[quote='sooorooosh' pid='297434' dateline='1364558688']
خوب اقا دختر مردم هم باید کار کنه. مگه فقط باید پسر مردم کار کنه.
بدبخت شدن یعنی چی سما خانم.
گذشت اون دورانی که دختر فقط باید تو اشپزخونه غذا درست میکرد.
من نمیدونم چرا این زن جماعت اینجورین
پای درس و دانشگاه که میشه تا اخرش همین جوری واسه اینکه آدم و زجر و عذاب بدن بیخ ریش آدمن. هی همین جوری هم پاچه استاد رو میگیرن ول نمیکنن.
ولی همین که موقع کار میشه کار که نمیکنن هیچی . از پسره هم انتضار دارن یا بیل گیتس باشه یا پسرش . والا به ابر فرز اعصاب که برای ادم نمیزارین
تا هم حرف میزنی 34595866 تا صحاب پیدا میکنن میخوان به سقف آویزونت کنن
[/quote]
نگفتم زن کار نکنه من خودم هم درس میخونم هم کار میکنم هم خانه داری میکنم
گفتم مردی که هیچی نداره چرا بیاد دختره مردمو بدخت کنه
اتفاقا الان زنا بیشتر از مردها تو جامعه ما کار میکنند و زندگی و میچرخونن
هم کار هم بچه داری هم خونه داری ..............
من برعکس اون برداشتی که شما داشتی باید بگم کار کردن و تو اجتماع بودن خیلی برای زن خوبه
ولی متاسفان آقایونی هستند که واقعا تلاش نمیکنند بهترین زن هم میخوان
[quote='hessam' pid='297599' dateline='1364635327']
باز هم می گم ازدواج با خارجی از همه نظر
صرفش بیشتره
[/quote]
متاسفم که به ازدواج این طوری نگاه میکنید
با صرفه بی صرفه
نجابته خارجی ها بیشتره؟؟؟؟؟//
متاسفم
واقعا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا متاسفم
مگه میخوای جنس بخری که با صرفه تره ..............
زنه خارجی مرده ایرانی رو تحمل میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
[QUOTE='movahedi' pid='297606' dateline='1364641153']
جرا پسر ها از ازدواج فراری اند بیشتر بخاطر دختر ها خودشان را دست کم میگیرند زود گول پسر ها را میخورند وچند درصد بخا طر اقتصادی هستش کرفتن کار بیکاری کرایه مسکن اعتیاد ومهریه سنگین ووو؟درصد خیانت مردها به زنشون خیلی زیادتر از خانوم ها هست بعضی مردها یگ زن رسمی دارند وچند زن غیر رسمی بیجاره خانوم ها؟؟اگرخیانت مردها بفرض پانزده درصد باشه زنها یگ درصد زنها نسبت به مردها مهربانتروضیفه شناس تو اداره زیر کار درنمیرندکارهای اربابرجو را بهتر انجام میدندوووو
[size=xx-small][b]
جرا پسر ها از ازدواج فراری اند بیشتر بخاطر دختر ها خودشان را دست کم میگیرند زود گول پسر ها را میخورند وچند درصد بخا طر اقتصادی هستش کرفتن کار بیکاری کرایه مسکن اعتیاد ومهریه سنگین ووو؟درصد خیانت مردها به زنشون خیلی زیادتر از خانوم ها هست بعضی مردها یگ زن رسمی دارند وچند زن غیر رسمی بیجاره خانوم ها؟؟اگرخیانت مردها بفرض پانزده درصد باشه زنها یگ درصد زنها نسبت به مردها مهربانتروضیفه شناس تو اداره زیر کار درنمیرندکارهای اربابرجو را بهتر انجام میدندوووو
[/QU
مردی که ادعای مردونگی داری نه تنها خیانت نمیکنه بلکه تمامه حواست به زن و بچه و پیشرفت و آینده اونهاست
اون مردی بیچارس که یه عمر با دروغ سر میکنه و نفرین همون زنها پشته سرشه
نه اینکه زنا بیچارن
رسمی غیر رسمی ............ این نهایته حیوان صفتی و هوس بازیه
پس بیچاره زن نیست
اون مرده که به قولی شما یکی رسمی داره جند تا غیره رسمی
و روزی تنها میمونه که هیچ کدوم چه رسمی چه غیره رسما کنارش نیستن این عاقبته مرده بیچاره دروغگو بی وفاست