2013/06/04, 09:40 AM
متین جان به امید خدا موفق باشی واااااااااااقعا ممنون
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
پایان نامه ای برای ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/06/04, 09:40 AM
متین جان به امید خدا موفق باشی واااااااااااقعا ممنون
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
2013/06/04, 10:26 AM
از تک تکنون بابت پیام های دلگرم کننده تون یک دنیا سپاسگذارم
چقدر شعـــــــر نوشتیم برای باران
غافل از آن دل دیوانه که بارانی بود
2013/06/04, 10:28 AM
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه متین زودتر میگفتی استاد معماری هستی منم معماری خوندم
البته شما استاد ما هستی خیلی ایده ی جالبیه میدونم که خیلی خوب از اب در میاد
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
2013/06/04, 10:30 AM
اختیار داری دوستم...
پس به کمکت حسابی نیاز داریم...
(2013/06/02, 11:12 PM)matinfard نوشته است: از هیچ تا همیشه: کانون گردهمایی مبتلایان به ام اس خانوم مهندس موضوع پایان نامه منم کانون ام اسه دارم حسابی کار میکنم روش..دارم رو رسالم کار میکنم مقالم رو هم با عنوان نقش گیاه رو بهبود علائم ام اس ، (روانشناسی محیط) دارم جمع بندی میکنم تا اگه خدا بخواد تو مجلات ISI چاپ بشه.
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
2013/06/04, 11:08 AM
تو این عنوان پایان نامه بیمار ام اس چه نقشی می تواتند داشته باشه
خیلی دوست دارم از کلیات ..........تا بحث و نتیجه گیریش را بخوانم و از شما کمال تشکر را دارم و آرزوی موفقیت برای شما دارم منم درگیر شورای پژوهشی و اشکال تراشی های آنها سر تصویب شون بودم و بعد از کلی مکافات بعد از ماه رمضان تا پایان تابستان دفاع دارم لطفا برام دعا کنید همه چیز درست پیش بره
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
(2013/06/04, 11:08 AM)hessam نوشته است: تو این عنوان پایان نامه بیمار ام اس چه نقشی می تواتند داشته باشه خیلی زیاد... سعی می کنم مرحله به حرحله در جریان بذارمتون... واز پیامت هم بسیار ممنون من هم امیدوارم دفاع موفقیت آمیز و خوبی داشته باشی... حتماً همینطوره (2013/06/04, 11:04 AM)arezooo82 نوشته است: خانوم مهندس موضوع پایان نامه منم کانون ام اسه دارم حسابی کار میکنم روش..دارم رو رسالم کار میکنم مقالم رو هم با عنوان نقش گیاه رو بهبود علائم ام اس ، (روانشناسی محیط) دارم جمع بندی میکنم تا اگه خدا بخواد تو مجلات ISI چاپ بشه. چقدر عالی... برات یک دنیا آرزوی موفقیت دارم وحتماً به تجربیاتت نیاز خواهیم داشت
2013/06/04, 12:23 PM
(2013/06/04, 11:55 AM)matinfard نوشته است: خیلی زیاد... مرسی استاد به کمک شما هم نیاز دارم استاد به کمک همه دوستام که اینجان..چون این کانون مال ماست..مال بچه های ام اس سنتر..
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
2
خوب در ادامه متن پروپزال این پایان نامه : از ایران می توان به عنوان کشوری نام برد که بیماری ام اس شیوع زیادی در آن دارد، که غالباً قشر جوان جامعه را دچار کرده است و پیش بینی می شود که طی 10 سال آینده در هر خانواده ایرانی یکنفر مبتلا به ام اس خواهد بود.
فرد مبتلا شده به این بیماری در بدو امر، به دلیل عدم شناخت صحیح، با یک شوک بزرگ رو به رو شده و جهان برایش به یک نقطه هبوط یا "هیچ" مبدل می گردد. این در حالی است که آمار نشان می دهد تنها 5% از مبتلایان به این بیماری دارای وضعیت حاد بوده وسایرین به طور طبیعی به زندگی وفعالیت خود ادامه می دهند. لکن عدم دید مناسب جامعه و نااگاهی بزرگترین معضلی است که مبتلایان با آن روبه رو هستند. متاسفانه در کشور ما مرکز یا نهادی جهت گردهمایی وفعالیت این بیماران از یک سو و بستری برای آشنایی مردم با این بیماری در جهت اصلاح دیدگاه ها وجود نداشته و غالب این فعالیت ها در دنیای مجازی شکل گرفته است. در این راستا، فعالترین شبکه موجود، جامعه مجازی ام اس سنتر است که تعداد اعضای آن به بیش از 5000 نفر می رسد. طرح پیشنهادی در رساله حاضر، در جهت تحقق اهداف این مرکز در دنیای واقعی بوده، و هدف اصلی چنان چه از نام آن نیز بر می آید ایجاد کانونی جهت گردهمایی وهمیاری این مبتلایان است، که رویکردی فرهنگی- اجنماعی را پی می گیرد. در ذیل این طرح فضاهایی چون سالن های کنفرانس، کتابخانه، اتاق های مشاوره، سالن یوگا، آمفی تاتر، رستوران، و... شکل گرفته و کاربران اولیه آن بیماران و متخصصان بوده و در ادامه آحاد مردم را مخاطب قرار خواهد داد. باشد که آن "هیچ" آغازین را برای اینان به "همیشه"ای سرشار از امید وانرژی مبدل سازد. خوب دوستانم به کمک وهمدلی وراهنمایی های تک تکتون صمیمانه نیاز داریم. از حمید عزیز (مدیر سایت) هم یک دنیا ممنون، که اولین جلسه هفته گذشته با حضور اون برگزار شد... گزارش مختصری از جلسه رو براتون در پست بعد می نویسم ومنتظر شنیدن حرف های قشنگتون هستم..
2013/06/07, 10:34 AM
خیلی جالب بود...واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم....من که هیچوقت همچین شجاعتی ندارم که بخوام به یکی اینطوری باافتخار بگم که ام اس دارم(خودمم دلیلشو نمیدونم...لطفا نصیحتم نکنید و خرده نگیرید)
بارها سرکلاسم بحث این بیماری پیش اومده...ولی من تقریبا لالمونی گرفتم که نکنه بین حرفام سوتی بدم و بفهمن که ام اس دارم
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |