موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
دستگیری پزشک معروف طب سنتی
ایسنا - جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان البرز از دستگیری ۴ متهم یک مرکز بستهبندی عرقیجات و داروهای گیاهی خبر داد.
به گزارش ایسنا، علیاکبر مختاری در گفتوگو با «باشگاه خبرنگاران» اظهار کرد: در پی شکایات مردمی مبنی بر فعالیت غیر مجاز یک مرکز بستهبندی، بازرسان صنعت، معدن و تجارت به همراه مأموران نیروی انتظامی و تعزیرات از این مرکز بستهبندی عرقیجات و داروهای گیاهی بازرسی کردند.
وی با اشاره به اینکه مرکز شناساییشده، بدون پروانه کسب و با مجوز جعلی اقدام به بستهبندی داروهای گیاهی میکرد، افزود: افرادی که در این مرکز فعالیت میکردند، تاریخ تولید کالاها را تغییر میدادند که در همین راستا ۴ تن از این افراد دستگیر شدند که یکی از متهمان این پرونده از پزشکان معروف طب سنتی تهران است که در فردیس کرج دستگیر شد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان البرز در پایان گفت: در همین راستا پرونده تخلفاتی تشکیل و جهت رسیدگی به شعبه تعزیرات، ارجاع شد و همچنین به دلیل جعل مجوز، پروندهای هم تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شد.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
كاشكى اسمش رو حتى شده اختصارى! ميگفتن تا همه با اون وجه اين دايه هاى دلسوزتر از مادر آشنا بشن.
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
دیشب که خبر رو دیدم خیلی کنجکاو شدم ولی با جست و جو دیدم همه خبرگزاریها همین قدر نوشتن .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
ای کاش واقعا معرفی میشدن اینجور پزشکها
امروز ی خانم نسبتا مسنی توی فیزیوتراپی گیر داده بود که مشکل من چیه که میرم هرچی خواستم بپیچونمش نشد که نشد
آخر سر گفتم آقا جان ام اس دارم از اونجا که حدسم درست دراومد شروع کرد به نصیحت کردن و اصرار اصرار که ی پزشک طب سنتی میشناسه که درمان ام اس میدونه و من برم که ببرتم پیشش
با هزار بدبختی از دستش راحت شدم
باید کاری کنی، آروم بگیرم
موضوعها: 25
تشکر های اهدا شده: 2151
تشکر های دریافت شده :1413 بار در 399 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : ---
داروي مورد استفاده : اسویمر
درمان بیماری "اماس" توسط مدعیان ناآگاه طب سنتی ادعایی واهی است
سلامت نیوز: یک متخصص مغز و اعصاب و دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی گفت: در حال حاضر ادعای درمان کامل و قطعی بیماری "ام اس" توسط مدعیان ناآگاه طب سنتی یا هر مکتب طبی دیگر ادعایی واهی است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, مریم عباسی متخصص بیماریهای مغز و اعصاب و دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران، دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره بیماری"اماس" اظهار داشت: با شنیدن کلمه "اماس" بعضی دچار ترس و اضطراب شدیدی میشوند و برخی تصویر فردی کاملاً ناتوان و ویلچرنشین در ذهنشان مجسم میشود.
بهگفته وی بسیاری از مردم نمیدانند که بسیاری از افراد عادی که در جامعه کنار آنها به کار و فعالیت مشغولند، اعم از برخی کارمندانی که به آنها مراجعه میکنند، و یا افراد دارای شغل آزاد و حتی برخی هنرمندان و در نهایت حتی برخی از پزشکانی که بهعنوان بیمار به آنها مراجعه میکنند، مبتلا به این بیماری هستند و حتی ممکن است خانواده نزدیک برخی بیماران نیز از ابتلای آنها خبر نداشته باشند.
این متخصص مغز و اعصاب بیان داشت: آن چهرهای که مردم از بیماری "اماس" میشناسند و حتی در فیلم و سریالها هم نشان داده میشود، شامل شدیدترین نوع بیماری و بیماران پیشرفته است که گروه کوچکی از جامعه بیماران مبتلا به "اماس" را تشکیل میدهد.
عباسی افزود: پس بیایید نگرش خود را در مورد این بیماری اصلاح کنیم.
وی یادآور شد: در حال حاضر، ادعای درمان کامل و قطعی بیماری "ام اس" توسط مدعیان ناآگاه طب سنتی یا هر مکتب طبی دیگر ادعایی واهی است.
سلامت نیوز: درمان بیماری "اماس" توسط مدعیان ناآگاه طب سنتی ادعایی واهی است.
http://www.ghatreh.com/news/nn34988766/%...8%B3%D8%AA
تاریخ : ۱۳۹۵/۰۹/۲۰ - ۱۵:۳