موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
(2015/07/30, 09:06 PM)*** goodgirl *** نوشته است: سلام...منم خیلی دوست دارم کمک کنم...میتونم؟؟؟چیکار باید بکنم
سلام فرزانه جان، شما خیلی لطف دارید، با وجود اینکه بیمار نیستی و تمایل داری در تبلیغات مشارکت کنی، باید خیلی خیلی ازت تشکر کنم، واقعا ممنونم برای محبتت
همین که اینجا هستی و ما رو با وجود نازنینت دلگرم میکنی باعث شادی و افتخار ما هست
عزیزم هر کدوم از روشهایی که برات راحتتر هست و اذیت نمیشی رو میتونی انجام بدی، مثلا تو جمع دوستان و فامیلت از صعود به آرارات توسط بچه های ام اس سنتر صحبت کنی، یا مثلا با برنامه خندوانه تماس بگیری و گروه رو بهشون معرفی کنی، یا هر فکر و ایده ای که به ذهنت برسه برای تبلغات، لطفا فکر و ایده جدیدت رو هم با ما تو همین تاپیک درمیون بذار، ممنون گلم
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 39
تشکر های دریافت شده :463 بار در 82 پست
سال تشخيص بيماري : بيمار نيستم
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
خواهش میکنم
.....باعث افتخارمه خیلی
خب بذارید ببینم....من تراکت میتونم پخش کنم...جاهای خوبی رو می شناسم...باخندوانه هم سعی میکنم تماس بگیرم ولی من فقط کافی نیستم در این مورد...چون با حرف یک نفر ،دعوت نمیکنن...بقیه ام باید همکاری کنند...تو شبکه های اجتماعی هم پخش میکنم...همینطور تو چندتا وبسایت معتبر...فقط برای اینکار متن دقیق اونی که باید پخش کنمو بهم بدین چون تو این مورد زیاد وارد نیستم...
واسه پخش تراکت و یا پوستر چیکار باید بکنم؟؟
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
سلام به همگی و خدا قوت به دوستان عزیز کوهنوردمون که کلی انرژی و وقت صرف میکنن تا دیدگاه اول خود بیمارای ام اس و بعد جامعه رو تغییر بدن
چرا که تا دید خودمون تغییر نکنه نمیتونیم از بقیه انتطاری داشته باشیم جامعه دقیقا همون طوری که خودمون به این عارضه نگاه میکنیم نگاه میکنه.
در ادامه ی صحبت های آرام جان پیشنهاد میدم با برنامه خندوانه که مخاطبای زیادی رو جلب کرده تماس بگیریم
سایت خندوانه
(عزیزانی که مایل هستند در برنامه خندوانه به عنوان شرکت کننده حضور پیدا کنند و در کنار مهمانان ویژه برنامه شبی بیاد ماندنی را رقم بزنند با تلفن گویای برنامه به شماره : 02122815057 یا با سامانه # 780 * تماس حاصل فرمایند
منبع نوشته:
http://www.khandevone.ir/cat/12/The-intr...dvanh.html
)
یا در اینستاگرام کامنت بزاریم تا برای مهمون های آیندشون برنامه ریزی کنن
پیج رسمی خندوانه در اینستاگرام
لطفا مشارکت کنید.
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
تشکر های اهدا شده: 15260
تشکر های دریافت شده :8028 بار در 1805 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
من یه پیشنهادی دارم،دوستانی که می خوان تراکت و پوستر و ... پخش کنن و به دست مردم بدن ، لدفن آدرس ایستاگرام گروه کوهنوردی رو جای خالی پوستر بنویسنن
شاید کسایی مثل من ، نت درست و حسابی نداشته باشن و محدوده فعالیتشون ایستاگرام و .... باشه ، اون دسته از دوستان هم از این اطلاع رسانی ها و خوندن خبرها بی نصیب نباشن
آدرس ایستاگرام در سایت گروه کوهنوردی هست
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
2015/07/31, 04:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/07/31, 04:18 PM، توسط glassheart.)
خداروشکر امروز اصفهان ی همایش ام اس برگزار کرده منم از این فرصت استفاده کردم
علاوه بر همراه آوردن اطلاعیه,گوشه به گوشه میگم لطفا بلوتوثاتون را روشن کنید و فایل اطلاعیه براشون ارسال میشه
باید کاری کنی، آروم بگیرم
داروي مورد استفاده :
2015/07/31, 11:45 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/08/01, 12:19 AM، توسط Aram.)
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
دوستان اگه بخواهیم برای خندوانه تماس بگیریم حتما باید باهم تماس بگیریم تا مؤثر واقع بشه
میتونیم اطلاعیه را برای برنامه نسیم نما بفرستیم البته من خودم برنامه را تاحالا ندیدم که بدونم چه فایلهایی میشه فرستاد اگه شما دیدید و میدونید با این موضوع میشه پیشنهادتون را بگید
داروي مورد استفاده :
2015/08/01, 12:27 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/08/01, 12:45 AM، توسط Aram.)
دوستان مریم جان درست میگه، برای اینکه تماس هامون به برنامه خندوانه موثر واقع بشه باید همگی با هم تو یه روز خاص تماس بگیریم، تا فردا شب صبر میکنیم تا بقیه دوستان هم نظر بدن که چه روزی برای تماس با برنامه خندوانه مناسب هست؟ فردا شب روز تماس رو به امید خدا مشخص میکنیم، به این مورد هم توجه کنیم که چهارشنبه روز بدرقه از دوستانمون هست برای همین فکر میکنم نباید دست رو دست بذاریم، وقت تنگ است و این روزها که نزدیک راهی شدن دوستانمون هست روزهای طلائی برای تبلیغات هستن و باید نهایت استفاده رو بکنیم
یه تعداد تراکت چاپ شده و آماده هست برای پخش، دوستانی که مایل هستن تو پخششون همراهی کنن، لطفا تو همین تاپیک اعلام کنن تا به دستشون برسونیم، ممنون
دوستان بزرگوارم تو این هفته دوشنبه و پنج شنبه عصر حدود ساعت 6 تا 7 تصمیم داریم بریم چندتا از میادین مهم شهر و تراکت پخش کنیم، کیا حاضرن با همدیگه اینکار رو کنیم؟ اگه تعدادمون زیاد بشه، میدونها رو بین هم تقسیم میکنیم، منتظر داوطلبهای عزیز هستیم
تشکر های اهدا شده: 543
تشکر های دریافت شده :263 بار در 71 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : اخوی زادگان-کلانی-
داروي مورد استفاده : رسیژن
سلام دوستان لطف کنید فایل تراکت را ارسال کنید تا ما هم در شهر خودمون پخش کنیم . ممنون
من امروز کلیلینک های ام اس،انجمن و آزمایشگاه پخش کردم انشالله عصر به جاهای دیگه سر میزنم