ارسالها: 3,460
موضوعها: 262
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
محل سکونت : تهران
یادآوری میکنم که این تاپیک بیشتر برای آگاهی از وجود قانون برای زمان ویزیت در بخش های مختلف هست که ما بدونیم حقوقمون چیه و بتونیم تصمیم لازم رو برای انتخاب دکتر بگیریم.
برای بدگفتن از این و اون نبود. در مورد راضی بودن یا نبودن از پزشکمون هم یه تاپیک جدا داریم.
قانون ویزیت در بخش های مختلف فرق میکنه :
در بخش خصوصی، موسسات غیر دولتی و دولتی که وابسته به وزارت بهداشت نیستند، مدت زمان ویزیت یک پزشک متخصص ۲۰ دقیقه، پزشک فوق تخصص ۲۵ دقیقه ....
پس این زمان مقرر ، مربوط به بیمارستانهای دولتی وابسته به وزارت بهداشت نیست.چون اون بیمارستانها حق ویزیت خیلی کمی میگیرن و تعداد بیماران هم زیاده.
من چند سال پیش پیش با تعریف یکی دو نفر از دوستان، به مطب پزشک متخصصی رفتم که خیلی ویزیتش کوتاه بود و فرصت حرف زدن و پرسش نمیداد و شواهد نشون میداد که تعداد بیشتر بیمار و گرفتن حق ویزیت براش در درجه اولِ اهمیته . منم بعد از چند ماه تغییرش دادم. بعد از اون دیدم که بعضی پزشکان واقعا اینطور نیستن که وقت کم بذارن. من ویزیت از 3-4 دقیقه دیدم تا 20-25 دقیقه ! با اینکه حق ویزیتشون تقریبا یکسان بود ،خوب این یعنی بی عدالتی.
فقط معاینه بیمار نیست ، پرسیدن از وضعیت بیمار و خواندن پرونده و داروهای مصرفی و.... به زمان نیاز داره که کمتر از 10 دقیقه نمیشه . بهتره که ما پرسشهامون رو یادداشت کنیم تا زودتر بتونیم بپرسیم .
به هر حال پزشکی با حق ویزیت حدود 40 هزار تومان دیگه نباید کمتر از 10 دقیقه برای بیمار وقت بذاره.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
ارسالها: 270
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 783
تشکر های دریافت شده :492 بار در 178 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
محل سکونت : تهران
(2016/07/29, 11:58 AM)nahid نوشته است: -
هر پزشک برای ویزیت بیمار چقدر باید وقت بگذارد؟
دکتر محمد آقاجانی معاون درمان وزیر بهداشت در گفتوگو با ایسنا، درباره استانداردهای ویزیت و میزان زمانی که طبق قانون، پزشکان باید برای مشاوره و ویزیت بیماران وقت بگذارند، گفت:
بر اساس استانداردهای ویزیتی که در مصوبه هیات وزیران آمده است، در بخش خصوصی، موسسات غیر دولتی و دولتی که وابسته به وزارت بهداشت نیستند، مدت زمان ویزیت یک پزشک عمومی ۱۵ دقیقه، پزشک متخصص ۲۰ دقیقه، پزشک فوق تخصص ۲۵ دقیقه و ویزیت روانپزشک ۳۰ دقیقه است.
وی با بیان اینکه در بخش دولتی هم استانداردهایی تعریف شده که در این قالب فعالیت میکنند، گفت:
البته در موسسات دولتی وابسته به وزارت بهداشت، برنامه ارتقای کیفیت ویزیت داریم، که بر اساس آن پزشکان باید در یک ساعت، هشت بیمار و روانپزشکان باید شش بیمار را در مدت یک ساعت ویزیت کنند.
آقاجانی در پاسخ به اینکه آیا این قوانین از سوی پزشکان رعایت میشود؟ ادامه داد:
اتفاقی که در این زمینه میافتد، به حجم بیماران در بخش دولتی بازمیگردد. بر این اساس با توجه به اینکه تعداد تقاضا برای ویزیت بسیار زیاد است، این بالا بودن تقاضا باعث میشود که بیماران در نوبتهای طولانی انتظار قرار گیرند و به دنبال آن مراکز مجبورند در یک شیفت تعداد زیادی بیمار را برای یک پزشک در نوبت قرار دهند.
این موضوع سطح کیفی خدمات را کاهش میدهد، بنابراین ما در برنامه حمایت از ویزیت به دنبال حل این موضوع هستیم و تاسیس کلینیکهای ویژه به تعداد ۲۵۰ کلینیک تخصصی، تلاش بزرگی برای ایجاد زیرساختها در این حوزه و رفع این مشکل است.
آقاجانی با بیان اینکه ما همچنین در قالب طرح تحول نظام سلامت ۹۷۰۰ پزشک متخصص و فوق تخصص را تمام وقت کردیم و این اقدام هم تلاشی برای همین مشکل است، گفت: البته به طور قطعی رفع این مشکل به چندین سال زمان، تامین نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص کافی و تامین زیرساختهای فیزیکی یعنی کلینیکهای جامع نیاز دارد تا بتوان این نیاز مردم را با توجه به استانداردها پاسخ داد.
ایسنا - چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۵
چه جالب!!
بعضی پزشکا که انگار دنبالشون کردن موقع ویزیت ؛ روانپزشک نیم ساعت!!!!!!!!!!!!!!!!
من که دو جلسه رفتم فقط در حد ی قرص نوشتن و 4 تا سوال بود کل دو جلسه سر جمع یک ربع نشد
قرصی که تازه قبل اینکه برم خودم میدونستم ...
آنچه مرا نکشد، نیرومندترم میسازد.
این را در مدرسه ی جنگِ زندگی آموخته ام...
ارسالها: 61
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Oct 2010
تشکر های اهدا شده: 29
تشکر های دریافت شده :181 بار در 63 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : هرمز آیرملو
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
محل سکونت : تبریز
اونقدر با عجله ویزیت میکنند وقتی میام خونه خیلی از سوالات از یادم میره بیشتر به فکر درآمد هستند نه به فکر بیمار اگه معروف هم باشند از همه جا برای ویزیت میاند
خاص فقط خداست
ارسالها: 533
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Jul 2014
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
محل سکونت :
ناهيد جان، سوال اينه كه بايد چه كار كرد تا حقوقمون به عنوان يه بيمار رعايت بشه؟ خب شايد اشكال از خودمونه كه سر يه پزشك رو اينقدر شلوغ مي كنيم كه براي هر بيماري وقت كافي نميذاره و كم كم حقوق بيمار رو ضايع مي كنه و كسي هم چيزي بهش نميتونه بگه. ولي مساله اينجاست كه خب بعضي دكترا واقعا سطح سواد و تجربه شون اونقدري نيست كه بيمار بتونه بهشون اعتماد كنه و چون سرش خلوته و وقت كافي ميذاره ، بريم پيششون. يعني وقتي ميري پيششون متوجه ميشي كه اطلاعات چنداني در مورد بيماريت ندارند و بروز نيستند!
دونستن قوانين در مورد حقوقمون خوبه ولي وقتي ضمانت اجرايي نداره چه فايده اي داره؟
حتی تووی رویاتم...؟!
ارسالها: 61
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Oct 2010
تشکر های اهدا شده: 29
تشکر های دریافت شده :181 بار در 63 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : هرمز آیرملو
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
محل سکونت : تبریز
در اثر ویزیت یک پزشک بی تجربه بیماری من 2 سال دیر تشخیص داده شد یک پزشک باید آپدیت باشه و پزشک من هم استاد دانشگاه هست بیشتر از بیماریم سر در میاره
خاص فقط خداست
ارسالها: 3,460
موضوعها: 262
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
محل سکونت : تهران
(2019/09/10, 12:47 PM)helli نوشته است: ناهيد جان، سوال اينه كه بايد چه كار كرد تا حقوقمون به عنوان يه بيمار رعايت بشه؟ خب شايد اشكال از خودمونه كه سر يه پزشك رو اينقدر شلوغ مي كنيم كه براي هر بيماري وقت كافي نميذاره و كم كم حقوق بيمار رو ضايع مي كنه و كسي هم چيزي بهش نميتونه بگه. ولي مساله اينجاست كه خب بعضي دكترا واقعا سطح سواد و تجربه شون اونقدري نيست كه بيمار بتونه بهشون اعتماد كنه و چون سرش خلوته و وقت كافي ميذاره ، بريم پيششون. يعني وقتي ميري پيششون متوجه ميشي كه اطلاعات چنداني در مورد بيماريت ندارند و بروز نيستند!
دونستن قوانين در مورد حقوقمون خوبه ولي وقتي ضمانت اجرايي نداره چه فايده اي داره؟
خوب، دونستنش باعث میشه عادی ندونیم این حق کشی ها رو. بعد شاید بتونیم با یه روشی حقمونو مطالبه کنیم. مثلا اگه یکی دو ساعت تو مطب معطل شدیم و ویزیت متخصص هم که اینجا حدود 55-60 یا کمی کمتر و بیشتره ، پرداختیم ،باید برای خوندن پرونده و آزمایش یا ام آر آی و معاینه وقت کافی بذاره و توضیه های لازم رو بکنه ، اگه کم کاری کنه خوب ازش بخواهیم که انجام بده . مثلا تا سوال مهممون رو نپرسیدیم از مطب خارج نشیم.
البته درسته که هر دکتری که وقت بیشتری میذاره لزوما بهتر و ماهرتر نیست چون ممکنه حرفای اضافه بزنه و وقت تلف کنه . ولی ما به مرور میتونیم بفهمیم که دکتر چقدر دلسوز بیمارش هست و سواد و تجربه ش چقدره.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد