موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : ٨٢
دكتر معالج : رنجبر
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/18, 01:01 AM، توسط Microbnaz.)
سلام بچه ها
من یه سوال داشتم
تقریبا 5 ساله که دارومو دکتر قطع کرده (آونکس) چون بیماریم از نوع خوش خیم بود این کار رو کرد و البته هیچ حمله ای هم تو اون 5 سال اول نداشتم
الان حدود 6 ماهی هست که سه چهار تا حمله خفیف داشتم در حد سنگین شدن و لمس شدن دست و پام می خواستم بدونم نیاز به استفاده مجدد دارو هست یا نه ؟ و البته بدونم که اینجا دکتر هم هست که به سوالای اینجوری پاسخ بده؟
ممنون میشم
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
سلام
سه چهار حمله در شش ماه؟!
اینو به دکترت گفتی؟
بهتره به دکتر خودت بگی.گاهی دکترها وقتی ببینن بیمار حالش خوبه داروشو موقت قطع میکنن که حالشو ببینن.خب بعد از 5 سال الان شما حمله داشتی و به احتمال زیاد باید دوباره شروع کنی تا بیماریت کنترل بشه
نهایتا نظر یه دکتر دیگه رو هم بپرس
موفق باشین
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 13759
تشکر های دریافت شده :13030 بار در 3593 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیفرون - زیست دارو دانش
(2013/06/18, 12:56 AM)Microbnaz نوشته است: سلام بچه ها
من یه سوال داشتم
تقریبا 5 ساله که دارومو دکتر قطع کرده (آونکس) چون بیماریم از نوع خوش خیم بود این کار رو کرد و البته هیچ حمله ای هم تو اون 5 سال اول نداشتم
الان حدود 6 ماهی هست که سه چهار تا حمله خفیف داشتم در حد سنگین شدن و لمس شدن دست و پام می خواستم بدونم نیاز به استفاده مجدد دارو هست یا نه ؟ و البته بدونم که اینجا دکتر هم هست که به سوالای اینجوری پاسخ بده؟
ممنون میشم
سلام دوست عزیز
من جلسات علمی که در رابطه با ام اس بصورت عمومی برگزار میشه رو شرکت میکنم
توی جلسه ی پرسش پاسخ همچین سوالی جواب داده شد
دکتر صحراییان گفتن که گذشته بسته به شرایط بیمار (همینی که گفتید مثل خوش خیم بودن و حمله نداشتن و افزایش تداشتن و فعال نبودن پلاک و...) دارو رو قطع میکردن
اما الان به این نتیجه رسیدن چون بعد از قطع دارو همونطور که برای شما هم پیش اومده احتمال حمله خیلی بالاتر میره دیگه نباید دارو قطع بشه
همیشه میگن پیشگیری بهار از درمونه ....برای ما بهتر معنی تداره توی یه سری بیماری ها که کم هم نیستن پیشگیری همون درمونه
قطع نکردن دارومون همون پیشگیریه

پیشنهاد من اینه با وجود همه این صحبنها حتما پیش دکترتون برید
ایشون بیشتر از هرکدوم از ماها شرابطتونو میدونه و میتونه کمکنوم کنه
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
موفق باشید دوست عزیز

If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 209
تشکر های دریافت شده :290 بار در 102 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : صالحی تباروسعید ارقند
داروي مورد استفاده :
(2010/07/01, 04:00 PM)5233 نوشته است: با سلام تا به کسیاز شما این تجربه را داشتید که احساس کنید که قسمتی از پا یا دست شما میسوزه انگار که دماش بالا رفته
سلام بله من هم تازگی این تجربه رو داشتم پای راستم حالت سوزش شدیدی داره انگار گر گرفته احساس میکنم دچار حمله ی جدیدی شدم هفته ی قبل دارو در اختیار نداشتم از روز قبل از زمان تزریق داروم این حالت رو دارم
تا توانی رفع غم از چهره ی غمناک کن
در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 624
تشکر های دریافت شده :431 بار در 135 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 89
دكتر معالج : دکتر کریمی
داروي مورد استفاده :
سلام دوستان
من یه 6 ماهه که خودسر دارومو (رسیژن) قطع کردم

!! دیگه طرف تزریق نمیرم به هیچ قیمتی!! چون متاهل هستم و بچه و مشکلات زندگی !! درد تزریق هم دیگه نمیذاشت به کارم برسم!!

الان حدود یه هفته ای هست که چشم چپم به طرز وحشتناکی تار شده!! فکر نکنم علتش قطع دارو باشه چون حدود 1 ماه بود که تو استرس و ناراحتی بودم !! (مرگ دوستم)
حالا قرصی !! شربتی چیزی هست که اساتید پیشنهاد بدن من مصرف کنم حالم بهتر بشه !! میدونم اگه برم پیش دکتر !! منو میبنده به کورتون !! تا حالا 2 یا 3 بار رفتم بستری شدم !! بدنم داغون شده !! لطقا توصیه نکنین که تزریق کن یا برو پیش دکتر !! چون این راه هارو زیاد رفتم !! فقط یه دارویه موقتی معرفی کنین برا چشمم !! لطفا!!
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 5069
تشکر های دریافت شده :6557 بار در 1254 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دكتر صحراييان
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2014/06/02, 12:43 AM)reach usa نوشته است: سلام دوستان
من یه 6 ماهه که خودسر دارومو (رسیژن) قطع کردم
!! دیگه طرف تزریق نمیرم به هیچ قیمتی!! چون متاهل هستم و بچه و مشکلات زندگی !! درد تزریق هم دیگه نمیذاشت به کارم برسم!!
الان حدود یه هفته ای هست که چشم چپم به طرز وحشتناکی تار شده!! فکر نکنم علتش قطع دارو باشه چون حدود 1 ماه بود که تو استرس و ناراحتی بودم !! (مرگ دوستم)
حالا قرصی !! شربتی چیزی هست که اساتید پیشنهاد بدن من مصرف کنم حالم بهتر بشه !! میدونم اگه برم پیش دکتر !! منو میبنده به کورتون !! تا حالا 2 یا 3 بار رفتم بستری شدم !! بدنم داغون شده !! لطقا توصیه نکنین که تزریق کن یا برو پیش دکتر !! چون این راه هارو زیاد رفتم !! فقط یه دارویه موقتی معرفی کنین برا چشمم !! لطفا!!
سلام....
راستش اول سخنم ازتون واقعا معذرت میخوام اگه از حرفایی که میخوام بگم ناراحت شین و فک کنین چرندیاتی هس که.....
شما تو ارسالتون نوشتین متاهلین و بچه دارین!!!
بنظرتون درد تزریق زیادتره یا نگاه همسر و فرزندتون بهتون زمانیکه حتی نمیتونین نگاشون کنین یا باهاشون یه قدم راه برین؟!!!!!
کدوم دردناکتره؟
وقتی یه آمپول کوفتی هس که نمیزاره رو زمین بمونیم و یا این زمان رو به تعویق میندازه چرا تزریقش نمیکنین؟
آیا خوشتون میاد روزی هزار بار بگین کاش همون یه آمپولو روزی 10 بار میزدم ولی به این روز نمیافتادم؟
چرا قدر یه نعمتو تا وقتی هس نمیدونیم و تا از دستش دادیم میفتیم به واویلا و واویلا گفتن؟
اگه شربتی در کار بود برا بهتر شدن علایم هیچکدوم از ما آمپول نمیزدیم
بجای اینکه هر 10 روز برین زیر کورتون و یه مدت بعد زمینگیر شین خواهشا همون آمپولو بزنین تا بعدا پشیمون نشین.....
زنـــــــــــــــــــــده ام با نفـــــــــــــــــــس تو...!
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 624
تشکر های دریافت شده :431 بار در 135 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 89
دكتر معالج : دکتر کریمی
داروي مورد استفاده :
من وقتی تزریق هم میکنم هیچ فرقی به حالم نمیکنه!! اگه بدون استرس و درگیری زندگیم پیش بره انگار نه انگار که دارو مصرف نمیکنم!! ولی وقتی ناراحتیو استرس ودربه دری داشته باشم روزی 10 بار هم تزریق کنم فایده نداره!!
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3393
تشکر های دریافت شده :1672 بار در 195 پست
سال تشخيص بيماري : بیمار نیستم
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
(2014/06/02, 12:26 PM)reach usa نوشته است: من وقتی تزریق هم میکنم هیچ فرقی به حالم نمیکنه!! اگه بدون استرس و درگیری زندگیم پیش بره انگار نه انگار که دارو مصرف نمیکنم!! ولی وقتی ناراحتیو استرس ودربه دری داشته باشم روزی 10 بار هم تزریق کنم فایده نداره!!
استرس و ناراحتی علائم رو تشدید میکنن اما تا به الان ثابت نشده که علت بیماری باشن.
پیشنهاد میکنم اگر تزریق تا به این حد زندگیتون رو مختل کرده با پزشکتون برای تغییر آمپول تزریقی به قرص مشورت کنید.
عواقب قطع دارو میتونه کیفیت زندگی رو به صورت جدی تحت تاثیر قرار بده.
سحر اضافه کن به فهم آسمانم
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19996 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
به اندوه خود لبخند بزن...
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 992
تشکر های دریافت شده :2311 بار در 542 پست
سال تشخيص بيماري : 85