موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
2013/08/11, 11:20 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/11, 03:12 PM، توسط neda.n.)
دوستای عزیزتر از جونم ، از حضور همه تون ممنونیم . سخت انرژی ریختین تو دامن تک تک بچه ها ، خوشحالم که این حرکت جمعی که طراحی شد تا فقط و فقط به مردم بگه که بیمار ام اس گوشه نشین و خونه نشین نیست جواب داد
خوشحالم که در این حرکت جمعی حضور داشتم ، حرکتی که دل شما رو شاد کرد . و اما حرف اصلیم :
من البته به قله دست پیدا نکردم . از اونجاییکه سرما خورده بودم ، ارتفاع و کمبود اکسیژن روی سرماخوردگیم تاثیر گذاشت و تنفسم رو مشکل دار کرد و سرپرست ها تشخیص دادن به خاطر گوگردی بودن قله و کمبود اکسیژن بهتره ادامه ندم ولی واقعیت اینه که قله مهم نبود مهم شماها بودید ، همراه من چند تا از بچه های همگام هم که بیماری ندارن مجبور به برگشت شدن اینا رو می گم که بدونید حرکت سخت سخته و ادم سالم و بیمار نداره اینا رو می گم که بدونید ماهایی که راه افتادیم خیلی ادم خاص و قوی نبودیم و کم هم مشکل نداشتیم اما نه بخاطر ام اس اینا مشکلاتیه که هر ادمی تو اون شرایط پیدا میکنه میخوام بگم همه ما می تونیم و فقط چیزی که مهمه اینه که باید تلاش و پشتکار داشته باشیم . ما در کنار هم میریم و مرزهای انگ ناتوانی رو از روی ام اس برمیداریم . به امید روزی که تک تکمون بی هیچ ترسی و با قدرت و خیال راحت بتونیم بگیم من هم ام اس دارم . دوستتون دارم
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | yummy , chipchip , fireboud , یه غریبه , hamid , paeazan , Aram , نازی ی , FBF , رامنا , Nooranta , hilda , simin , farbod bahmani , sooorooosh , رنگین کمان , شيدا رها , nahid , shokolat , Prime , baharan , maryam.N , sargol , kaveh_plus , N00shin , zeinabi , عمومهربان , afsaneh , spring , م.ه , matinfard , nanaz , coffeedot , earth , ماه , niusha , anaram |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
(2013/08/11, 11:20 AM)neda.n نوشته است: دوستای عزیزتر از جونم ، از حضور همه تون ممنونیم . سخت انرژی ریختین تو دامن تک تک بچه ها ، خوشحالم که این حرکت جمعی که طراحی شد تا فقط و فقط به مردم بگه که بیمار ام اس گوشه نشین و خونه نشین نیست جواب داد
خوشحالم که در این حرکت جمعی حضور داشتم ، حرکتی که دل شما رو شاد کرد . و اما حرف اصلیم :
من البته به قله دست پیدا نکردم . از اونجاییکه سرما خورده بودم ، ارتفاع و کمبود اکسیژن روی سرماخوردگیم تاثیر گذاشت و تنفسم رو مشکل دار کرد و سرپرست ها تشخیص دادن به خاطر گوگردی بودن قله و کمبود اکسیژن بهتره ادامه ندم ولی واقعیت اینه که قله مهم نبود مهم شماها بودید ، همراه من چند تا از بچه های همگام هم که بیماری ندارن مجبور به برگشت شدن اینا رو می گم که بدونید حرکت سخت سخته و ادم سالم و بیمار نداره اینا رو می گم که بدونید ماهایی که راه افتادیم خیلی ادم خاص و قوی نبودیم و کم هم مشکل نداشتیم اما نه بخاطر ام اس اینا مشکلاتیه که هر ادمی تو اون شرایط پیدا میکنه میخوام بگم همه نا می تونیم و فقط چیزی که مهمه اینه که باید تلاش و پشتکار داشته باشیم . ما در کنار هم میریم و مرزهای انگ ناتوانی رو از روی ام اس برمیداریم . به امید روزی که تک تکمون بی هیچ ترسی و با قدرت و خیال راحت بتونیم بگیم من هم ام اس دارم . دوستتون دارم
ندا جان عزیزم شما هم به قله دست پیدا کردید، شما یک گروه بودید و حرکت گروهی یعنی اینکه اگه یک نفرتون به قله راه یافت شما هم راه یافتید، در واقع من هم به قله راه یافتم، همه بچه های ام اسی ایران و بلکه جهان به قله راه یافتن، عزیزم ازتون بابت این افتخاری که برامون کسب کردید ممنونم و امیدوارم خیلی زود حالت خوب بشه، که این سرماخوردگی رو به خاطر ماها پیدا کردی
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
تشکر شده توسط : | paeazan , یه غریبه , fireboud , neda.n , Nooranta , hamid , شيدا رها , nahid , maryam.N , kaveh_plus , zeinabi , spring , م.ه , matinfard , nanaz , coffeedot , ماه |
|
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 4998
تشکر های دریافت شده :3989 بار در 935 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : لطفی- صحراییان
داروي مورد استفاده : بتافرون
ندا جونم ام اس به قله راه پیدا کرد و مسببش شماها بودین این مهمه 
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
تشکر شده توسط : | neda.n , fireboud , رامنا , Nooranta , hilda , hamid , sooorooosh , شيدا رها , naarin.p , nahid , maryam.N , Aram , zeinabi , spring , م.ه , matinfard , nanaz , earth , ماه |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 411
تشکر های دریافت شده :184 بار در 24 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : سینووکس
تشکر شده توسط : | fireboud , neda.n , simin , hamid , نازی ی , شيدا رها , nahid , maryam.N , Aram , zeinabi , spring , م.ه , matinfard , nanaz , earth |
|
تشکر های اهدا شده: 5157
تشکر های دریافت شده :5198 بار در 942 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر پاکدامن
داروي مورد استفاده :
دوستای گلم از اینکه یه بار دیگه باعث افتخار شدین برای همه ماها ازتون ممنونم
خیلی دوست داشتم استقبال شماها باشم ولی متاسفانه نشد
دلم برای همتون تنگ شده
بهتون افتخار میکنم خیلی زیااااااااااااااااااااااااااد    
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
تشکر شده توسط : | neda.n , farbod bahmani , hamid , fireboud , نازی ی , sooorooosh , شيدا رها , maryam.N , Aram , zeinabi , spring , م.ه , matinfard , nanaz , earth |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1535
تشکر های دریافت شده :2345 بار در 419 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
درود به تمامي دوستان
افتخار افريني گروه كوهنوردي ام اس سنتر و به جامعه ام اس و كوهنوردي تبريك مي گويم.
به همگامي به اين عزيزان از طرف گروه كوهنوردي همگام و شخص خود مي باليم
(اگر بخواهم يكي از ارزو هايي كه در تمام اوقاتي كه در جوار شما بودم را صادقانه باز گو كنم
اين است كه چرا ام اس ندارم و يا نداشتن ام اس را يك ضعف بزرگ در خود مي بينم)
اميدوارم افتخارات شما دوستان فقط در زمينه هاي ورزشي نباشد
و در تمام لحظات زندگي افتخار افريني كنيد
بی شک جهان را به عشقِ کسی آفریده اند؛
چون من که آفریده ام از عشق، جهانی برای تو!
تشکر شده توسط : | hilda , FBF , hamid , fireboud , neda.n , sooorooosh , نازی ی , یه غریبه , شيدا رها , nahid , shaytoon , مولتی ام اس , maryam.N , Aram , zeinabi , spring , م.ه , matinfard , earth , ماه |
|
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
2013/08/11, 01:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/11, 01:42 PM، توسط sooorooosh.)
(2013/08/11, 11:20 AM)neda.n نوشته است: دوستای عزیزتر از جونم ، از حضور همه تون ممنونیم . سخت انرژی ریختین تو دامن تک تک بچه ها ، خوشحالم که این حرکت جمعی که طراحی شد تا فقط و فقط به مردم بگه که بیمار ام اس گوشه نشین و خونه نشین نیست جواب داد
من البته به قله دست پیدا نکردم . از اونجاییکه سرما خورده بودم ، ارتفاع و کمبود اکسیژن روی سرماخوردگیم تاثیر گذاشت و تنفسم رو مشکل دار کرد و سرپرست ها تشخیص دادن به خاطر گوگردی بودن قله و کمبود اکسیژن بهتره ادامه ندم ولی واقعیت اینه که قله مهم نبود مهم شماها بودید ، همراه من چند تا از بچه های همگام هم که بیماری ندارن مجبور به برگشت شدن اینا رو می گم که بدونید حرکت سخت سخته و ادم سالم و بیمار نداره اینا رو می گم که بدونید ماهایی که راه افتادیم خیلی ادم خاص و قوی نبودیم و کم هم مشکل نداشتیم اما نه بخاطر ام اس اینا مشکلاتیه که هر ادمی تو اون شرایط پیدا میکنه میخوام بگم همه نا می تونیم و فقط چیزی که مهمه اینه که باید تلاش و پشتکار داشته باشیم . ما در کنار هم میریم و مرزهای انگ ناتوانی رو از روی ام اس برمیداریم . به امید روزی که تک تکمون بی هیچ ترسی و با قدرت و خیال راحت بتونیم بگیم من هم ام اس دارم . دوستتون دارم میدونی چیه ندا؟
من یه آدمی هستم که زیادی رُک هستم. همین حمید رفیقمه. باهاش سر یه سفره نشستم.خیلی هم دوستش دارم. ولی سر ماجرای بسته شدن چت روم باهاش حرفم شد . حرفمم زدم . منظور اینکه آدم بی تعارف و رکُ و بی تربیت و بدی هستم در حالت کلی 
خواستم اینا رو بگم اینایی رو که مینویسم چاپلوسی نیست و عین واقعیته. خیلی کاره جنابعالی برام با ارزش تر از همه بود. نه که بحث تبعیض و غیره بین شما و سایر رفقام باشه.خدا رو گواه که این نیست. هر وقت میبینمت امید میگیرم. هم حرفات. هم صحبتات. هم روحیت و هم رفتارت.
ممکن تا دماوند و نرفته باشی برای من شخصاً آدمی هستی که K-2 رو زدی. ایشالا یه روز با هم میریم بالا دادا. تا اون آخرش.
خداییش چند نفر تو این سایت هستن که من از خانواده برام نزدیکترن.دوستان دیگه هم همین جور ولی اینا آدمایی هستن که بهشون مدیون هستم.
-مرضیه-مهسا- ندا-نسترن-ساغـــــــــــــــــر
واقعاً متاسفم که بخاطر بعضی حرفای جزیی که اصلاً ارزش نداره بعضی از دوستام دلخور میشن یا نمیدونم میرن. فقط حاصلش دلتنگی برای ما هست. اونم با روحیه لطیف من- سروش حســــــــــــــــاس . والا  
تشکر شده توسط : | شيدا رها , نازی ی , fireboud , neda.n , yummy , farbod bahmani , shaytoon , hamid , chipchip , مـه ســـا , maryam.N , محدثه , kaveh_plus , zeinabi , spring , م.ه , matinfard , ماه |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 87
تشکر های دریافت شده :683 بار در 169 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر محمدعلی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
[b]خوش اومدین بچه ها
واقعا خسته نباشین
شما بهترین هستید و مردانه ادامه دادین
تا ایستادگی و قدرت رو به همه ثابت کنید
شما باعث افتخار جامعه هستید
و آرزو میکنم همیشه در صحت و سلامت باشید
و باز هم افتخار آفرینی کنید
مرحبا دوستای گلم
موفق باشید و در پناه حق 
[/b]
بارها پرسیده بودند
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید
تشکر شده توسط : | shaytoon , hamid , neda.n , fireboud , maryam.N , شيدا رها , Aram , zeinabi , spring , م.ه , matinfard , earth |
|
تشکر های اهدا شده: 550
تشکر های دریافت شده :709 بار در 221 پست
سال تشخيص بيماري : 1389/11/29
دكتر معالج : حسین کچویی
داروي مورد استفاده : کوپامر
رنگین کمان پاداش کسانی است که تا انتهای باران ایستاده اند.
تشکر شده توسط : | hamid , neda.n , fireboud , maryam.N , شيدا رها , Aram , zeinabi , spring , م.ه , matinfard , earth |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3699
تشکر های دریافت شده :2592 بار در 797 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمدعلی آرامی
داروي مورد استفاده : اکتووکس - اکتوورکو
به همه و به خودم تبریک میگم
انشالله تمام قله های رو فتح کنیم و به موفقیت کامل برسیم
تشکر شده توسط : | hamid , رامنا , neda.n , مـه ســـا , fireboud , maryam.N , شيدا رها , Aram , zeinabi , spring , م.ه , matinfard , earth |
|
|