موضوعها: 249
تشکر های اهدا شده: 1119
تشکر های دریافت شده :2864 بار در 728 پست
سال تشخيص بيماري : 1377
دكتر معالج : شايگان نژاد
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
(2010/02/20, 03:33 PM)سینا نوشته است: چرا پی من اینجوریم ....
نه بعد و نه قبل از تزریق هیچ فرقی نکرد
فقط یه علامتی که تو دستم بود از بین رفت
اونی که شما میگین آدم شارژ میشه و پدال و این چیزااااااااااا
یه چیز دیگستااااااااااااا
مطمئنین که دکتر بهتون کرتن داده
آخه آدم بعد از مصرف اووووووون که اسمشو نمیگم ..... هم شارژ میشه هم با انرژی هم خوش مشرب و خوش صحبت و ................ بلانسبت (یه بدبخت به تمام عیار)
درود به دوستان
سينا جون فكر نمي كنم 5 شب در كل 200.000تومن تو بيمارستان تو ويال كورتونش از اون چيزاااااااااااااااا باشه.
با اين پول نميشه بري تو ميدون تو پخونه لاي افغاني ها هم بخوابي چه برسه به اينكه تو بيمارستان شارژت كنن پس مطمئن باش كورتونه
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
منم هر چی فکر میکنم این چیزایی که میگین رو نداشتم.
دوپینگ کرده بودین مگه ؟!
:35:
نکنه کورتونش ناخالصی داشته ؟! برم دعوا ...!
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 122
تشکر های دریافت شده :66 بار در 31 پست
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده :
من وقتی کورتون می خوردم علائمام از بین رفت اما اختلال حواس گرفتم
، یادمه یه روز سوار تاکسی شدم و وقتی اومدم خونه فهمیدم که باهاش حساب نکردم اون بیچاره هم هیچی نگفت(البته بعید به نظر میرسه). ولی صورتم پف کرده بودو کلی جوش داشت خیلی هم خوش اشتها شده بودم... (امیدوارم دوباره تکرار نشه) اما اصلا شارژ نبودم ، همش خواب بودم ، توی یک کلام بخوام بگم اینه که خیلی خیلی زشت شده بودم...
مذهب شوخی سنگینی بود که محیط با من کرد و من سالها مذهبی ماندم بی آنکه خدایی داشته باشم...:55:
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 1176
تشکر های دریافت شده :707 بار در 405 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
2010/02/21, 01:50 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/02/21, 01:53 AM، توسط zaynab.)
آفرین ورنال جون آدم پر جوش میشه خدا نکنه روزایی که کورتون میزنی مهمونی مهمی دعوت داشته باشی!!!من که تا یه هفته سعی میکنم بیرون نرم
(2010/02/20, 03:23 PM)kamix نوشته است: آبجيه گل من . ببين يه چيزيو ميگم دقت كن روش .
ما فرض ميكنيم شما يه اتومبيلي كه سرعتش كم شده . بهش يه انرژي مصنوعي ميديم
مثل توربوشارجر كه توان متور اتومبيلو ميبره بالا تر . شما بعدش نبايد كه همش
توربو استفاده كني كه موتورت پله ميشه . حالا اين ماييم كه بعد از پالس بايد
سعي كنيم كه خودمونو حفظ كنيم . با ورزش با روحيه شاد با بيخيالي زندگي كردن.
حالا كوه نميري نرو اما استخر از نون شب واجب تر باشه واست مثلا.
مرسی راست میگی !!از وقتی ورزشو ول نمیکنم بهترم خیلی
پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 61
تشکر های دریافت شده :227 بار در 121 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
هیچکی مثل من نشده اولا که انقد گند بالا آوردم که روز سوم پالس رو قطع کردن به اصطلاح دکترها مانیک و های شده بودم محترمانه مجنونه از بیمارستان داییم که منو خیلی دوست داره همه رو برده بود یه رستوران خیلی شیک و اساسی که مود همه که واسه من عزادار بودن عوض بشه جاتون خالی من که یادم نیست ولی برام تعریف کردن روسریمو بستم پشت سرم و غذای همه رو یه نفس خوردم وبعد با اعلام اینکه من خسته ام همونجا رو صندلی دراز کشیدم و خوابیدم خونه که اومدیم نزدیک یه هفته ده روز بیدار بودم بدون اینکه حتی تو این 10 روز یک ثانیه بخوابم همه میخوابیدن و من تنهایی کف میکردم و سقف و نگاه میکردم احساس میکردم قوی و هر چیزی رو میتونم بلند کنم و............ خلاصه از اونجا بود که دیگه هیچ پزشک عاقلی به من کورتن نمیده حتی دگزا
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 540
تشکر های دریافت شده :749 بار در 367 پست
دكتر معالج : دکتر فیاض نکو
داروي مورد استفاده :
منم موقع تزریق کورتون کم کم بی حسی دستام کم شد ولی بعد از قطع شدن تزریق دوباره شروع به بی حسی و گز گز کردن کرد و هنوز بعد از حدود 1 ماه و نیم بازم ادامه داره.از دست گاباپنتن هم کاری بر نمیاد.از جوشای بعد از تزریق کورتون نگو که آدمو دیوونه میکنه.همه جای بدنم جوش زده یود.شکمم.پاهام.صورتم.
دشنام خلق را ندهم جز دعا جواب ....ابرم که تلخ گیرم و شیرین عوض دهم
موضوعها: 43
تشکر های اهدا شده: 2199
تشکر های دریافت شده :2712 بار در 492 پست
سال تشخيص بيماري : 73
دكتر معالج : ملکیان
داروي مورد استفاده :
من اولین بار با اصرار خودم پالس تراپی کردم، دکترم راضی نبود، میگفت تاثیرش موقتیه و به عوارضش نمی ارزه.
من هم مثل آیدا بیخوابی داشتم و تا دوهفته این مشکل وجود داشت در حالیکه آدم پرخوابی بودم. یکی دو روز اول خیلی خوش قیافه شده بودم اما بعدش فاجعه! کل بدنم جوش زد. اما تا مدت کوتاهی خیلی بهتر شدم ولی دوباره به حالت اول برگشتم.
بنا به هر دلیلی بیماری من در حال پیشرفت بود و وقتی دکترم را عوض کردم نظر ایشون خلاف نظر دکتر قبلی بود و میگفت اگر بتونیم بیماری را کنترل کنیم خیلی بهتره تا به فکر عوارض کورتون باشیم چون برگشت به حالت قبل خیلی سخت تره.
مدتی پالس تراپی جزء کارهای عادی زندگیم شده بود. یادم نیست 7 یا 8 بار این عمل را انجام دادم. البته دفعات بعد، بیخوابی و جوش و... خیلی کم شده بود و این مشکلات دیگه آزارم نمیداد. فقط رگهای دستم تموم شده بود!
بعد از توصیه پزشکتان، به حرف دلتان هم گوش بسپارید. نتیجه خوبی خواهید گرفت.
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 1176
تشکر های دریافت شده :707 بار در 405 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
pas bego chera alan 4 sobhe man hanooz bidaram taze avalin rooze pulse therapim boode khoda rahm kone in 5 rooz ro in mohem nist jooshha ham mohem nist chon rahe darmanesho baladam faghat ziadi eshteha va chaghi... ey khode mano bokosh vali chagh nakon
پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :28 بار در 10 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر سلیمی پور
داروي مورد استفاده :
سلام ...من تقریبا بعداز 4 سال مقاومت تابستان 84 مجبور شدم کورتون گرفتم و به لطف خانواده و دکتر تو خونه سرم بهم وصل کردن روزی حدودا 2 ساعت .. بعد از 5 روز که سرم تموم شد و شروع کردم به خوردن قرص که خیلی خیلی تلخ بود و بعد هم عوارض ... وای انقدر زیاد بود که فایده اش رو اصلا نفهمیدم ... ولی دیگه امیدوارم هیچکی مجبور نشه ازش استفاده کنه
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 49
تشکر های دریافت شده :14 بار در 8 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
امضای تازهی من
دیگر
امضای روزهای دبستان نیست
ای کاش
آن نام را دوباره
پیدا کنم