%D9%88%D9%83%D8%B3) +---- موضوع: تزريق سينوكس (/Thread-%D8%AA%D8%B2%D8%B1%D9%8A%D9%82-%D8%B3%D9%8A%D9%86%D9%88%D9%83%D8%B3) |
RE: سينووكس - yummy - 2013/09/25 (2013/09/25, 07:59 AM)شیرین نوشته است: سلام دوستای گلم شیرین جون به نظر منم خودت یاد بگیر بزن...یا اگه جراتشو نداری خودت واسه خودت بزنی یکی دو دفه شوهرتو با خودت ببر که پرستاره بهش یاد بده و اون برات تزریق کنه...خیلی هم راحته. من فقط یه بار تو درمانگاه آمپولمو زدم. دیگه بعد از اون همسرم برام تزریق میکرد ...هم خیالت راحته که هی نمیخواد پاشی بری هم راحت تری تو خونه. بعضی پرستارا که دل نمیسوزونن همینطوری میزنن ولی اگه خودتون بزنین خیلی دردش کمتره. RE: سينووكس - حامدی فر - 2013/09/25 (2013/09/25, 07:59 AM)شیرین نوشته است: سلام دوستای گلممن در خصوص پرستار ارومیه پیگیری می کنم شما هم خودتون زنگ بزنید شرکت و با خانم پیرایش مطرح کنید لطفا (2013/09/24, 11:13 PM)nahid نوشته است: من امروز سینووکس خریدم .دقایقی پیش هم تزریق کردم. سلام متاسفانه سرنگ های قبلی ما آمریکایی بود و اگرچه تحریم سرنگ نیستیم اما تحریم های بانکی باعث شد راه ارسال پول ما به آنها بسته شود جون می دانستیم سرسوزن برای شما حساس تر است از طریق چند واسطه و صراف و با ریسک مالی که نمی دانستیم پول می رسد یا نمی رسد پول سرسوزن ها را فرستادیم و گرفتیم. روابط رو به بهبود است کمی تحمل کنید و با ما همراهی کنید انشاالله درست می شود البته کارهایی داریم می کنیم که شاید تا دو ماه دیگر سینووکس شکل تزریقش از قبل هم بهتر بشود در ظمن ما قبل از استفاده از سرنگ های خوزستان نمونه های آنها را برای تزریق برای پرستاران فرستادیم و آنها تایید کردند. اما وقتی شماها مشکل دارید حتما مشکلی وجود دارد. طاقت بیار رفیق با آرزوی سلامتی RE: سينووكس - nahid - 2013/09/25 ممنون از پیگیری های شما خانم دکتر. پرستاران عزیز که بعضیاشون چنان میزنن گویی ارث پدرشون رو ما بالا کشیدیم ! بعضیها هم خیلی آروم و دلسوزانه . همه سرنگهای مملکتمون همینه برای همین برای اونا فرقی نمیکرده . دستشونم آزاده چون به یکی دیگه می خوان بزنن.ولی برای تزریق به خود انگار باید قبلش روغن کاری بشه سرنگ ! امیدوارم تحریمها یکی یکی برداشته بشه و سرنگ امریکایی دوباره بیاد. منتظر شکل بهتر تزریق سینووکس هم میمونیم. RE: سينووكس - پویش - 2013/09/25 من که 5سال تزریق کردم پرستار سیناژن را زیارت نکردم.الان هم که هنوز معلقم RE: سينووكس - baharan - 2013/09/25 دفعه قبل که من توی ران تزریق کردم....سوزن به سختی وارد پوست میشد..انگارداری سوزنو تو چرم میزنی!!درضمن پرستار اراک گفت ما اصلن توران نمیزنیم درصورتی که در ساری داخل ران هم میزنند!!باید زد ایا یا نه؟؟ RE: سينووكس - simaz - 2013/09/25 (2013/09/25, 07:59 AM)شیرین نوشته است: سلام دوستای گلم خانم شیرین عزیز پرستار ما در ارومیه خانم نظری با شماره تماس 09141470084 هستنداگر شماهم پیش ایشان تزریق انجام میدین من باهاشون صحبت وتذکرات لازم را دادم حتما باهاشون تماس بگیرید و ممنون میشم اگر نتیجه رو به من هم اطلاع بدید .شماره تماس من 09102205254 (پیرایش ) است RE: سينووكس - پویش - 2013/09/25 من طی پنج سال تزریقم تنها در عضله باسن تزریق داشتم چون شنیده بودم تزریق سینووکس در ران ودیگر قسمتها دردآوراست. RE: سينووكس - حامدی فر - 2013/09/26 (2013/09/25, 04:41 PM)پویش نوشته است: من که 5سال تزریق کردم پرستار سیناژن را زیارت نکردم.الان هم که هنوز معلقمپویش عزیز لطفا با شرکت خانم پیرایش تماس بگیرید ایشان شما را نزدیکترین پرستار سیناژن راهنمایی می کنند (2013/09/25, 04:54 PM)baharan نوشته است: دفعه قبل که من توی ران تزریق کردم....سوزن به سختی وارد پوست میشد..انگارداری سوزنو تو چرم میزنی!!درضمن پرستار اراک گفت ما اصلن توران نمیزنیم درصورتی که در ساری داخل ران هم میزنند!!باید زد ایا یا نه؟؟دوست عزیز سوزن تزریق آمریکایی و استاندارد تزریق داروهای پروتئینی و چیزی بهتر از آن در دنیا که از تمام لحاظ مناسب داروهای اینترفرون باشد وجود ندارد RE: سينووكس - پویش - 2013/09/26 ممنون فعلا که دکتر تصمیم به تغییر داروم داره؛اگرقرارشدسینووکس را ادامه بدم چشم RE: تزريق سينوكس - nahid - 2013/10/09 (2013/07/20, 12:10 PM)simin نوشته است: کاشکی بجای یه خط قرمز....یه نقطه یه قسمتش داشت که میدونستیم از کجا باید فشار بیشتری به سرشیشه وارد بشه!!!!پس این پیشنهاد شما بود ؟ خوب شد حالا ؟ الان فقط یه نقطه قرمز بالای شیشه هست که نمیدونم چه اثری داره ؟! دیگه مثل قبل خوب نمیشکنه ،باید خودمون بخراشیمش یا کارد یا ته شیشه ویال تا برای شکستن آماده بشه. حالا این هیچی ، مشکل مهم من با این سرنگ جدیدشه که واقعا تزریق رو برام سخت کرده . موقعی که باید تو عضله برای تزریق حرکتش بدم حرکت نمیکنه ! |