•  قبلی
  • 1
  • ...
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15(current)
  • 16
  • بعدی 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گرانی داروهای ام اس کمر بیماران را شکست
اگه منظورتون اینه که بیمه تکمیلی هزینشو بده ،فکر کنم همه بیمه تکمیلی ها بدن و رایگان دربیاد. چون داروی تحت پوشش بیمه اصلی هست ، پس باید تحت پوشش بیمه تکمیلی هم باشه.
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
نه نه من شنیدم بچه ها کمک هزینه میگیرن از کمیته امداد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
فکر کنم اگه تعلق بگیره مال داروهای گرون باشه نه داروی سینووکس.
تازه اگه کسی بیمه تکمیلی باشه و داروش رایگان دربیاد دیگه چی بدن ؟confused2
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
(2013/07/10, 03:34 PM)saeid نوشته است: پس چرا ما رایگان میگیریم
بابا تو این مملکت چه خبره؟

خبر خاصی نیست ظاهرا تو شهرستان ها حواله داره که رایگان باشه براشون


به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...













 تشکر شده توسط : nahal
92/04/18 - 16:46
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران ام اس استان مرکزی:
استرس تأمین دارو بیماری مبتلایان به ام ‌اس را شدیدتر می‌کند

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران ام اس استان مرکزی گفت: استرس تأمین دارو وضعیت بیماری مبتلایان به ام‌اس را تشدید می‌کند.
خبرگزاری فارس: استرس تأمین دارو بیماری مبتلایان به ام ‌اس را شدیدتر می‌کند

مریم پیغمبرزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: متأسفانه مدتی است دغدغه داروی بتافرون موجب نگرانی بیماران مبتلا به ام اس شده که امیدواریم هرچه سریع‌تر این مشکل برطرف شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر داروی بتافرون توسط شرکت‌های ایرانی تولید می‌شود که این دارو در برخی از بیماران اثر داشته و در برخی دیگر از بیماران جواب نمی‌دهد.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران ام اس استان مرکزی با بیان اینکه این دارو پیش از این در استان مرکزی به صورت نیم‌بها به بیماران عرضه می‌شد، ادامه داد: هم‌اکنون یک هزار و 105 بیمار مبتلا به ام اس در این انجمن دارای پرونده هستند که از این تعداد 863 نفر زن و مابقی مرد هستند.

پیغمبرزاده خاطرنشان کرد: متأسفانه شیوع این بیماری در استان روندی افزایشی داشته که می‌طلبد با راه‌اندازی مرکز تحقیقات بالینی نسبت به شناسایی علل بروز این بیماری در افراد اقدام کرده و از شیوع آن جلوگیری شود.

به گفته وی؛ شایع‌ترین علائم بیماری ام اس دوبینی و تاری دید، سفت شدن عضلات، نداشتن کنترل بر ادرار و مدفوع و مشکلات گفتاری است.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920418001147
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : hessam , nahal , برگ 7
افزایش قیمت دارو تعادل بیماران ام اسی را هم برهم زده است

وضعیت داروهای مبتلایان به «ام‌اس» کی سامان می‌یابد؟

شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۵

چند ماهی است که بیماران ام اس با کمبود شدید دارو و گرانی آن دست و پنجه نرم می‌کنند. آنانی که قرار بود به جز رنج بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند حالا کارشان تحمل استرس به خاطر نبود دارو و چه کنم چه کنم برای فراهم کردن پول داروهایی شده که هر از چند گاهی با قیمت گزاف توزیع می شود.

در این میان انجمن ام اس تنها اعلام می‌کند که پیگیر زمان توزیع داروهای مبتلایان به ام اس و وضعیت یارانه ای داروهایشان است و معاون داروی سازمان غذا و دارو هم می‌گوید که داروی بتافرون از یکشنبه هفته گذشته توزیع می شود.

با این وجود بتافرون هنوز توزیع نشده است و مبتلایان به ام اس همچنان در حال تحمل عوارض ناشی از مصرف نکردن دارو هستند. در این شرایط پای صحبت بعضی از بیماران نشستیم تا خود از وضعیت توزیع و قیمت داروهایشان بگویند.

به گزارش خبرنگار سرویس «سلامت»‌ خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، زنی 32 ساله که تحت درمان با بتافرون است، درباره وضعیت دسترسی به این دارو می‌گوید: در حال حاضر قیمت بتافرون به طرز وحشتناکی افزایش یافته است و باید ماهانه یک میلیون و 600 هزار تومان برای تهیه بتافرون بپردازم، اما پیش از این 300 تا 400 هزار تومان پرداخت می‌کردم.

او از وضعیت توزیع بتافرون هم گله داشته و اظهار می‌کند: توزیع دارو هم با اختلالاتی مواجه است. به همین علت به جای تزریق یک شب در میان آن، دو شب یک بار این دارو را مصرف می‌کنم و بینایی من دچار اختلال شده است.

مردی 47 ساله که تحت درمان با داروی سینووکس است، نیز می‌گوید: در حال حاضر مشکلات زیادی برای تهیه دارو داریم. برخی از داروها به طور مستقیم با درمان بیماری ام اس سر و کار دارند مانند داروهای مورد نیاز برای کنترل تعادل بدن، تنظیم خواب و ضد افسردگی علاوه بر آن داروهایی مانند بتافرون، اوونکس، سینووکس و ربیف جزو درمان‌های اصلی مبتلایان به ام اس به شمار می‌آیند.

او که افزایش سه برابری قیمت سینووکس به یکی از دغدغه‌های مهمش تبدیل شده است، می‌گوید: با بیمه وزارت نفت ماهانه حدود 16 هزار تومان بابت سینووکس می‌پرداختیم، اما این رقم در حال حاضر به بیش از 48 هزار تومان افزایش یافته است.

این بیمار با اشاره به تاثیر افزایش قیمت دارو بر سلامتی خود، اظهار می‌کند: قیمت بالای این دارو موجب وارد شدن استرس زیادی به من شد و به همین علت حالم به هم خورد.

او به کمبود داروی کنترل تعادل مبتلایان به ام اس اشاره می‌کند و می‌گوید: داروی آمونتادین در سه هفته اخیر کمیاب شده است آن‌ هم در شرایطی که برای حفظ تعادل بدنم روزانه باید سه بار این دارو را مصرف کنم. این دارو تولید داخل است ولی ظاهرا، تولید کننده آن با کمبود مواد اولیه مواجه است.

زن دیگری که او هم 32 ساله دارد و تحت درمان با داروی بتافرون است، می‌گوید: بیمه‌شدگان تامین اجتماعی و خدمات درمانی لازم است ماهانه بیش از یک میلیون بابت خرید بتافرون بپردازند.

او با اشاره به وجود داروهای ایرانی مشابه بتافرون در بازار اظهار می کند: متخصصان مغز و اعصاب این داروها را برای مبتلایان به ام‌اس تجویز نمی‌کنند، چون می گویند نمی‌دانیم که این داروها چگونه ساخته شده‌اند.

این بیمار ادامه می‌دهد: به علت کمبود دارو مجبور به تحمل استرس زیادی هستیم و با وجود آنکه گرما یکی از عوامل تشدید‌ کننده حملات بیماری ام اس است، مجبوریم برای تهیه داروهای خود در فصل گرما به داروخانه‌های مختلف سر بزنیم.

زنی 23 ساله که در یک سال اخیر تحت درمان با داروی "تای‌سابری" است نیز از کمبود این دارو شکایت می‌کند و می‌گوید: زمانی که دارو در دسترس بود، با مشکلات زیادی دارو را تهیه می‌کردیم، چرا که باید دو تا سه ماه در نوبت دریافت این آمپول می‌ماندیم. به علت کمبود دارو، مصرف تای‌سابری را به دو ماه یک بار کاهش دادم، این در حالی است که در سه ماهه اخیر دارو در بازار در اختیار بیماران قرار ندارد.

وی به افزایش قیمت تای‌سابری اشاره و اظهار می‌کند: در حال حاضر قیمت این آمپول به چهار میلیون تومان افزایش یافته است.

این بیمار با اشاره به تحت پوشش بیمه قرار گرفتن تای‌سابری می‌گوید: یک ماه پیش این دارو تحت پوشش بیمه قرار گرفت و ما بسیار خوشحال شدیم، اما از همان زمان تای‌سابری نایاب شد.

وی درباره عوارض کمبود دارو و افزایش قیمت آن بر سلامتی مبتلایان به ام‌ اس می‌گوید: این بیماری سخت و به اندازه کافی ناراحت‌ کننده است. با این وجود باید نگران هزینه‌های زیاد آن باشیم و استرس زیادی را تحمل کنیم.

این بیمار در پایان اظهار می کند: به علت مصرف نکردن تای‌سابری به مدت سه ماه، دچار حمله و مجبور به مصرف 10 آمپول کورتن شدم و هنوز نیز به وضعیت مطلوب دست نیافته‌ام.

آیا وقت آن نرسیده است که مسئولان سازمان غذا و دارو با دوراندیشی به تهیه داروهای بیماران خاص از جمله مبتلایان به ام اس بپردازند تا بیماران ناچار به تحمل عوارض ناشی از کمبود دارو نشوند؟

http://www.isna.ir/fa/news/92042213140/%...8%A7%D9%86
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : hessam , سها , nahal , naarin.p , یه غریبه , رامنا , MFhealth , برگ 7 , نازی ی , negar_ka84 , spring , زهرا59
۱۳۹۲/۵/۱۰ - ساعت 09:22:10

بلبشو در واردات دارو؛ نه وارد‌کنندگان مشخص هستند و نه داروها!+تکمیلی
کافی است خود را به جای بیماران و خانواده رنج کشیده آنان گذاریم تا بدانیم این جملات چگونه می تواند شرح حال دردی باشد که درمان آن از نان شب هم واجب تر است که نان را می شود نخورد و سنگ به شکم بست؛ اما استفاده نکردن از دارو می تواند به اندوهی همیشگی گره بخورد که گاه حتی با دیرکرد در مصرف نیز بروز ..
المانیتور در گزارشی از کمبود دارو در ایران به نقل از یک جوان مبتلا به ام اس نوشت: «... کسانی که نیازمند استفاده از داروهای ساخت غرب مانند اونکس و بتافرون (Avonex و Betaferon) هستند، با مشکلات بسیار جدی در خرید آنها مواجهند؛ قیمت بتافرون از 98 هزار تومان (حدود 40 دلار) به یک میلیون و ششصد هزار تومان (حدود 649 دلار) در هر بسته رسیده و حتی با این نرخ هم در هر داروخانه ای یافت نمی شود ».

به گزارش « تابناک »، هر چه برخی مسئولان در ماه های اخیر به تکذیب کمبود دارو در سطح کشور پرداخته اند، کافی است به اظهارات امروز چند مقام مرتبط با این ماجرا در روز جاری بنگریم تا هم به اقرار ایشان در کمبود دارو پی ببریم و هم دریابیم که ریشه حل این معضل نه در تحریم ها و مشکلات برون مرزی، که در نابسامانی و آشفتگی پدید آمده به دست مسئولان است و جالب این که هیچ کسی در راستای حل معضل، کمکی نکرده تا این که سرانجام معاون گمرک در اقدامی نیکو اما در عین حال با سرپیچی از مقررات نسبت به رفع آن اقدام کرده است.



این مهم زمانی آشکار شد که امروز، محمدرضا نادری ، معاون گمرک ایران در گفت وگو با خبرگزاری، از صدور مجوز ترخیص ۵۰ درصد از دارو ها و مواداولیه دارویی انباشت در گمرک فروگاه امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: اجازه این ترخیص با تعهد شخصی بنده و بر اساس توافق با وارد کنندگان در هفتم مرداد صادر شده است؛ با این حساب از مجموع ۳۳۰ تن داروی انباشت شده در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) مجوز ترخیص ۱۶۵ تن صادر شده است.

او با اشاره به این که با ترخیص این میزان دارو، مشکل کمبود دارو در بازار تا اندازه ای برطرف می شود، گفت: متأسفانه شرایط به گونه ای است که دارو در کشور هست، ولی به دلیل بروکراسی اداری، حجم انبوهی از دارو در گمرک ها انباشت شده و به دلیل مشکلات ارزی ترخیص نمی شوند.

نادری در پاسخ به این که آیا صدور مجوز ترخیص این دارو ها حاصل توافق گمرک و وارد کنندگان بوده است، گفت: بنده با مسولئیت خودم این مجوز ترخیص را صادر کردم. البته این دارو ها مجوز وزارت بهداشت را هم دارند؛ پیشتر دارو با تعهد وزارت بهداشت هم وارد کشور می شد، ولی متاسفانه وزارت بهداشت از چندی پیش تعهدی در این زمینه نمی دهد.

معاون گمرک در پاسخ به این که آیا بانک مرکزی از صدور مجوز ترخیص دارو توسط گمرک رضایت دارد، گفت: خب بانک مرکزی راضی نباشد. چه مشکلی دارد؟ اینجا بحث بیمار است؛ بیماران صعب العلاجی که به شدت نیازمند دارو هستند. متأسفانه در شرایط تحریم ، خودمان هم واردات دارو را تحریم کرده ایم که باید این مشکل هرچه زود تر حل شود.

سخنان این مسئول نه تنها به مؤلفه های مهمی همچون خودتحریمی، شانه خالی کردن وزارت بهداشت از تعهدات، بروکراسی دست و پا گیر و ناکارآمد، نارضایتی بانک مرکزی، تغییر نوع ارز مورد نیاز برای واردات دارو و مشکلات تبعی و... اشاره دارد، حکم کیمیایی از صداقت را خواهد داشت که متأسفانه مدتی است رنگ باخته است چراکه اگر به سخنان مسئولان مختلف وزارت بهداشت در ماه های اخیر دقت کنیم، حتی اذعان به کمبود دارو در بازار نیز نخواهیم یافت.

معاون گمرک تا آنجا صادقانه مشکلات و موانع موجود در سر راه واردات دارو را برشمرده که حتی از عدول خود از قوانین نیز روی نتافته و تاکید کرده که با مسئولیت شخصی خود این کار را به انجام رسانده که اگر راهکار قانونی این بود، نیاز به قبول مسئولیت احساس نشده و لازم نبود، تلویحا تأکید شود که برای حل مشکل بیماران ـ و حتی خانواده بیماران ـ صعب العلاج، نارضایتی بانک مرکزی اهمیت خود را از دست خواهد داد.

کافی است خود را به جای بیماران و خانواده رنج کشیده آنان گذاریم تا بدانیم این جملات چگونه می تواند شرح حال دردی باشد که درمان آن از نان شب هم واجب تر است که نان را می شود نخورد و سنگ به شکم بست؛ اما استفاده نکردن از دارو می تواند به اندوهی همیشگی گره بخورد که گاه حتی با دیرکرد در مصرف نیز بروز خواهد کرد؛ ماجرا زمانی دردناک تر می شود که بدانیم این مشکل موقتا حل شده است...

اما جدای از این سخنان، ماجرا هنگامی دردناک تر می شود که با دقت در سخنان معاون گمرک، درخواهیم یافت این مشکل موقتا حل شده و وارد کنندگان تنها یک ماه فرصت دارند تا اسناد ترخیص و گواهی بانک گشایش کننده اعتبار خود را تحویل گمرک دهند.



این موضوع اشاره به مشکل بزرگی دارد که هرچند فعلا توسط گمرک نادیده گرفته شده است، همیشگی نیست و ریشه در مسائل گوناگونی دارد؛ نخست این که با تغییر ارز دارو از نوع مرجع به مبادلاتی، عملا هزینه های وارد کنندگان به دو برابر افزایش یافت تا برخی از ایشان قید ترخیص محموله وارد شده را بزنند، چراکه می بایست به همان میزان سرمایه اولیه، سرمایه وارد کنند تا قادر به تسویه حساب با بانک های گشایش کننده اعتبار داشته و سرانجام موفق به ترخیص محصول خود شوند.

این در حالی است که مشکلات دیگری هم در این راه وجود دارد؛ مشکلاتی که ناصر ریاحی، رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو درباره آن ها می گوید: وزارت بهداشت از ما فهرستی از داروهای انباشت شده در گمرک و همچنین واردکنندگان این دارو ها را خواسته است که این فهرست شامل نزدیک هفتاد واردکننده عمده دارو می شود. بنا بر تعهداتی که قرار است واردکنندگان بدهند، آن ها باید تا سه ماه بدهی خود را که شامل مابه التفاوت نرخ ارز مرجع با مبادله ای می شود، تسویه کنند.

از این سخنان این گونه بر می آید که وزارت بهداشت نه از فهرست داروهای انباشت شده باخبر است و نه فهرستی از وارد کنندگان دارو در اختیار دارد! به عبارت بهتر، در شرایطی که کمبود دارو به بحران سر ساییده و پا بر گلوی برخی بیماران و خانواده ایشان نهاده است، متولیان سلامت حتی نمی دانند چه کسانی وارد کننده آب حیات بیماران هستند و این وارد کنندگان چه دارویی وارد کرده اند؛ با این تفاسیر، آیا می توان امید داشت که چنین متولیانی بتوانند از عهده وظایف خود برآیند؟

با چنین روند ناامید کننده ای، آیا دلخوش کردن به رفع کمبود دارو با پذیرفتن مسئولیت توسط یک مسئولِ نیکوکار، متکی بر بخت و اقبال نبوده و رمزگشایی از مشکلات رفته در حوزه درمان و دارو در ماه ها و حتی سال های گذشته نیست؟

آیا اختلاف زمانیِ مهلت یک ماهه گمرک به وارد کنندگان برای ارائه اسناد ترخیص و تسویه حساب با بانک ها و مهلت سه ماهه ای که اتحادیه وارد کنندگان دارو برای همین امر بیان می کند، حکایت از بلبشویی بزرگ در این حوزه ندارد که امر ترخیص دارو به تشخیص شخصی یک مسئول را در آینده دچار تزلزل کرده و می تواند با توقف این روند، رشته حیاط بیماران را متزلزل تر از پیش کند؟

تکمیلی:

توضیحات سازمان غذا و دارو؛ پرداخت یارانه داروهای بیماران خاص منتظر امضای دو وزیر

دکتر عباس حاجی آخوندی، رئیس سازمان غذا و داروی و معاون وزیر بهداشت در پاسخ به موارد مطرح شده گفت: پیش از هرچیزی باید گفت که حل بخشی از مشکلات دارویی جای موجب خرسندی است و همین که خدمتی به مردمی صورت گرفته که با متانت در تحمل مشکلات همراهی کرده اند تا عبور از شرایط سخت بوجود آمده ممکن شود، جای قدردانی دارد ولی مطالب آنگونه که بیان شده، نیست.

وی در ادامه با تاکید بر این نکته که هرگز مشکلات این حوزه و به ویژه بحث کمبود برخی اقلام دارویی را تکذیب نکرده است، گفت: از روزی که این وظیفه بر عهده بنده گذاشته شده تاکنون، همه دوستان به یاری آمدند تا در راستای حل مشکلات و رفع کمبودها تلاش کنیم و در این راستا موفق شدیم که بسیاری از ظرفیت های داخلی را برای این مهم به کار بگیریم که نتیجه آن، از سرگیری فعالت ده ها خط تولید دارو، سرم و ... بوده است.

حاجی آخوندی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات پیش رو همچون کمبود 30 داروی کمیاب که دسترسی به آنها برای مردم سخت شده، اشاره کرد و افزود: در بحث تامین دارو تلاش های بسیاری صورت داده ایم و الحمدلله موفقیت های خوبی حاصل شده است ولی آن گونه نیست که نقاط ضعف را نپذیریم؛ به عنوان مثال واقفیم که در بحث داروهای بیماران خاص که پیشتر تا 90 درصد هزینه شان به صورت یارانه پراخت می شد، با روند تغییر نوع ارز واردات و قطع یارانه دچار اختلالاتی شده که هنوز نتوانسته ایم آنها را رفع کنیم اما در همین زمینه هم تلاش بسیاری صورت داده و روند جدیدی تعریف کرده ایم که بودجه اجرای آن به تایید مجلس رسیده است.

رئیس سازمان غذا و دارو در توضیح ماجرا گفت: هم اکنون تفاهم نامه ای با تمامی شرکت های بیمه ای منعقد کرده ایم تا یارانه داروهای بیماران خاص به آخرین مرحله تولید و عرضه دارو یعنی داروخانه ها پرداخت شود و این تفاهم نامه ها به محض آنکه به امضای دو وزیر مربوطه (وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی) برسد، اجرایی خواهد شد.

واردات دارو تماما با اطلاع ما صورت می گیرد / برای ترخیص داروها خود را بدهکار بانک ها کردیم

وی با رد هرگونه ادعایی درباره بی اطلاعی سازمان غذا و دارو از فهرست وارد کنندگان و داروهای انباشت شده، گفت: اینکه گفته شود داروها با تشخیص گمرک یا تعهد سندیکا و ... ترخیص شده اند، درست نیست چراکه اصلا داروها متعلق به هیچ کدام از این نهادها نبوده و ما هم جز صدور مجوزها، کنترل محصولات و پیگیری وظایف و تعهدات، سهم دیگری نداشته و هیچ مالکیتی در این باره نداریم و در حقیقت داروهای وارد شده متعلق به بانک های گشایش کننده اعتبار هستند.

رئیس سازمان غذا و دارو در تشریح این روند گفت: روند کلی واردات دارو به دو شکل بوده و کاملا بر مبنای اطلاع ما صورت می پذیرد؛ نخست ثبت و سفارش که روند مرسومی بوده و در سایر اقلام وارداتی هم به همین صورت است اما راه دومی هم برای حل سریع تر نیازهای دارویی تدارک دیده ایم که رسیدگی به فوریت ها در اصل آن قرار دارد به این صورت که اگر وارد کننده ای مراجعه کرده و بتواند سه اصل مورد تاکید ما، زمان، قیمت و کیفیت را تامین نماید، مجوز مورد نیاز را در اسرع وقت در اختیار وی قرار خواهیم داد و از وی استقبال خواهیم کرد.

حاجی آخوندی افزود: درباره داروهای انباشت شده در گمرک باید اضافه کنیم که مسائلی همچون تغییر نوع ارز مشکلاتی به همراه آورد که تاثیر آن در روند واردات دارو به چشم می خورد که با همکاری دیگر نهادها بالاخره به این راهکار رسیدیم که شرکت های وارد کننده به سازمان غذا و دارو تعهد دادند که در مهلت مقرری بدهی خود را به بانک ها بپردازند و به ازای این تعهد ما هم تعهد پرداختی به گمرک دادیم که معنای آن بدهکار شدن سازمان غذا و دارو به بانک هاست و بدین شکل و با همکاری و مساعدت گمرک، ترخیص داروهای انباشت شده محقق شد.

گفتنی است بر اساس اطلاعات دریافتی خبرنگار «تابناک»، سازمان غذا و دارو، گمرک جمهوری اسلامی و بانک مرکزی به زودی و طی اطلاعیه ای هماهنگ به ریز جزئیات ماجرا خواهند پرداخت تا ابهامات بوجود آمده در مقوله واردات دارو برطرف شده و تمامی ابعاد ماجرا شفاف شود.

توضیحات رییس اتحادیه وارد کنندگان دارو

ناصر ریاحی، رئیس اتحادیه وارد کنندگان دارو در توضیح مطالب منتشر شده به نقل از وی، گفت: هرگز نگفته ام که سازمان غذا و دارو فهرست واردکنندگان را خواسته است بلکه سخنان بنده درست منعکس نشده است؛ با توجه به اینکه برخی از واردکنندگان و نه تمامی ایشان، مقادیری دارو در گمرک دارند که با مشکل ترخیص مواجه شده است، از ما خواسته شد تا این دسته از واردکنندگان را به سازمان غذا و دارو معرفی کنیم تا مشکل شان را حل کنند نه اینکه لیست وارد کنندگان را مشخص یا اعلام کنیم.

وی افزود: این وارد کنندگان می بایست نامه ای مبنی بر تعهد تسویه حساب ظرف سه ماه با گمرک را برای آن دسته از داروهای خود که مشکل ترخیص مواجه است، به سازمان غذا و دارو تحویل نمایند تا سازمان به سرعت (حدود یک ساعت) نامه معرفی و تضمین ایشان را به گمرک صادر کند که جای قدردانی دارد.

http://khabarkhoon.com/Post/%D8%A8%D9%84...9%84%DB%8C
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : یوسفی نازنین
آره ما کمبود دارو نداریم من الان آمپولام رو نیست میگن شرکت تولید کننده هم تولید نمی کنه مواد اولیه نداره الان مامانم هم همین طور بعضی اوقات نیست ولی از اونجایی که مامانم هفته ایی یک باره راحت تر از منه که روزی یک بارم با اینکه ایرانین نیست من مامانم سینوکس مصرف میکنه rolleyes
 تشکر شده توسط : sargol , paeazan
هزینه داروهای بیماران خاص کاهش می‌یابد


رییس سازمان غذا و دارو از کاهش قیمت داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج از اول مهر ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر رسول دیناروند گفت: این تصمیم بر اساس تفاهم نامه‌ای که روز گذشته به امضای وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی رسید، اتخاذ شده است.

وی افزود: بر اساس این تفاهم نامه مقرر شد با توجه به اعتباری که وزارت بهداشت از محل ما به التفاوت نرخ ارز به بیمه‌ها می‌پردازد، هزینه پرداختی بیماران صعب‌العلاج بابت داروها را کاهش دهد. در همین خصوص فهرستی از داروهای مورد استفاده بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به ام اس و سرطان را به بیمه‌ها اعلام کرده‌ایم.

دیناروند افزود: بر این اساس از اول مهرماه داروهای بیماران خاص براساس دستورالعمل جدید در داروخانه‌ها توزیع خواهد شد.

رییس سازمان غذا و دارو در ادامه یادآور شد: در دولت جدید در حوزه دارو از همان ابتدا پیگیری دو موضوع اساسی در دستور کار قرار داشت، یکی تامین، تدارک و در دسترس بودن داروی بیماران صعب العلاج و دیگری کاهش قیمت دارو بود.

وی گفت: با این تصمیم قیمت داروهای بیماران خاص و صعب العلاج به قیمت سال 91 برمی‌گردد.

لینک خبر:
http://www.tabnak.ir/fa/news/346000/%D9%...8%A8%D8%AF
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
 تشکر شده توسط : امین , عمومهربان , یه غریبه , sanaz-sss , n.gh , hamid , MFhealth , محبوب64
واقعااااااااااااااااا confused
آنارام باشید
  
  •  قبلی
  • 1
  • ...
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15(current)
  • 16
  • بعدی 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ماجرای اختلاف قیمت داروهای ام اس در بازار nahid 2 2,223 2019/09/10, 07:49 PM
آخرین ارسال: nahid
  ارائه خدمات هوشمند به بیماران ام اس محمود 41 36,038 2019/06/02, 08:29 AM
آخرین ارسال: parisaa
  بودجه بیماران خاص کاهش یافت nahid 3 2,480 2019/01/03, 01:38 PM
آخرین ارسال: minas
  راه‌اندازی شبکه مراکز جامع خدمات بیماران خاص nahid 0 1,633 2018/11/12, 06:15 PM
آخرین ارسال: nahid
  درمان بیماران ام-اس در پژوهشگاه رویان محقق خواهد شد hamdam 22 20,890 2018/10/12, 06:38 PM
آخرین ارسال: kohedard
  بیماران خاص نگران دارو نباشند nahid 0 2,063 2018/07/24, 07:35 PM
آخرین ارسال: nahid
  داروهای در حال ورود به کشور nahid 3 3,867 2018/06/30, 08:36 PM
آخرین ارسال: hessam
  حمایت بیمه ای بیماران ام اس nahid 0 2,160 2018/01/17, 06:34 PM
آخرین ارسال: nahid
  رایزنی مجلس با وزارت بهداشت برای تعیین تکلیف هزینه های درمانی بیماران خاص nahid 0 2,199 2017/12/14, 06:46 PM
آخرین ارسال: nahid
  ورود جلیقه های خنک کننده ویژه بیماران MS به بازار yummy 66 44,460 2017/02/14, 07:58 PM
آخرین ارسال: pesareshoja_ir71



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان