موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 799
تشکر های دریافت شده :771 بار در 281 پست
سال تشخيص بيماري : خرداد ماه ۱۳۸۹
دكتر معالج : دکتر حریرچیان
داروي مورد استفاده :
منم سه ساله متوجهش شدم... فقط همون اول یه حمله داشتم...
حالم خوبه خداروشکر..
اگه ۵شنبه ها نبود بهترم بودم!!
کلا مدیون امام رضا و خونوادمو عزیز دلم هستم...
خدا جون ممنون...کمکم کن ازین بهتر جلو برم و امتحانتو پاس کنم
دردم نهفته به از طبیبان مدعی
باشد که از خزانهء غیبش دوا کنند
تشکر شده توسط : | mehdernet2 , ساغر , sooorooosh , arezoo_azizi , edarzi , paeeze , آیدا , نازی ی , parisa2011 , یه غریبه , Saina , rahaei , mari , saba. , یوسفی نازنین , سمانه ٧ , HannahZ , a.majd |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 10876
تشکر های دریافت شده :8350 بار در 2587 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : مب ترا - Roche Pharma
منم سه ساله درگير ام اس هستم.تو اين مدت دو حمله و يك نيم حمله داشتم
حمله ها هم با تارى ديد بود كه با كورتون عزيز شكستشون دادم
و الانم خوبم فقط گاهى كه استرس داشته باشم يا گرمم بشه چشمم يكم تار ميشه
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
تشکر شده توسط : | sooorooosh , arezoo_azizi , edarzi , paeeze , شفا یافته , mehdernet2 , آیدا , نازی ی , yummy , parisa2011 , یه غریبه , Saina , arezooo82 , rahaei , آقا صادق , saba. , سمانه ٧ , HannahZ , nazaninamiri70 |
|
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
سه سال هست ام اس دارم....اولش گفتن خفیفه دارو نمیخواد الان ربیف میزنم...3 تا حمله داشتم...اولی پای راستم---دومی درد های شدید تو زانوم داشتم دست چپم هم بیجون شد ...سومی هم دوست ندارم اصلاً در موردش حرف بزنم...
ولی خوب الان هیچیم نیست یعنی اصلاً علائم بالینی ندارم(edss=0) ....دکترم یه بار از دهنش در رفت گفت بعد از سه تا حمله اینجوری عجیبه سالمی این میتونه پیش آگهی خوبی باشه شاید انتظار داشته چیزیم بشه
هر چی خدا بخواد
تشکر شده توسط : | ساغر , melody , arezoo_azizi , edarzi , paeeze , mehdernet2 , آیدا , نازی ی , yummy , parisa2011 , یه غریبه , Saina , arezooo82 , آقا صادق , rahaei , mari , saba. , یوسفی نازنین , سمانه ٧ , HannahZ , a.majd |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3811
تشکر های دریافت شده :1401 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده :
منم از سال 84 درگیر حمله های کوتاه مدت ام اس بودم که به حساب استرس کاری وزندگی میذاشتم وپیگیر درمانش نبودم یعنی اصلا نمیخواستم که بهم بگن یه چیزیت شده.اگه زودتر پیگیری میکردم مسلما الان در شرایط بهتری بودم ولی بازم خداروشکر الان خوبم.سال 88 که حمله ناجوانمردانه ام اس سمت راست بدنم رو بی حس کرد وبعدشم که بیمارستان وکورتون وربیف حالم بهتر شدودیگه حمله خاصی نداشتم تا سال گذشته که حمله چشمی داشتم واین حمله کاملا منو بهم ریخت دلداریهای دوستان سایت ودر اختیار گذاشتن تجربیاتشون وروحیه دادن عزیزان این حمله هم گذشت ودیگه تا الان حمله خاصی نداشتم که بهم بریزم.رعایت رژیم غذایی وکم شدن استرس واینکه زیاد گرمم نشه یا مواظب باشم سرما نخورم از سردیجات دوری کردم خیلی تاثیر مثبت داشته که کنترل کنم نوع ام اسمو.
تشکر شده توسط : | edarzi , سمانه , paeeze , sooorooosh , شفا یافته , mehdernet2 , yummy , یه غریبه , Saina , ساغر , arezooo82 , rahaei , mari , saba. , سمانه ٧ , HannahZ |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1380
تشکر های دریافت شده :1080 بار در 286 پست
سال تشخيص بيماري : فروردین 90
دكتر معالج : دکتر نبوی
داروي مورد استفاده : سینووکس
من يه سال و7 ماهه ام اس دارم ... فقط همون اولش دوبيني داشتم كه رفع شد... يه چند ماه بعد دستام و پاهام شروع به گزگز و بي حسي كردن و سنگين شدن يه كم كه با گاباپنتين تقريبا خوب شدن...يه كم گزگز نوك انگشتام هنوز هست كه حالا اگر نباشه احساس بدي دارم بهشون عادت كردم ... بعضي وقتها كه گرمم مي شه يه خورده شدت پيدا مي كنه...
ولي در كل مثل يه آدم عادي(ولي خاص ) سركارم مي رم از صبح ساعت 7 تا 4 بعداز ظهر بيرون از خونم واگه يه روز كار نكنم كلافم.
يه چند وقتم هست دارم سعي مي كنم براي ارشد جدي درس بخونم...ببينم امسال چي ميشه ديگه!!
هزار مرتبه بیماری از سلامت به
تو گر کنی قدمی رنجه بر عیادت من...
تشکر شده توسط : | paeeze , نازلی , ghaside , ساغر , sooorooosh , arezoo_azizi , mehdernet2 , آیدا , Saina , rahaei , آقا صادق , saba. , یوسفی نازنین , سمانه ٧ , HannahZ , parastoo.shahali |
|
موضوعها: 43
تشکر های اهدا شده: 2199
تشکر های دریافت شده :2712 بار در 492 پست
سال تشخيص بيماري : 73
دكتر معالج : ملکیان
داروي مورد استفاده :
هجده سال و چهارماه گذشت!!
روحش شاد ام اس گرامی.
تا سالها باهاش زندگی کردم. مدارا کردم. اهمیت ندادم. پنهانش کردم حتی از عزیزانم...
ولی توانست در اعماق وجودم نفوذ کنه و در تمام جسمم ریشه دواند.
به چیزی که ازش هراس داشتم و همه دارند، رسیدم. به فلجی! البته اسمش را نمیشه فلج گذاشت چون بیحس نبودم، ناتوان بودم.
در این مرحله باورش کردم و دانستم که "دشمن را هر چقدر کوچک، حقیر نشمارید."
شروع به مبارزه کردم. به یک راه اکتفا نکردم. از هر راهی نتیجه نگرفتم، روشی جدید را امتحان کردم.
و در نهایت توانستم بر او غلبه کنم.
با تغذیه، علت بیماری را از بین بردم. با داروهای گیاهی درمان شدم. با ورزش ضعف بوجود آمده در عضلات بدلیل بی تحرکی را دارم برطرف میکنم.
من هم ام اس داشتم.
تشکر شده توسط : | آرزو , arezoo_azizi , mehdernet2 , paeazan , آیدا , shahrzad.s , مریم شیمیست , yummy , parisa2011 , یه غریبه , Saina , ساغر , arezooo82 , edarzi , آقا صادق , rahaei , mari , mandana18 , saba. , یوسفی نازنین , سمانه ٧ , HannahZ , parastoo.shahali , niloofary , davyjones |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :256 بار در 86 پست
دكتر معالج : دکتر محمدعلی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
دوباره سیب بچین حوا.....
بگذار از اینجاهم بیرونمان کنند روزگاریست که شیطان فریاد میزند ادم پیدا کنید سجده خواهم کرد.....
تشکر شده توسط : | یه غریبه , sooorooosh , arezoo_azizi , mehdernet2 , paeazan , آیدا , نازی ی , parisa2011 , elahe , yummy , Saina , ساغر , edarzi , rahaei , mari , niko , سمانه ٧ , HannahZ , a.majd , davyjones |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 2685
تشکر های دریافت شده :1747 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : 75
دكتر معالج : دکتر معتمدیان - دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده :
می بینم که تا اینجا با سابقه ترین منم .
23 ساله ام اس دارم هر عارضه ام اس را دیدم بجز تاری و دو بینی چشمها .
الان هم روی ویلچرم و خدارو شکر حالم خیلی خوبه
تشکر شده توسط : | sooorooosh , fireboud , arezoo_azizi , شهرزاد , mehdernet2 , paeazan , آیدا , نازی ی , shahrzad.s , مریم شیمیست , شفا یافته , yummy , Saina , ساغر , arezooo82 , edarzi , آقا صادق , rahaei , mari , م.ه , منصور91 , mandana18 , saba. , یوسفی نازنین , سمانه ٧ , HannahZ , a.majd , parastoo.shahali , davyjones |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2381
تشکر های دریافت شده :8097 بار در 2601 پست
دكتر معالج : دکتر محمد یزدچی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
تشکر شده توسط : | شهرزاد , mehdernet2 , آیدا , yummy , یه غریبه , ساغر , arezoo_azizi , edarzi , rahaei , mari , saba. , سمانه ٧ , HannahZ |
|
موضوعها: 18
تشکر های اهدا شده: 778
تشکر های دریافت شده :848 بار در 182 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : دكتر محمديان
داروي مورد استفاده :
بچه ها ممنونم بهم جواب دادين
ممنونم تنهام نزاشتين
فقط برای همه دعا کنید
|