” تلفن همراه” جزء خطرناکترین ابزار انتقال بیماری های عفونی می باشد
شاید شما هم دیده باشید که در بسیاری از منازل، والدین برای سرگرمی تلفن همراه (موبایل) را به عنوان اسباببازی در اختیار کودک قرار می دهند، غافل از اینکه این امر علاوه بر آثار مخرب امواج، باعث انتقال انواع میکروب از طریق تلفن همراه به کودکان می شود.
تلفن همراه می تواند بزرگ ترین خطر برای ابتلا به انواع بیماری ها باشد چرا که این وسیله به عنوان زمینه خطرناکی برای رشد باکتری ها عمل می کند.
میکروب های روی گوشی تلفن همراه، از هر شیء مستعمل دیگری در این رده بیشتر است.
تحقیقات جدید نشان می دهد که باکتری و میکروب های موجود روی گوشی تلفن همراه از سنگ دستشویی هم بیشتر است و در حقیقت باکتری موجود روی گوشی تلفن همراه، از هر شیء مستعمل دیگری در این رده بیشتر است.
نکته ی جالب تر اینکه به علت افزایش دمای تلفن های همراه در حین استفاده، این گوشی ها تبدیل به محیط های مناسبی برای کشت و رشد باکتری های خطرناک می شوند، چون باکتری ها برای رشد محلی گرم تاریک را می خواهند و تمامی این امکانات را گوشی که در جیب قرار گرفته است، فراهم می کند. میزان این گونه باکتری ها حتی از دستگیره ی در، صفحه کلید و حتی کف کفش شما بیشتر خواهد بود.
علاوه بر آنکه گوشی تلفن همراه مانند دیگر اشیا باکتری دارد به علت محل نگهداری، شرایط مناسبت تری برای ورود و ازدیاد آنها فراهم می سازد.
نکته ی مهم آن است که این وسیله با گوش و دهان ما، یعنی دو راه قوی ارتباط به داخل بدن همواره در تماس است و از این طریق می تواند به راحتی آلودگی را به بدن منقل کند و باعث ایجاد بیماری شود.
اینک پزشکان هشدار می دهند قرار گرفتن تلفن همراه در نزدیکی گوش، بینی و دهان از سویی و وجود باکتری های گرما دوست روی این تلفن ها از سوی دیگر، به این معنی است که افراد خود را در معرض میکروب و باکتری هایی قرار می دهند که برای سلامت آنها مضر است.
این مطالعه به عدم رعایت بهداشت مناسب و نشستن مطلوب دستهای کاربران تلفن های همراه نیز اشاره دارد.
میکروب و آلودگی هایی که معمولا بر روی تلفن همراه یافت می شوند معمولا بر روی دیگر وسایل مورد استفاده روزمره از جمله رایانه ها، کلیدها، خودکار و تلفن های ثابت نیز مشاهده می شود.
با این حال خطر این میکروب ها بر روی تلفن های همراه برای کاربران بیشتر است چرا که مردم دائما با این تلفن ها هستند و آن ها را با خود به همه جا از جمله رختخواب، تردمیل و رستوران می برند.
تلفن های همراه میزان بسیار زیادی کلیفرم – باکتری آلاینده مدفوع دارند.
از هر هشت تلفن همراه مورد بررسی، بین ۲ هزار و ۷۰۰ تا چهار هزار و ۲۰۰ واحد باکتری کلیفرم داشتند.
محدودیت این باکتری در آب آشامیدنی کمتر از یک واحد در ۱۰۰ میلی لیتر آب است.
روزانه از این موجودات ریز می خوریم.
پی همیشه به یاد داشته باشید که تلفن همراه مانند دستگیره در حمام، به طور معمول حامل میکروب های زیادی است و می توانند بیماری های رایجی مانند آنفلوانزا، اسهال و عفونت چشمی را ایجاد کنند.
منبع سایت پزشکان بدون مرز
ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ٬ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﺒﯿﻪ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ...