2012/12/22, 02:30 PM
اون روز وقتی ساعت پنج صبح با فحش به خودم از خواب بیدار شدم و تو تاریکی خودم رو رسوندم به میدون ونک ، اولین چیزی که باعث شد چشمام گرد بشه جمعیت بزرگ نارنجی پوش بود . خب بچه های سایت خودمون طبیعی بود اما بچه های کوه رو باورم نمیشد که این همه نارنجی باشن . سه تا مینی بوس بودیم که بازم جا کم اومد و یه سواری هم اضافه شد و بالاخره راه افتادیم . صبحانه رو مهمون گروه کوهنوردی همگام بودیم که واقعا دستشون درد نکنه . و اما در فضای جنگل منطقه کوهستانی : به شخصه اصلا انتظار چنین هوایی نداشتم ، بادی که میوزید بیشتر شبیه بادهای بهاری بود . زمین کاملا سفیدپوش از برف اما هوا خیلی خوب بود . بچه های سایت عالی بودن کاملا همراه و همگام . یه مسیری رو پیاده روی کردیم بعد اون بالا کلی برف بازی و ساخت ادم برفی توسط چند تا از بچه ها . بعد هم برگشتیم پایین و ناهار خوردیم . بعد از ناهار دو گروه در کنار هم و با بنری که به یادبود برنامه اون روز نوشته شده بود عکس گرفتند . بچه های سایت هم تندیسی رو به رسم قدردانی از طرف ام اس سنتر به گروه همگام هدیه کردند . روز خوبی بود شاید به عنوان اولین برنامه مشترک همه چی رو برنامه پیش نرفته باشه اما لذت در کنار هم بودن و حرکتی نو رو در کنار هم تجربه کردن فوق العاده است . و اما ممنونم از همه کسانی که باهاشون در این تجربه همراه بودم . از همه کسایی که نتونستن بیان اما انرزی مثبتشون رو فرستادن برای گروه . از مهدی خیری ، استاد و راهنمای عزیزم به خاطر همه مهری که به ما بچه های ام اس سنتر داره . از فربود و تلاشش برای ثبت لحظه لحظه این روز . از مدیران سایت ( حمید ، سینا و فربود ) به خاطر برگزاری چنین روزی . جای تک تکتون که نبویدید خالی . شک ندارم که تو برنامه های اینچنین روز به روز تعدادمون بیشتر میشه . جای ساینا خالی که اگه بود الان یه گزارش درست درمون با اب و تاب می نوشت براتون . و مجددا یه سپااااس بزرگ برای همراهی تک تکتون که بودید که شاید شب قبل رو حتی نخوابیده بودید ولی اومدین بودید و با صبوری در کنار هم قدم برداشتیم . سپاااس به خاطر روز نارنجی
Peace begins with a smile