2012/07/07, 05:19 PM
(2012/07/07, 12:50 PM)sooorooosh نوشته است: این خبرو از چند ماه پیش تو انجمن دادن که میخوان همچین کاری رو کنن....هزینه حاصل از کنسرت هم برسه به انجمن ام اس شیراز که نمیدونم باهاش چه غلطی کنن....تو انجمن شیراز یه مسئولی هست که 3 تا خونه از یک بابای دیگه گرفته حالا نمیدونم به چه فیلمی یه نهاد ساخته بنام انجمن ام اس همیاران شیراز....خوب قبل از حملم رفتم تو اون انجمن....یعنی جلسه سوم بود که میرفتم اونجا....بعد این بابا نعمت الهی اومد حرف زد(به اصطلاح مدیر انجمن)....هی میگفت من نماینده 4000 تا ام اسی تو شیرازم...هی حرف مفت زد...بعدش من بلند شدم گفتم هر چی هستی باش مگه نمیگی نماینده 4000 نفری اسم 8 تا داروی ام اس رو بگو که الان تو بازار هست....موند توش...دیگه کلی داد زدم...گفت من میخوام برای بچهای ام اس کنسرت بزارم....طی واسه خودش پهن کرده سر گرم باشه وقتش بگذره...اگر هر از گاهی یه کمکی بشه یه جائی باشه که این کمکها بره....واگرنه از یه موسسه غیر انتفائی بدون نظلرت دولت چه انتظاری هست.....اخرشم گفت من رفتم کلی رو زدم تو استانداری 10 ملیون کمک گرفتم...گفتم خوب باهاش چکار کردی...گفت دادم به اون که این سه تا خونه رو ازش اجاره کردم....دیگه نتونستم رفتم که خدمت صورت مبارکش برسم...کلی داد زدمو قرمز شدم...بعدشم نتیجش شد حمله و پالسو این چیزا که قبلا براتون گفتممن هم قبول دارم خیلی از این خیریه ها برای نشون دادن طرف و بزرگ کردن شخص خیر هستش، اینم قبول دارم که مملکت کاراش کمی تا قسمتی بی حساب کتابه!! اما فقط اگه یه درصد احتمال بدم این پول ممکنه به شخصی که گیر خرج دوا درمونش هست کمک کنه خب رو همون یه درصد خوشبینم و حداقل فکر می کنم داره یه کاری انجام میشه!! برای خیریه و کار خیر مهم تر از همه اعتماد و دلسوزی و همراهیه! متاسفانه سیستم ما رو نسبت به هم بی اعتماد کرده اما شاید با همراهیه ما شاید به یه نفر کمک شه!! بازم یه نفر بهتر از صفره! البته من این آقا رو ندیدم و صورتم رو هم دوست دارم آقا سروش! قصد جسارت هم نداشتم فقط خواستم اگه کاری داره انجام میشه شاید با حضور ماها که از نزدیک شاهد مشکلاتش هستیم بهتر انجام بشه!
یه کلام اخر کلام
از ام اسی مظلوم تر ندیدم
تو هو داری ظلم میکنی....کی خونه ظلم ویرون میشه کی
عذاب می کشم ولی عذاب من گناه نیست
وقتی شکنجه گر تویی،شکنجه اشتباه نیست
وقتی شکنجه گر تویی،شکنجه اشتباه نیست