موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :130 بار در 62 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : majd
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
ميشه بفرماييد black hole يعني چي ؟
ممنونم
تشکر های اهدا شده: 2542
تشکر های دریافت شده :2930 بار در 667 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : مارلا - Novartis
سلام
دو صفحه قبل همین تاپیک ناهید جان توضیح کوتاهی دادن
ميخوام بدونم اين black hole يعني اوضاع وخيمه ؟
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 9148
تشکر های دریافت شده :2103 بار در 448 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دکتر ارزانی
داروي مورد استفاده : تبازیو
(2017/07/16, 09:40 PM)farhad omidvar نوشته است: ميخوام بدونم اين black hole يعني اوضاع وخيمه ؟
دوست عزیز تا اونجا که من اطلاع دارم black hole حفره های کوچک در مغز هستند که نشان دهنده ی عارضه التهابی در گذشته هستند,یعنی ممکنه شما قبلا پلاک فعال داشتید که خاموش شده,ولی بهتره که تفسیر جواب ام آر ای رو بعهده پزشکتون بزارید.
بی بهانه بخندیم .....
خلاصه تفاوت ام ار آي من يكدونه پلاك توي گردن هستش كه من وجودش رو احساس نكردم
ممكنه دكتر داروم رو عوض كنه ؟
الان كوپامر ميزنم
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 28928
تشکر های دریافت شده :27311 بار در 6119 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر کمال باستانی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
ان شاالله
اما وجود پلاک ها احساس کردنی نیستن که
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2506
تشکر های دریافت شده :2587 بار در 711 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر حمزه لو,دکتر الهام جعفری
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
من تو ام ار ای جدیدم 2 تا پلاک جدید داشتم ولی دکترم گفتن فعال نیست .
چون این ام ارای امسالم دقیق تر بود خانم جعفری گفتن شاید از پارسال بوده ولی چون این دقیق تره معلوم شده .
به هر حال من هر سال 2 تا پلاک زیاد میکنم .
ان کس که دوست داری نیمه دیگر تو نیست !
او تویی ، اما در جای دیگر
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : نامشخص
دكتر معالج : نامشخص
داروي مورد استفاده : آزارام
سلام دوستان من mri رو گرفتم و مربوط به سر بود و همه چیز رو زده بود نرمال ، درصورتی که من الان سمت چپ بدنم مشکل دارم، گاهش اوقات احساس سر بودن توی زبونم میکنم و هر بار به چپ یا راست نگاه میکنم حس میکنم از بلندی افتادم و تقریبا شبیه شک و برق گرفتگیه، و اینکه حافظم هم مدتی هست مشکل داره، نمیدونم حالا دقیقا باید کجا و کدوم دکتر برم؟ ام ار ای از مغز بوده فقط اگر ممکنه راهنمایی کنید، همیشه یک احساس سرگیجه دارم ولی این حس فقط یک طرف مغزم هست و این عجیبه حالت تهوع هم دارم ممکنه اینا عوارض دارویی بوده باشه که قطع شده؟ حدودا 2 هفته این مشکل رو دارم، لرزش دست هم دارم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 292
تشکر های دریافت شده :27 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : سال تشخیص
دكتر معالج : نام دكتر معالج خود را بنويسيد
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2017/10/23, 08:05 PM)sinabmw نوشته است: سلام دوستان من mri رو گرفتم و مربوط به سر بود و همه چیز رو زده بود نرمال ، درصورتی که من الان سمت چپ بدنم مشکل دارم، گاهش اوقات احساس سر بودن توی زبونم میکنم و هر بار به چپ یا راست نگاه میکنم حس میکنم از بلندی افتادم و تقریبا شبیه شک و برق گرفتگیه، و اینکه حافظم هم مدتی هست مشکل داره، نمیدونم حالا دقیقا باید کجا و کدوم دکتر برم؟ ام ار ای از مغز بوده فقط اگر ممکنه راهنمایی کنید، همیشه یک احساس سرگیجه دارم ولی این حس فقط یک طرف مغزم هست و این عجیبه حالت تهوع هم دارم ممکنه اینا عوارض دارویی بوده باشه که قطع شده؟ حدودا 2 هفته این مشکل رو دارم، لرزش دست هم دارم
با سلام.
اگر شما قبل از mri داروی پردنیزولون استفاده کرده باشید پلاک های فعال دیده نمیشن. اینو میتونی از پزشکتون بپرسید
گاهي گمان نمي كني و مي شود. گاهي نمي شود كه نمي شود. گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است. گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود. گاهي گداي گدايي و بخت با تو نيست. گاهي تمام شهر گداي تو مي شود.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : نامشخص
دكتر معالج : نامشخص
داروي مورد استفاده : آزارام
(2017/10/24, 12:59 PM)علیرضا 2 نوشته است: (2017/10/23, 08:05 PM)sinabmw نوشته است: سلام دوستان من mri رو گرفتم و مربوط به سر بود و همه چیز رو زده بود نرمال ، درصورتی که من الان سمت چپ بدنم مشکل دارم، گاهش اوقات احساس سر بودن توی زبونم میکنم و هر بار به چپ یا راست نگاه میکنم حس میکنم از بلندی افتادم و تقریبا شبیه شک و برق گرفتگیه، و اینکه حافظم هم مدتی هست مشکل داره، نمیدونم حالا دقیقا باید کجا و کدوم دکتر برم؟ ام ار ای از مغز بوده فقط اگر ممکنه راهنمایی کنید، همیشه یک احساس سرگیجه دارم ولی این حس فقط یک طرف مغزم هست و این عجیبه حالت تهوع هم دارم ممکنه اینا عوارض دارویی بوده باشه که قطع شده؟ حدودا 2 هفته این مشکل رو دارم، لرزش دست هم دارم
با سلام.
اگر شما قبل از mri داروی پردنیزولون استفاده کرده باشید پلاک های فعال دیده نمیشن. اینو میتونی از پزشکتون بپرسید
نه من این قرص رو مصرف نکردم، یه مدت من دپاکین میخوردم و بعد تموم شد، نمیدونم علایم اون هست یا نه ولی الان بیشتر 2 هفته این علایم رو دارم، و اینکه از قبل هم تجربه بی حس شدن زبونم رو داشتم، قبل از مصرف دارو واقعا نمیدونم باید پیش چه دکتری برم