2012/06/18, 04:06 PM
سلام فکر کنم تا حالا در جلسات دیدارهایتان نبودم و امیدوارم شرایطی برایم مهیا شود ولی یک نکته خیلی مهم را هم باید اضافه کرد و انهم شرایط جسمی فرد در زمان مقرر میباشد .بهرحال به امید دیدار
پيشنهاد شما براي هماهنگي بهتر ديدارها
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/06/18, 04:06 PM
سلام فکر کنم تا حالا در جلسات دیدارهایتان نبودم و امیدوارم شرایطی برایم مهیا شود ولی یک نکته خیلی مهم را هم باید اضافه کرد و انهم شرایط جسمی فرد در زمان مقرر میباشد .بهرحال به امید دیدار
(2012/06/18, 01:49 AM)neda.n نوشته است: به نظر منم قشنگه که دیدار به صورت دعوتی اعلام بشه ؛ اما پیامک برا سایتی که امکان درآمدزایی نداره ، خب یه ذره باید سخت باشه . مگر اینکه هزینه هاش رو خودمون تامین کنیم . اما همون دعوت از طریق پیام حصوصی ام به نظر من خیلی خوبه خیلی سخت نیست خرجش یه سیمکارت ..... (تبلیغ نشه) با کابل اتصال به کامپیوتر و هزینه پیامک و نصب برنامه.چون من قبلا خودم انجام دادم البته اگه بچه ها وقت این کارو داشته باشن... ما زنده به آنیم که آرام نگیریم , موجیم که آسودگی ما عدم ماست ....
2012/07/11, 10:53 PM
سلام.لطفا تو شهرستانا مخصوصا شیراز دیدار بذارید.ممنون میشم
خداوندا ، قرارم باش
یارم باش جهان ، تاریکی ِ محض است میترسم ؛ کنارم باش . . .
فقط یه پیشنهاده:
من میگم افراده غیر ام اس هم چه در سایت و چه آشناهای افراد که دوست دارن بیان در دیدارها رو شرکت یدین که دیدشون عوض شه بالاخره اینم یه راهکاری برای نشان دادن ام اس به افراده جامعه است یه جوری میشه شکل هرمی از 1نفر یهو به 300نفر میرسه که شناخت درست پیدا کردن.... یه جور اطلاع رسانی گروهی و عینی اگر دقت کنید در هر دیدار که بازی صورت میگیره یا جمع میشیم افراد زیادی این گروه رو نگاه میکنن حالا اگر به نظرتون به همشون بگیم ام اس داریم ..خوب به نظرتون هر جا بشنون از ام اس میگن همشون سرحال و شادن و هیچ کدوم ناتوان نیستن؟ به نظرتون عملی شه جواب نمیده؟ فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2012/08/30, 04:23 PM
چرا این روزا دیدار نیست چون من اومدنم تقریبا اوکی شد دیدار حذف شد ههههههههه خیلی خوش شانسم
دوباره سیب بچین حوا.....
بگذار از اینجاهم بیرونمان کنند روزگاریست که شیطان فریاد میزند ادم پیدا کنید سجده خواهم کرد.....
2012/08/30, 06:55 PM
age mishe inbar karaj didar bezarin jahaye ghashang ziyad dare
2012/08/30, 08:13 PM
بابا پاشید بیاید غرب تهران(البرز......همون کرج)
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...
2012/08/30, 08:55 PM
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2012/08/30, 08:56 PM
(2012/08/30, 08:55 PM)luckhesam نوشته است: منم موافقمشما که موافقی ...خوب یه تشکر میزدی اون پایین دلمون شاد شه
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...
من یه خواهش دارم شایدم پیشنهاده
میشه ما یه دیدار ترتیب بدیم که اینبار زحمت هماهنگیش به دوش خودمون باشه؟ البته با راهنمایی شما ها که چند دیدار ترتیب دادین
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
70 مهمان |