2012/05/05, 09:56 AM
من متاسفانه خیلی درجه بالای تسهیلات رو می خوام. نمی دونم چطوری و از چه پله ای شروع کنم که خیلی غیر منطقی نباشه خیلی هم پیش پا افتاده و بی اهمیت نباشه. من دلم می خواد هزینه درمانهای یا مداوم یا هرزگاهی بیماران از جمله خودم به شدت تخفیف پیدا کنه. دوست دارم ارگانهای دولتی برای دادن حالا شاید یه سرویسی، سه ماه تموم پدرم رو در نیاره. و به خاطرش آبرو و حیثیتم رو نبره. و بلندی طبعی که از پدرم بهم ارث رسیده رو به حزین خفت نکشونه. نهایت سعیم رو کردم که دروغ نگم این یکی از ویژه گیهایی هست که من دوست دارم که همیشه داشته باشم و ممکنه بعضی جاها هم رعایت نکرده باشم، ولی دروغ نگفتن غالب بوده به دروغگویی، باعث نشن که به خاطر یه سری امکانات دروغ بگم. دوست دارم تنها کمکی که بهم می شه این نباشه که در گوش هم وز وز کنند و بگن آخی ام اس داره رعایت حالش رو بکنید (دانشگاه) دوست ندارم که با دونستن این که ام اس دارم فقط بهم از سر رحم و ثواب نگاه بشه. بزرگترین احتمال برای به وجود اومدن این بیماری که تا به حال به اثبات رسیده درصد بالای داشتن اضطراب و استرس هستش، دلم می خواد که با داشتن یه سری امکانات که دولت در اختیارم قرار می ده (تهیه به موقع با قیمت مناسب و روبه ارزان دارو، داشتن فضاهای شاد و مفرح خیلی ارزان و یا اصلن رایگان و امنیت تامین مخارج روزانه ام در حد معمولی و متوسط) میزان اضطراب و استرسم به شکل چشمگیری کاهش پیدا کنه.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش