2014/01/01, 10:49 AM
کامیاب ... و بقیه دوستان من میخام ساعت 1 برم پیش دکترم اگه سوالی دارین در مورد این موضوع بگید تا ازش بپرسم
چند ثانیه نیستی
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/01/01, 10:49 AM
کامیاب ... و بقیه دوستان من میخام ساعت 1 برم پیش دکترم اگه سوالی دارین در مورد این موضوع بگید تا ازش بپرسم
طلایی عزیز همین رو بپرس دیگه
بگو چقدر مهمه بش اهمیت ندی خودش میره پی کارش یا باید پیگیر شد؟ آیا عادیه یا از عوارض ام اسه؟ ممکنه ام اس صرع خفیف ایجاد کنه؟ ممکنه صرع پنهان با بروز ام اس ، آشکار بشه؟ ممکنه از عوارض دارو باشه؟ دمت گرم اگر در ماه دو سه بار بشه خیلی شدیده؟ از کجا میشه فهمید ام اس پیشرونده هست یا نیست؟ اینم بپرسی دیگه سنگ تموم گذاشتی آها اینم بپرس کسی تا حالا بش گفته چنین حالی داره گاهی اوقات؟یا اولین باره دکتر می شنوه؟
اگر عاشق هستم هنوز که هنوزه
نمیخوام دل تو واسه من بسوزه
2014/01/01, 11:01 AM
آفرین کامیاب از سوالات معلومه که خیلی باهوشی خوب سوالایی به ذهنت رسید میپرسمشونو ساعت 4-5 میام جوابشونو میگم بهت
2014/01/01, 01:45 PM
(2013/12/31, 12:21 AM)kamyab نوشته است: مدتیه حس میکنم پیش میاد برام آره منم یادمه چن سال پیش زمانی که اینترفرون مصرف میکردم یکی دو بار همچین قضیه ای برام پیش اومد. چند ثانیه ارتباطم با دنیا قطع شد. بعد به دکترم که گفتم محل نذاشت!
2014/01/01, 03:21 PM
بچه ها من اومدم... از دکترم پرسیدم هر سوالی ازش پرسیدم گفت بخاطر استرسه نمیدونم چرا بهم اینجوری جواب میده ازش پرسیدم ممکنه پیشرونده ثانویه بشم گفت نه...
اصلا خوب بهم گوش نمیده همش از زیر بار حرف زدن در میره انگار نمیخاد من یه چیزایی رو بفهمم میگفت نمیخاد انقد دارو رو دارو مصرف کنی... البته من بهش حق میدم میدونین این بیماری ما انقد ناشناختس که واقعا نباید بیگدار به آب زد مث بیماری مثلا قلبی نیس که همه مکانیسماش مث روز روز برای دکترا روشن باشه...
طلایی عزیز الان استرست کم شد رفتی پیش دکترت؟
ام ار ای جدید گفت لازمه بگیری؟ من تو اینترنت سرچ کردم تو سایت های خارجی تقریبا جواب سوال خودم رو گرفتم هیچ چیز نگران کننده ای نیست یعنی ربطی به پیش رونده و اینها نداره نمی دونم انگیلیسی تون در چه حده من لینک ها رو میزارم آیا رابطه ای بین ام اس و صرع وجود دارد؟ در جواب به طور کلی گفتن بله افرادی که صرع دارن شش برابر بیشتر از افرادی که ندارن مبتلا به ام اس میشن از طرف دیگه در ام اس هم ممنکه با توجه به جای پلاک حمله ای صرع مانند به وقوع بیاد البته بهش صرع نمی گن دیگه کلا این مطالب خوب بود Seizures as a Symptom of Multiple Sclerosis _Epilepsy Is Assciated with MS,But Still a Rare Symptom حمله مغزی ، تشنج نشانه ای از ام اس هست اما همچنان به ندرت پیش میاد Is threre any connection between multiple scolerosis and epilepsy آیا بین ام اس و صرع رابطه ای وجود دارد؟ طلایی جان دیگه بش فکر نکن حتما مهم نبوده که گفته از استرسه وگرنه جدیش می گرفت اگه علامت مهمی بود....و یه درمانی براش در نظر می گرفت مه سا که خوب شده ماهم خوب می شیم شما هم دیگه ایشالا برات تکرار نمیشه این جور حس ها. اگرم شد مهم نیست یک حس خاصه که افراد بسیار کمی می تونن تجربه اش کنن به قول هانیا کلی هم هیجان انگیزه منم رفتم دکتر چیزی دستگیرم شد حتما می گویم
اگر عاشق هستم هنوز که هنوزه
نمیخوام دل تو واسه من بسوزه
2014/01/01, 06:05 PM
مرسی کامیاب عزیز امیدوارم چیزی نباشه و ازش لذت ببریم
2014/01/01, 06:19 PM
من فکر میکنم یه تلقین باشه
همچین چیزی محاله بچه ها
بیا و همیشه کنارم بمان.کنارم که باشی
یعنی<رسما تعطیلی تمام دردها>
2014/01/01, 06:35 PM
علتش صرع خفیفه من دیدم تو اطرافم
2017/06/30, 08:02 PM
چند روزه که دوباره این اتفاق داره برام میوفته,هر چند ساعت یه بار ,چند ثانیه انگار ارتباطم با دنیای واقعی قطع میشه,یه حس نبودن,به نظرتون باید برم دکتر؟؟؟
بی بهانه بخندیم .....
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
6 مهمان |