(2012/06/24, 10:06 PM)شیرین نوشته است: ضعف اراده چیزی نیس که دست خودمون باشه........
افسردگی رو ما خودمون دعوتش نمیکنیم...
چرا دست خودمون نیست؟ ضعف اراده رو میگم،
افسردگی هم شاید ما دعوتش نکنیم ولی اونی که ماندگارش میکنه خودمونیم
من مطمئن همه آدم های عالم همشون یه روز یه اتفاق واسشون میوفته که احتمال داره افسرده بشن، مثلا اتفاقی که واسه خیلی ها امکان داره رخ بده از دست دادن یه عزیزه (خدا واسه هیشکی نخواد ولی چیکار میشه کرد)، حالا آیا تمام مردم دنیا افسرده میشن؟ فقط اونایی که میخوان افسرده میشن، پیش خودمون باشه بعضی هامون حس و حال افسردگی رو دوس داریم، اینکه تو خودمون باشیم ، غصه و غم و ... چون اینجوری دیگران بیشتر توجه میکنن بهمون ولی فکر اینو نمیکنیم که بقیه جدی جدی غصه میخورن ... یکیش خود من
به خاطر این که تو مسیر تایپیک بریم یه خورده هم در مورده اراده افاضه فضل می نمایـــــــــــــــــــــــــــــم
بهترین چیز واسه تقویت اراده برنامه ریزی واسه کارای زندگیه ی ، مکتوب و به صورت کلی و جزئی، یعنی نه اینکه اول تو 3 ثانیه تو ذهنمون بگیم خوب من این کار اون کار و ... میخوام انجام بدمو تمام. درست و حسابی بشینیم یه برنامه بریزیم، سند چشم انداز 10 ساله 5 ساله 1 ساله 1 ماهه 1 هفته ه 1 روزه ه، اونم تازه مکتوب چون خودم تا به حال اینکارو نکردم و همش از فقدان یه همچین چیزی رنج میبرم به این نتیجه رسیدما