2012/07/07, 12:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/07, 01:03 PM، توسط sooorooosh.)
این خبرو از چند ماه پیش تو انجمن دادن که میخوان همچین کاری رو کنن....هزینه حاصل از کنسرت هم برسه به انجمن ام اس شیراز که نمیدونم باهاش چه غلطی کنن....تو انجمن شیراز یه مسئولی هست که 3 تا خونه از یک بابای دیگه گرفته حالا نمیدونم به چه فیلمی یه نهاد ساخته بنام انجمن ام اس همیاران شیراز....خوب قبل از حملم رفتم تو اون انجمن....یعنی جلسه سوم بود که میرفتم اونجا....بعد این بابا نعمت الهی اومد حرف زد(به اصطلاح مدیر انجمن)....هی میگفت من نماینده 4000 تا ام اسی تو شیرازم...هی حرف مفت زد...بعدش من بلند شدم گفتم هر چی هستی باش مگه نمیگی نماینده 4000 نفری اسم 8 تا داروی ام اس رو بگو که الان تو بازار هست....موند توش...دیگه کلی داد زدم...گفت من میخوام برای بچهای ام اس کنسرت بزارم....گفتم اول که مگه ام اسی جماعت بی کس و کارن یا خودشون بی عرضن که نیاز به خیریه این جوری داشته باشن...گفتم فکر کردی تو جوب اب توسطل ماست میرفتیم تو گرفتیمون؟گفتم تو بچهای اینجا دو تاشونو بزاری رو هم به اندازه جد و ابادت تحصیلات دارن.....دیگه سرتونو درد نیارم....بعدش گفت میخوام این پول صرف کمک به انجمن بشه...گفتم انجمن یا جیب تو؟گفتم نه من به این پول احتیاج دارم نه خیلی های دیگه از این بچه ها...ولی بقران من ادم میشناسم که برای پول سینووکس کارگری میکنه....گفتم این پول حق اونه....حالا فکر کردین این کنسرت برگزار بشه تومنیش گیر این جماعت 8 گرو 9 میاد؟نه بخدا....رو چی نظارت هست که رو این باشه؟اینم شده بندو بساط بیکاریه این اقا که یه بساطی واسه خودش پهن کرده سر گرم باشه وقتش بگذره...اگر هر از گاهی یه کمکی بشه یه جائی باشه که این کمکها بره....واگرنه از یه موسسه غیر انتفائی بدون نظلرت دولت چه انتظاری هست.....اخرشم گفت من رفتم کلی رو زدم تو استانداری 10 ملیون کمک گرفتم...گفتم خوب باهاش چکار کردی...گفت دادم به اون که این سه تا خونه رو ازش اجاره کردم....دیگه نتونستم رفتم که خدمت صورت مبارکش برسم...کلی داد زدمو قرمز شدم...بعدشم نتیجش شد حمله و پالسو این چیزا که قبلا براتون گفتم
یه کلام اخر کلام
از ام اسی مظلوم تر ندیدم
تو هو داری ظلم میکنی....کی خونه ظلم ویرون میشه کی
یه کلام اخر کلام
از ام اسی مظلوم تر ندیدم
تو هو داری ظلم میکنی....کی خونه ظلم ویرون میشه کی