موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 717
تشکر های دریافت شده :468 بار در 217 پست
سال تشخيص بيماري : 1398
دكتر معالج : دکتر نیما محسن زاده
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
در ضمن ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین بهم بگین که اگر ضایعه دیده شده مربوط به بیماریهای دیگه التهابی هم باشه آیا این پالس تراپی اون نوع از ضایعه ها رو هم غیر فعال میکنه یا نه؟ منظورم اینه که آیا تزریق کورتون فقط روی پلاک های ام اس تاثیر داره یا پلاک های سایر انواع بیماریهای مشابه رو هم سرکوب میکنه؟
ولی الان دیدم دوستان نوشنن باید کورتون سر ساعت تزریق بشه ...من اینو نمیدونستم و تقریبا هر کورتون رو با یکی دو ساعت اختلاف زمانی تزریق کردم.....یعنی به خاطر همینه که هنوز این حالت پاندولی توی مغزم هست؟
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2026 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2019/11/23, 09:00 PM)ارزو ش نوشته است: در ضمن ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین بهم بگین که اگر ضایعه دیده شده مربوط به بیماریهای دیگه التهابی هم باشه آیا این پالس تراپی اون نوع از ضایعه ها رو هم غیر فعال میکنه یا نه؟ منظورم اینه که آیا تزریق کورتون فقط روی پلاک های ام اس تاثیر داره یا پلاک های سایر انواع بیماریهای مشابه رو هم سرکوب میکنه؟ 
هر نوع التهابی با کورتون بهبود پیدا میکنه
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2026 بار در 653 پست
دكتر معالج : ***فرشته جون***
(2019/11/23, 09:24 PM)ارزو ش نوشته است: ولی الان دیدم دوستان نوشنن باید کورتون سر ساعت تزریق بشه ...من اینو نمیدونستم و تقریبا هر کورتون رو با یکی دو ساعت اختلاف زمانی تزریق کردم.....یعنی به خاطر همینه که هنوز این حالت پاندولی توی مغزم هست؟

نه لزومی نداره که سر ساعت تزریق بشه. فقط باید پشت سر هم باشه(سه تا پنج روز پشت سر هم)
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
(2019/11/24, 02:04 PM)الی کوچولو نوشته است: (2019/11/23, 09:00 PM)ارزو ش نوشته است: در ضمن ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین بهم بگین که اگر ضایعه دیده شده مربوط به بیماریهای دیگه التهابی هم باشه آیا این پالس تراپی اون نوع از ضایعه ها رو هم غیر فعال میکنه یا نه؟ منظورم اینه که آیا تزریق کورتون فقط روی پلاک های ام اس تاثیر داره یا پلاک های سایر انواع بیماریهای مشابه رو هم سرکوب میکنه؟ 
هر نوع التهابی با کورتون بهبود پیدا میکنه
مرسی الهام جان
این سرکوبی سیستم ایمنی چقدر طول میکشه آخه دیدم تو پست های قبلی یکی از دوستان نوشته من هر سال میرم بدون اینکه حمله ای اتفاق بیفته پالس تراپی میکنم!!!! واقعا اثراتش یکسال در بدن میمونه؟ و آیا این روش با توجه به مضرات کورتون روش خوبیه؟
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14820
تشکر های دریافت شده :15248 بار در 3333 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
(2019/11/24, 02:44 PM)ارزو ش نوشته است: مرسی الهام جان
این سرکوبی سیستم ایمنی چقدر طول میکشه آخه دیدم تو پست های قبلی یکی از دوستان نوشته من هر سال میرم بدون اینکه حمله ای اتفاق بیفته پالس تراپی میکنم!!!! واقعا اثراتش یکسال در بدن میمونه؟ و آیا این روش با توجه به مضرات کورتون روش خوبیه؟ 
معمولا وقتی کورتون تزریق میشه تا سه هفته کورتون خوراکی مصرف میشه ولی لزوما اینطوری نیست
از وقتی که شما کورتون تزریق میکنید برای بهبود فرصت هست تا حدودا سه هفته بعد از تزریق کورتون( البته این یه این معنی نیست که اگر بعد از سه هفته موند معنیش اینه که دیگه میمونه، ممکنه حتی تا چندماه بعدش هم طول بکشه)
اون کسایی که میبینید گفتن هر سال میزنن به داروهای کنترل کننده و یا سرکوب کننده سیستم ایمنی بدنشون جواب نداده و برای همین از کورتون استفاده میکنند. در حالت عادی کورتون تزریق نمیکنن
باید کاری کنی، آروم بگیرم
(2019/11/24, 04:06 PM)glassheart نوشته است: (2019/11/24, 02:44 PM)ارزو ش نوشته است: مرسی الهام جان
معمولا وقتی کورتون تزریق میشه تا سه هفته کورتون خوراکی مصرف میشه ولی لزوما اینطوری نیست
از وقتی که شما کورتون تزریق میکنید برای بهبود فرصت هست تا حدودا سه هفته بعد از تزریق کورتون( البته این یه این معنی نیست که اگر بعد از سه هفته موند معنیش اینه که دیگه میمونه، ممکنه حتی تا چندماه بعدش هم طول بکشه)
اون کسایی که میبینید گفتن هر سال میزنن به داروهای کنترل کننده و یا سرکوب کننده سیستم ایمنی بدنشون جواب نداده و برای همین از کورتون استفاده میکنند. در حالت عادی کورتون تزریق نمیکنن
ممنون از توضیحات...
راستش هنوز مشکل من تشخیصی براش گذاشته نشده...فقط ۵ روز پالس داد دکتر اول و بعدش برای ده روز یه روز درمیون پردنیزولون ۲۵ و تمام
ولی هنوز توی سرم احساس تعادل ندارم در صورتیکه از بیرون به چشم نمیاد...اثرات این میزان کورتون به نظرتون چه مدت زمان در بدن میمونه؟
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :23 بار در 12 پست
دكتر معالج : دکتر احمد چیت ساز
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
دوستان سلام.سوالی دارم.من ۵ روز پالس گرفتم که خیلی موثر بود در بهبود تعادلم.اما بعد از اتمام قرصهای پردنیزولون به تدریج دوباره تعادلم کم شده و دوباره پام سنگینه.الان از تموم شدن پردنیزولون ۱۷ روز میگذره.آیا این طبیعیه یا بهبودی حاصل از کورتن ماندگاره؟لطفا کمکم کنید
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
2020/03/08, 11:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2020/03/08, 11:22 PM، توسط shokolat.)
دوستان عزیزی که از کورتون و پالس تراپی و مصرف هر نوهش سوال پیش اومده براشون بعد از بارها خوندن این تاپیک وهمه ۲۶صفحه اش لازم دونستم به اون دسته دوستان تازه واردشده به پروسه درمان بگم که پالس تراپی یعنی همان دوره تزریق های داروی متیل پریدنیزولون درون سرم رو میگن.بسته به تشخیق پزشک از سه روز تا ۵روز بستری میتونه متغیر باشه.که همان کورتون مصرف کردنه چه قرص پریدنیزولون باشد چه ماده مصرف درسرم بنام متیل پردنیزولون همگی از خانواده کورتون بنام کورتیکواسترویید هستن.
داروهایی که آنها را به عنوان کورتون میشناسیم شامل پردنیزولون، بتامتازون، دگزامتازون، متیل پردنیزولون، ترپامسینولون، هیدروکورتیزون و کلوبتازول میشود.این داروها خاصیت مسکن و تضعیف سیستم ایمنی بدن را دارد و در درمان تعداد زیادی از بیماریها کاربرد دارد. نام علمی این داروها کورتیکواسترویید است و به شکل قرص، آمپول، اسپری و پمادهای موضعی در بازار وجود دارد.
برای درمان برخی بیماریها به عنوان مسکن فوری از انواع کورتون استفاده میکنیم. مثلا در حساسیت های شدید تزریق یک آمپول حاوی کورتون میتواند نجاتبخش باشد یا در حملات شدید آسم، استفاده از کورتون خوراکی یا تزریقی باعث باز شدن راههای هوایی و بهبود میشود. در بسیاری از بیماریهای پوستی حاد نیز پمادهای حاوی کورتون برای تسکین علامت به کار میروند.
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :23 بار در 12 پست
دكتر معالج : دکتر احمد چیت ساز
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
دوستان سلام.سوالی دارم.من ۵ روز پالس گرفتم که خیلی موثر بود در بهبود تعادلم.اما بعد از اتمام قرصهای پردنیزولون به تدریج دوباره تعادلم کم شده و دوباره پام سنگینه.الان از تموم شدن پردنیزولون ۱۷ روز میگذره.آیا این طبیعیه یا بهبودی حاصل از کورتن ماندگاره؟لطفا کمکم کنید.دوستان لطفا اگه کسی اطلاعات دارد در اختیارم بگذارد.