2014/09/06, 12:53 AM
خدا كنه كه موفق بشن و هممون از ته دل بخنديم . من اون روزو دارم ميبينم كه زيادم دور نيست
....خسته ام از این امد و رفتن . می خواهم بمانم و اشیانه ام را پیدا کنم ....
کشف ﻣﺤﻘﻘﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﭘﺮﯾﺴﺘﻮﻝ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ برای درمان MS
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/09/06, 12:53 AM
خدا كنه كه موفق بشن و هممون از ته دل بخنديم . من اون روزو دارم ميبينم كه زيادم دور نيست
....خسته ام از این امد و رفتن . می خواهم بمانم و اشیانه ام را پیدا کنم ....
2014/09/06, 01:12 AM
2014/09/06, 06:51 AM
صدا و سیما اعلام نکردن؟
اصلا ولش کن........ کاکام سروش تائید کرده کافیه
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2014/09/06, 07:50 AM
اونوقت اگه حمله نباشه، تخریبای قبلیم خوب میشه؟ یا همه چی فقط متوقف میشه؟
ارزش ماورایی هرکس، به اندازه حرفهاییست که برای نگفتن دارد...
اینجا سیامک اینطور جواب داده :
http://mscenter.ir/showthread.php?tid=11...#pid464135 دوستان واقعا اینطوره ؟ یعنی تخریبهای قبلی رو هم درمان میکنه ؟ بدن بازسازی میکنه واقعا ؟ البته اگر هم نشه همون که متوقف میشه خودش خیلیه. ولی .... کسانی که اطلاعات دارن بیشتر توضیح بدین لطفا. خانواده ای رو از نگرانی برهانند! من بیشتر دلم میخواد اونایی که مشکل جسمی پیدا کردن، توانشون برگرده.الهی آمین. در مورد چشم که قبلا شنیده بودم اعصاب بینایی بازسازی نمیشه یا آتروفی عصب چشم دیگه درست نمیشه ( احتمالا اعصاب چشم استثنائه) ولی بعد خبرهایی از بازسازی و ترمیم با سلولهای بنیادی اومد و.... .علم هرروز پیشرفت میکنه.
2014/09/06, 10:43 AM
بچه ها جریان چیه؟
یعنی خوشحال باشیم؟؟ درمان پیدا شد بالاخره؟؟ اینم آمپوله؟ چه جوریه؟ من تو فیس بوکم یه چیزایی دیدم ولی خوب حالیم نشد
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
2014/09/06, 11:13 AM
(2014/09/06, 10:43 AM)hilda نوشته است: بچه ها جریان چیه؟ جریان سادست هیلدا تونستن ژنهایی که تو ام اس معیوب شده و باعث اشتباه در گلوبولهای سفید میشه را اصلاح کنند
زندگی مثل یه لیوان پر از آب ولی ترک خورده است
آب رو بخوری تموم میشه --- آب رو نخوری حروم میشه
2014/09/06, 11:16 AM
چقدر عالی تو ایران هم تونستن این کارو بکنن؟
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
2014/09/06, 11:24 AM
نه هیلدا هنوز کار تحقیقه دانشگاهیه (فکر کنم رو موش آزمایشه عملی کردن)
ولی مهمش اینه که تونستم کلید کار رو پیدا کنند از حالا به بعدش دیگه سریع رخ میده تا برسه به بیمار هنوز چند سال دیگه مونده ولی میرسه
زندگی مثل یه لیوان پر از آب ولی ترک خورده است
آب رو بخوری تموم میشه --- آب رو نخوری حروم میشه
2014/09/06, 12:41 PM
میدونستم سال 93 سال خوبی میشه واسه هممون من خیییییلی خوشحالم وقتی چراش رو فهمیدن دیگه همه چی حله
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |