موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 9148
تشکر های دریافت شده :2102 بار در 448 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دکتر ارزانی
داروي مورد استفاده : تبازیو
درد چشم ممکنه به دلایل زیر اتفاق بیفته:
آلرژی (حساسیت)
- بلفاریت (التهاب و ورم پلک چشم)
- بسته شدن مجرای اشکی
- شالازیون (توده متورمی در لبه پلک)
- سردرد خوشه ای (یک نوع سردرد)
- مشکلات ناشی از لنز تماسی چشم
- ساییدگی و خراش قرنیه چشم
- خشکی چشم
- اکتروپیون (برگشت لبه پلک به سمت بیرون)
- انتروپیون (برگشت لبه پلک به سمت داخل چشم)
- وجود یک ماده خارجی در چشم
- گلوکوم (آب سیاه چشم)
- التهاب و ورم صلبیه (سفیدی چشم)
- آسیب و جراحت چشم مثل سوختگی یا وارد شدن ضربه
- ورم عنبیه (قسمت رنگی چشم)
- التهاب اعصاب چشم
- ورم ملتحمه چشم یا چشم صورتی (ملتحمه، غشای موکوسی روی کره چشم و پلک هاست)
- گل مژه
- التهاب یووه آ (یووه آ، لایه ای از چشم است که دارای رگ های خونی و رنگدانه های چشم است)
عللی که در بالا ذکر شد معمولاً باعث ایجاد درد چشم می شوند، ولی برای تشخیص دقیق علت باید به چشم پزشک مراجعه کنید.
بی بهانه بخندیم .....
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :6 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 96/1/16
دكتر معالج : دکتر فردوس نظری
داروي مورد استفاده : سینووکس
سلام دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنین
مرداد ماه به طور ناگهانی دچار تاری دید در چشم چپ شدم به اروژانس چشم پزشکی مراجعه کردم گفتن چشمت سالمه به چشم پزشکهای دیگه هم که رفتم گفتن هیچ مشکلی توی چشمت نمیبینم و همشون نامه برای متخصص مغز و اعصاب دادن چشمم هم روز به روز تاریش بیشتر میشد متخصص مغز و اعصاب هم که رفتم معاینم کرد گفت اشکالی نداره کم کم خوب میشه گفتم نکنه التهاب عصبی باشه چون تو گوگل همچین چیزی نوشته دکترم خندید گفت حتما برات ام اس درمیاد!!!خلاصه گفت برای اطمینان این آزمایشات و ام آی آر با تزریق بده
از هفته دوم چشمم بهتر شد و من دیگه پیگیری نکردم الان بعد دوماه چشمم با همون علایم دوباره برگشت و باحرکت احساس میکنم تیر میکشه الان آزمایشاتم رو دادم و دو روز دیگه نوبت ام آی آر دارم وخیلی نگرانم خواستم بدونم کسی مثل من هم این علائم رو داشته؟؟؟؟
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
دوست عزيز نگران نباشيد. با نگرانى فقط وضع رو بدتر ميكنيد. انشاالله كه ام آر آى ميديد و خبرى از پلاك و ام اس نباشه و يه التهاب جزئى باشه. اما بدونيد با نگرانى چيزى درست نميشه. اين دفعه هم حتى اگر قبل از ام ار اى چشمتون خوب شد، لطفاً پروسه تشخيص رو نيمه كاره رها نكنيد.
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
دوست عزیز منم میخوام همینو بهتون بگم که به جای نگرانی حتما مشکلتون رو پیش متخصص مغز و اعصاب پیگیری کنید و به توصیه هاشون توجه کنید . هر مشکلی راه حلی داره.
من متوجه نشدم که اون نسخه MRI که مرداد ماه دکتر براتون نوشتن شما انجام ندادید ؟
اگه انجام داده بودید همونو میبردید پیش دکتر تا بگن مشکل چی هست. اگه انجام ندادید و نسخه تاریخ داشته ، باطل شده ، کی براتون ام آر آی نوشت ؟
اگه التهاب عصب چشم باشه ، برای رفع این التهاب کورتون تجویز میکنن تا التهاب از بین بره و سریعتر دیدتون خوب بشه .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :6 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 96/1/16
دكتر معالج : دکتر فردوس نظری
داروي مورد استفاده : سینووکس
2016/11/20, 01:35 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/11/20, 01:46 PM، توسط fadiyah.)
(2016/11/20, 12:38 PM)nahid نوشته است: دوست عزیز منم میخوام همینو بهتون بگم که به جای نگرانی حتما مشکلتون رو پیش متخصص مغز و اعصاب پیگیری کنید و به توصیه هاشون توجه کنید . هر مشکلی راه حلی داره.
من متوجه نشدم که اون نسخه MRI که مرداد ماه دکتر براتون نوشتن شما انجام ندادید ؟
اگه انجام داده بودید همونو میبردید پیش دکتر تا بگن مشکل چی هست. اگه انجام ندادید و نسخه تاریخ داشته ، باطل شده ، کی براتون ام آر آی نوشت ؟
اگه التهاب عصب چشم باشه ، برای رفع این التهاب کورتون تجویز میکنن تا التهاب از بین بره و سریعتر دیدتون خوب بشه .
ممنون از پاسختون بله همون ام آی آر هستش اون موقع چون یه سری مشکلات داشتیم و پیگیری برامون دشوار بود به دکترم گفتم تاریخ نزنه حقیقتش پزشکان کمی اذیت میکنن اونموقع اکثر دکترا مرخصی بودن یا نوبت نمیدادن برای گرفتن میدان دید و ام آی آر به سختی بهم نوبت دادن الان اگه خدا بخواد پس فردا نوبت ام آی آرم هستش
(2016/11/20, 04:28 AM)یه غریبه نوشته است: دوست عزيز نگران نباشيد. با نگرانى فقط وضع رو بدتر ميكنيد. انشاالله كه ام آر آى ميديد و خبرى از پلاك و ام اس نباشه و يه التهاب جزئى باشه. اما بدونيد با نگرانى چيزى درست نميشه. اين دفعه هم حتى اگر قبل از ام ار اى چشمتون خوب شد، لطفاً پروسه تشخيص رو نيمه كاره رها نكنيد.
ان شاءالله حتما پیگیری میکنم پزشکم گفت چیزی نیست و برای اطمینان ام آی آر برات مینویسم فقط یه چیز جواب ام آی آر حدودا چقدر طول میکشه اگه هم طول کشید میتونم فقط خود عکسهارو نشون دکترم بدم؟
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
معمولا روز بعد جوابش آماده ست . عکس رو بدون نتیجه نمیدن که.هر دو تا رو با هم میدن.وقت دکتر رو بگیرید برای روزی که عکسا آماده میشه.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 783
تشکر های دریافت شده :492 بار در 178 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :28 بار در 10 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14810
تشکر های دریافت شده :15238 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
من این مشکل را بیشتر مواقعی که زیاد پای سیستم باشم (یعنی اکثر مواقع
)دارم که دکترم گفتن عصب چشم ملتهب هست نگاه به مانیتور و ال سی دی و ...هم تحریک کنندش هست
باید کاری کنی، آروم بگیرم
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 1396
دكتر معالج : ثمینی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
سلام دوستان یه سوال داشتم اگر قبل از ابتلا به ام اس کسی عمل لیزیک انج بده برای ضعیف بودن چشم. بعداز علایم ام اس مشکلات چشمی هست ممکنه بخاطر این عمل این مشکلات برای فرد پیش نیاد یا حتما اتفاق میفته