امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علل ، پیشگیری و درمان آلزایمر
#1
تحقيقات انجام شده بر روي افراد مبتلا به آلزايمر، نشان ميدهد افرادي كه در برنامه غذايي خود دوبار در روز روغن نارگيل استفاده مي كنند پس از2 هفته شروع به بهبودي مي كنند.

به گزارش سلامت نيوز ، در حال حاضر 520000 نفر در سراسر ايالات متحده مبتلا به آلزايمر هستند و اين هفتمين علت مرگ و مير است . تحقيقات انجام شده بر روي افراد مبتلا به آلزايمر، نشان ميدهد افرادي كه در برنامه غذايي خود روغن نارگيل دوبار در روز استفاده مي كنند پس از2 هفته شروع به بهبودي مي كنند. اين افراد پس از 37 روز وضوح بيشتري از كارهاي انجام گرفته خود داشته اند و آنهاهر روز صبح شاد، هوشيار و با انرژي از گذشته بوده و مي توانستند باتمركز كردن كارهاي خود را انجام دهند. با گذشت يكسال اين زوال عقلي را تاجايي عقب راندند كه مي توانستندمطالب را در حافظه كوتاه مدت خود دخيره كنند و قدرت درك مطلب آنها به طرزچشمگيري بهبود يافته بود. و آنها اغلب جتي مطالعات روزمره خود را با جزئيات دقيق آن مي توانستنذ به خاطر بياورند.
 تشکر شده توسط : omidvar , مـه ســـا , nazaninn , zohreh40
#2
قدم زدن حداقل به میزان 10 کیلومتر در هفته می‌تواند از کوچک شدن مغز و ابتلا به بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر پیشگیری کند.

دانشمندان با انجام مطالعه روی 300 نفر و بررسی این که آن‌ها چند ساعت در هفته قدم می‌زنند متوجه شدند افرادی که حداقل 10 کیلومتر در هفته راه می‌روند کم‌تر از دیگران به بیماری‌های مغزی دچار می‌شوند.

کرک اریکسون از دانشگاه پیتسبورگ در این باره گفت: مغز انسان‌ها در اواخر دوره بزرگسالی شروع به کوچک شدن می‌کند که این موضوع می‌تواند منجر به ابتلا به مشکلات حافظه‌ای شود. اما تحقیقات ما نشان می‌دهد فعالیت‌های بدنی در این سنین می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های مغزی و آلزایمر پیشگیری کند.

آلزایمر که یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مغزی است به آرامی سلول‌های مغزی را می‌کشد، اما فعالیت‌هایی مانند قدم زدن می‌تواند به پیشگیری از این عارضه کمک کند. این کار هم‌چنین به افزایش حجم مواد خاکستری مغز کمک می‌کند. در حال حاضر هیچ دارویی برای توقف پیشرفت آلزایمر وجود ندارد. هم‌اکنون نزدیک به 26 میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.

بررسی‌های قبلی هم نشان داده بود رژیم غذایی مدیترانیه ای خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش میدهد. محققان متوجه شدند این رژیم غذایی که سرشار از سبزیجات ، ماهی و میوه و غلات است قسمتهایی از مغز را که وظیفه فکر کردن و کنترل حافظه را به عهده دارند سالم نگاه میدارد.

افرادی که مقادیر زیادی از محصولات گوشتی مانند گوشت و مرغ را مصرف میکنند و همچنین اقدام به خوردن مشروبات الکلی میکنند با احتمال بسیار زیادی خود را در معرض ابتلا به آسیبهای مغزی قرار میدهند.

این غذاها باعث مرگ قسمتهای بسیار کوچکی از مغز انسان میشوند که میتواند در نهایت منجر به از دست دادن حافظه و بیماری آلزایمر شود. اما افرادی که رژیم غذاییشان بیشتر به رژیم مدیترانیه ای نزدیک بود با احتمال 36 درصد کمتر به بیماریهای مغزی دچار میشدند.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
 تشکر شده توسط : Sina , montazer , نازلی
#3
[b]در طی چند سال اخیر در مورد اینکه آلزایمر چیست؟ چه کسانی به آن مبتلا می شوند؟ تاثیرات آن بر زندگی بیماران چگونه است؟ و … ، تصورات غلط بی شماری به وجود آمده است.

[تصویر:  122901.jpg]

این تصورات غلط به علائم بیماری متصل شده و به ما اجازه نمی دهند تا شناخت دقیقی از بیماری پیدا کنیم.

انجمن جهانی آلزایمر معتقد است که اگر از بیماری رفع ابهام شود، مردم خیلی راحت تر می توانند با واقعیت مواجه شوند.

در این قسمت چند تصور رایج نادرست و واقعیت های آنها را برای شما بازگو می کنیم.

تصور غلط 1: اگر یکی از افراد فامیل دچار این بیماری شود، شما نیز به آن مبتلا خواهید شد.

حقیقت: هر چند عوامل وراثتی نقش مهمی را در این بیماری بازی می کنند، اما تنها 5 تا 10 درصد از کل افرادی که دارای بیماری هستند، از طریق موارد ژنتیکی به آن مبتلا شده اند. در اکثر موارد هیچ گونه علامت قابل شناسایی یافت نمی شود. تحقیق و بررسی بر روی ژن ها همچنان ادامه دارد.

تصور غلط 2 : آلزایمر تنها بیماری افراد سالمند است.

حقیقت: هر چند افزایش سن خطر ابتلا به بیماری را افزایش می دهد، اما آلزایمر فقط در افراد سالخورده بروز نمی کند. افراد 40 تا 50 ساله ای نیز هستند که دچار آلزایمر شده اند. چیزی که در اینجا باید به خاطر داشته باشیم این است که با افزایش سن، خطر ابتلا به آلزایمر نیز افزایش پیدا می کند.

تصور غلط 3 : آلزایمر قابل درمان است.

حقیقت: برای آلزایمر، هیچ نوع درمان قطعی وجود ندارد. البته چند نوع دارو و معالجات گوناگون وجود دارد که می تواند تا حدی در برخی از بیماران ثمربخش باشد. گام بلندی در راه پیدا کردن درمان برداشته شده که نتایج خوش بینانه ای را به همراه داشته است.
با افزایش سن، خطر ابتلا به آلزایمر نیز افزایش پیدا می کند

تصور غلط 4 : از دست دادن حافظه یعنی آلزایمر.

حقیقت: ممکن است خیلی از افراد با حافظه خود مشکل داشته باشند، اما این بدان معنا نیست که دارای آلزایمر هستند. اگر از دست دادن حافظه بر روی چگونگی زندگی روزمره شما تاثیر می گذارد و توانایی قضاوت و استدلال و استنتاج و سایر مهارت های ارتباطی خود را از دست داده اید، می توانید برای تشخیص مشکل به پزشک مراجعه کنید.

تصور غلط 5 : مصرف آلومینیوم باعث ایجاد آلزایمر می شود.

حقیقت: هر چند تحقیقات گسترده ای برای کشف ارتباط میان آلومینیوم و آلزایمر انجام شده است، اما تا کنون هیچ نوع مدرک موثقی در این زمینه به دست نیامده است. بروز بیماری از دلایل مختلفی نشات می گیرد؛ از قبیل: عوامل وراثتی، روش زندگی، عوامل در محیط اطراف و… .

تصور غلط 6 : آلزایمر قابل پیشگیری است.

حقیقت: به این دلیل که هنوز علت ایجاد آلزایمر مشخص نشده، نمی توان از آن پیشگیری کرد. اما بهتر است همواره ذهن و بدن خود را با انتخاب های آگاهانه، فعال نگه دارید. این انتخاب ها شامل: ورزش، داشتـن رژیـم غـذایی سالم و مصرف میوه ها و سبزیجات تازه و ماهی می باشد.


تصور غلط 7 : ویتامین ها، مکمل ها و قرص های تقویت حافظه می توانند از آلزایمر جلوگیری کنند.

حقیقت: مطالعات بسیاری برای تشخیص تاثیرگذاری فرآورده هایی نظیر ویتامین E و عصاره درخت جینکو انجام شده که اکثرا بی فایده بوده، اما تحقیق در این زمینه همچنان ادامه دارد.


تصور غلط 8 : اگر من دچار آلزایمر شوم، زندگی ام تمام است.

حقیقت: شمار کثیری از افراد که دچار آلزایمر هستند، زندگی پر معنا و فعالی را دنبال می کنند. آن ها هدفمند هستند و به هیچ وجه احساس نمی کنند که زندگی شان به پایان رسیده است. تشخیص به موقع بیماری و انجام اقدامات لازم، نقش مهمی را در بهبودی فرد ایفا می کند.

باید برای بیماران محیط مناسب و خدمات ویژه را فراهم آورید، از آن ها حمایت کنید، به فعالیت وادارشان کنید و شوق زندگی را در آن ها بیدار سازید.


تصور غلط 9 : تمام بیماران آلزایمری پرخاشگر و خشن هستند.

حقیقت: این بیماری بر روی هر فرد به صورت متفاوتی تاثیر می گذارد. از دست دادن حافظه و به وجود آمدن حواس‌پرتی، اغلب ناامید کننده و ترس آور است. با آگاهی از بیماری و تغییر رفتار در مقابل بیمار می توان از واکنش های خشن و پرخاشگرانه جلوگیری کرد.


تصور غلط 10: بیماران آلزایمری متوجه وقایعی که در اطراف آن ها رخ می دهد، نیستند.

حقیقت: بسیاری از افرادی که به آلزایمر مبتلا هستند، نسبت به کلیه وقایعی که در اطراف آن ها روی می دهد آگاهی دارند، اما عده ای نیز با این مسئله مشکل دارند. آلزایمر توانایی برقراری ارتباط و تشخیص وقایع را از بیماران سلب می کند، هر چند بر روی هر شخص تاثیر متفاوتی می گذارد.

واقعیت این است که بیماران آلزایمری همان انسان های سابق هستند و شما باید ملاحظه آنها را کرده و در مقابلشان با احترام رفتار نمایید.

خاتمه دادن به تصورات نادرست

آلزایمر یک نوع بیماری پیش‌رونده است و بسیار ویرانگر می باشد که به مرور زمان سلول های مغز را نابود می کند. معمولا در افراد بالای 65 سال بروز می کند، اما همچنین می تواند بزرگسالان را در سنین کمتر نیز نشانه رود.

بروز آلزایمر را می‌توان به تأخیر انداخت

بروز آلزایمر را می توان با رعایت مستمر بهداشت روانی و جسمی در طول زندگی، کنترل و یا به تاخیر انداخت.

هر چند آلزایمر عارضه‌ای است که به عنوان یک روند طبیعی در افراد بر اثر افزایش طول عمر اتفاق می‌افتد، اما کهولت سن یکی از مهم ترین عوامل خطر ابتلا به این بیماری است.

عدم مصرف دخانیات، نداشتن استرس و دغدغه فکری و همچنین انجام فعالیت فکری، فرهنگی و مطالعاتی مستمر و همچنین ورزش‌های روزانه می‌تواند سن ابتلا به بیماری آلزایمر را به تأخیر بیاندازد.

در هر حال درصد بالایی از افراد بالای 70 تا 80 سال، دیرتر یا زودتر دچار این بیماری خواهند شد و گاهی حتی ممکن است فرد سالم، ورزشکار، اهل تفکر و مطالعه به علت عوامل ژنتیکی نیز به آلزایمر مبتلا شود.

این افراد بعد از یک مدت ابتدا زمان را گم می‌کنند، بعد مکان و اشخاص را و در نهایت دچار فراموشی کامل می‌شوند و در سنین بالاتر، حتی رفتارهای کودکانه مثل مکیدن انگشت و در افراد بسیار بسیار سالمند رفتار پسرفت به دوران کودکی مشاهده می‌شود.

داشتن رفتارهای بهانه جویانه، آغاز و انتهای روند زندگی افراد را به هم شبیه ساخته است.

سالمندان باید خود آموزش ببینند که چگونه به ارتقای وضعیت روانی و جهانی خود توجه کنند و از سوی دیگر ارزش‌های اخلاقی به این مفهوم باید در جامعه نهادینه شود که فرد تا پیر می شود جای آن ها در خانه سالمندان نیست و تا جایی که می‌شود باید از آن ها در کانون خانواده نگهداری کرد.

ترتیب دادن برنامه‌های ملاقات منظم و دوره‌ای با افراد مسن در خانه سالمندان ضروری است. در صورت ناچاری و سپردن افراد سالمند به این خانه ها، باید هر از گاهی با بازگرداندن موقت آن ها به کانون خانواده، به تقویت روحیه و کاهش دغدغه‌های فکری و روانی سالمندان کمک کنیم.


گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع: Tebyan.net
[/b]
ویتامین موثر در درمان ضعف حافظهتحقیقات جدید در آمریکا ثابت کرد که مصرف مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3، راه درمانی موثر برای مشکلات ضعف حافظه است.
امگا 3 درمان کننده موثر ضعف حافظه است

به نقل از نشریه آکادمی بیماریهای اعصاب آمریکا با عنوان Neurology، این تحقیقات نشان می‌دهد کمبود سطح اسیدهای چرب امگا 3 در خون باعث بروز مشکل ضعف حافظه و پس رفت آن می‌شود.

بر اساس این تحقیقات، مصرف غذاهای حاوی امگا 3 حافظه را تقویت و از ابتلا به پیری و کوچک شدن مغز که به علت کمبود امگا 3 ایجاد می‌شود، پیشگیری می‌کند.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در شهر لس آنجلس در تحقیقات خود 1575 فرد با میانگین سنی 67 سال را مورد بحث و بررسی قرار دادند و عملکرد مغزی آنها را به همراه سطح امگا 3 موجود در گلبولهای قرمز محاسبه کرده و بررسی‌های زیادی روی آنها انجام دادند.

نتایج تحقیقات نشان داد: حجم مغز افرادی که میزان امگا 3 آنها کم بود، نسبت به افرادی که به میزان معمول امگا 3 داشتند، کوچکتر بود و عملکرد حافظه و مهارتهای فکری آنها تا حد زیادی پایین آمده بود.

تحقیقات پزشکی دیگری نیز نشان ‌دادد: مصرف روغن ماهی به همراه امگا 3 در دوره بارداری کودک را از حملات آسمی بعد از تولد محافظت می‌کند.

بر اساس این تحقیقات، مصرف روغن زیتون و ماده امگا 3 همچنین کودکان را از ابتلا به آلرژی غذایی به ویژه حساسیت به تخم مرغ در امان نگه می‌دارد.

پژوهشگران همچنین بر اساس تحقیقات خود دریافته‌اند مرگ و میر در میان بیمارانی که از روغن ماهی استفاده می‌کنند 30 درصد کمتر از کسانی است که آن را مصرف نمی‌کنند.

همچنین بر اساس تحقیقات، مصرف روزانه 28 گرم ماهی 40 درصد بیماری‌های عروق کرونر را که به قلب خونرسانی می‌کنند و 50 درصد سکته های قلبی را کاهش می‌دهد.

در همین حال، گروهی از پژوهشگران آمریکایی اعلام کرده‌اند که با استفاده از اسیدهای چرب امگا 3 موجود در روغن ماهی، به طور اصولی طی آزمایشهای اولیه موفق شده‌اند، اختلالات روانی را درمان کنند.


ماهی‌ها به ویژه ساردین، سالمون و تن و آجیل‌ها به ویژه گردو و تخم مرغ از منابع سرشار امگا 3 هستند.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : Ferfer
#4
روشی برای جلوگیری از فراموشی

نظرات امروزه انسان ها اطلاعات بسیاری مانند رمز کارت بانکی یا رمز ایمیل های متعدد را باید در مغز خود جای دهند. متخصصان معتقدند که برای جلوگیری از فراموشی این محفوظات باید آن ها را با مسائل ذهنی دیگر پیوند زد.

انسان ها برای این که بتوانند اطلاعات زیادی را که در دنیای مدرن وجود دارد در مغز خود جای دهند، می توانند از یک سری روش های به یاد سپردن استفاده کنند.

گرت میترینگ، Gert Mittring فردی آلمانی است که رکورد محاسبات ذهنی بدون استفاده از وسائل کمکی همانند ماشین حساب را در دنیا دارد. میترینگ به مدت هشت سال پشت سر هم مدال طلا را در المپیاد ورزش های فکری از آن خود کرده است. او هنگام حساب کردن نتایج میانی را با کمک روش تداعی کردن به خاطر می سپارد. به گفته ی او هر کسی می تواند به راحتی از این روش بهره برداری کند.

اما گرت میترینگ در عین حال تاکید می کند که پیوندها باید اصالت و ابتکار داشته باشند. او در کتابش که “حساب کردن همراه با قهرمان جهان” (Rechnen mit dem Weltmeister) نام دارد، در این باره یک مثال می زند و می نویسد که برای به خاطر سپردن عدد ۰۴۷ سه مورد را تداعی می کند: عدد صفر او را به یاد یک تخم مرغ می اندازد، عدد چهار به یاد یک شبدر چهاربرگ و عدد ۷ به یاد هفت کوتوله. او علاوه بر این پیشنهاد به گنجاندن این پیوندها در یک داستان کوچک می کند. برای مثال: تخم مرغی که در یک شبدر چهاربرگ در کنار ۷ کوتوله ها قراردارد.

پروفسور کریستیان الگر (Christian Elger) از دانشگاه بن آلمان نیز در این باره با میترینگ هم نظر است. او تاکید می کند که پیوند زدن موردی با مورد دیگر جلوی فراموش شدن آن را می گیرد.
«بهترین روش آن است که دو مساله را همزمان با هم تصور کنید. برای مثال اگر وسائل خانه داری می خرید، چشمان خود را ببندید و تصور کنید که در حال تمیز کردن خانه هستید». از این طریق انسان به یاد می آورد که چه مواد شوینده ای باید بخرد، بدون آنکه لیست مربوطه را همراه خود داشته باشد.

از چنین روش هایی حتی در روم قدیم در مکتب های سخنوری استفاده می شده است. برای مثال مارکوس تولیوس سیسرو که سیاستمدار، نویسنده و فیلسوف بوده، از روش خاصی برای حفظ کردن سخنرانی های خود استفاده می کرده است.

به گفته پروفسور الگر، سخنرانان تنها به این دلیل قادر به سخنرانی از حافظه بودند که به هنگام آن تصور می کردند که در حال حرکت در یک خانه هستند و استدلال های خود را به ترتیب در آن خانه جمع آوری می کردند.

گرت میترینگ می گوید که از این روش برای جلوگیری از فراموشی هنگام خرید کردن نیز می توان استفاده کرد. انسان برای خرید کردن بدون لیست خرید می تواند تصور کند که در حال حرکت درخانه است و بدین وسیله نتیجه گیری کند که به چه چیزهایی نیاز دارد
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
#5
15 راهکار مقابله با آلزایمر


آلزایمر یا فراموشی عارضه‌ای است که در میانسالی ایجاد می‌شود.



به گزارش سرویس علمی، پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ عارضه‌ی فراموشی در سن بالای 75 سال گریبانگیر افراد می‌شود ولی با رعایت نکاتی خاص می‌توان از بروز آن پیشگیری کرد.
1- ورزش و پیاده روی
فعالیت فیزیکی منظم ، موجب افزایش گردش خون در مغز و سلامت مغز می‌شود، هیچ چیز جای پیاده‌روی را نمی‌گیرد، پس خودتان را به پیاده روی عادت دهید، فقط کافی است 30 دقیقه در روز پیاده روی کنید تا 3 مرتبه برای 10 دقیقه روی تردمیل قدم بزنید.
2-مصرف روزانه سیب را فراموش نکنید
محققان می‌گویند: سیب بروز علایم ابتلا به آلزایمر را به تاخیر می‌اندازد.
3-قهوه بنوشید
محققان مرکز تحقیقات بیماری آلزایمر می‌گویند: کافئین از بروز آلزایمر در مغز جلوگیری می‌کند و آمار نشان می‌دهد که نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را 65 درصد کاهش می‌دهد.
4-شکلات تلخ بخورید
شکلات تلخ گردش خون مغز را افزایش می‌دهد فشار خون را کاهش می‌دهد و مانع بروز سکته مغزی می‌شود و همچنین ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقلی را کاهش می‌دهد.
5- بازی‌های هوشی انجام دهید
انجام بازی‌های هوشی مانند:سودوکو، می‌تواند مغزهای سالخورده را تحریک و حافظه را تقویت کند.
6- کارهای جدید انجام دهید
فکر کردن به موضوع جدید سلول‌های مغزی را تحریک کرده و خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد.
7-خوردن یک فنجان توت
محققان می‌گویند مصرف روزانه حداقل یک فنجان توت موجب می‌شود مغز جوان‌تر و فعال‌تر بماند.
8- خوردن ادویه کاری
عناصر تشکیل دهنده ادویه کاری، تقویت کننده حافظه است و تاثیر آن در کاهش ابتلا به آلزایمر به اثبات رسیده است.
9- با دوستان خود ملاقات کنید
افراد برون گرا با روابط اجتماعی بالا کمتر دچار آلزایمر می‌شوند.
10- ا دامه تحصیل
هر چه تحصیلات بالاتر باشد شانس مقابله با آلزایمر بیشتر است.
11- غلبه بر استرس
استرس نقش بسزایی در پیشرفت آلزایمر دارد هر چه در مواجهه با بحران ها آرام‌تر باشید و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید کورتیزول کمتری در بدن ترشح می‌شود و شانس ابتلابه آلزایمر کاهش می‌باید.
(کورتیزول: هورمنی است که قسمت مربوط به حافظه را در مغز منقبض می‌کند)
12- داشتن رژیم غذایی مناسب
تا جایی که ممکن است کمتر چربی حیوانی مصرف کنید تا میزان آسیب پذیری خود را نسبت به آلزایمر کاهش دهید.
13- سیگار نکشید
سیگار کشیدن خطر ابتلا به آلزایمر را 2 برابر افزایش می‌دهد.
14- مصرف ویتامین E
مصرف این ویتامین بروز بیماری آلزایمر را به تاخیر می‌اندازد.
15 – مصرف مولتی ویتامین
تا می‌توانید ویتامین E و C مصرف کنید.




 تشکر شده توسط : شهرزاد
#6
ادویه ای موثر در پیشگیری از بروز آلزایمر

بیماری آلزایمر به طور شاخص در سنین بالا شایع است و احتمال اینکه فردی قبل از سن 60 سالگی به این بیماری مبتلا شود یک استثنا است..


دكتر "آرش موسی الرضایی" گفت : این بیماری بیشتر در سنین بالای 60 سال به چشم می‌خورد زیرا با افزایش سن، سلول های مغری بیشتر تحلیل می‌روند ولی با این وجود، دلیل قطعی شیوع آن با افزایش سن معلوم نیست.

وی درباره دلایل عمده بروز آلزایمر، گفت: افزایش سن، سابقه خانوادگی، فاكتورهای ژنتیكی، ریسك فاكتورهای آترواسكلروز، دیابت، افزایش كلسترول خون، افزایش فشار خون و شیوه زندگی از جمله عوامل دخیل در بروز آلزایمر است.

این متخصص داخلی مغز و اعصاب عنوان كرد: پس از سن 70 سالگی، خطر ابتلا در زنان بیشتر از مردان است.

وی ادامه داد: عده‌ای از دانشمندان معتقدند كاهش هورمون‌های جنسی زنانه (استروژن) ممكن است نقش مهمی در ایجاد آلزایمر داشته باشد. البته چون خانم‌ها به طور معمول، عمر طولانی تری نسبت به مردان دارند ممكن است شیوع بیشتر آلزایمر در آنها مربوط به میانگین سن بالاتر آنان باشد.

موسی الرضایی با اشاره به شایع‌ترین علایم این بیماری، بیان كرد: بیماری در مراحل اولیه معاینات عصبی، به جز علایم مربوط به اعمال شناختی، در وضعیتی نرمال قرار دارد. در مراحل بعد، علایم حركتی ظاهر شده و در مرحله آخر بیماری ممكن است، تشنج روی دهد.

وی ادامه داد: شایع ترین علایم بروز آلزایمر، فراموشی و نقصان حافظه، اختلال شناختی، اختلال تكلم، اختلال میدان بینایی، ناتوانی در انجام مهارت‌های از قبل آموخته شده، كاهش قوه قضاوت، ناتوانی در تصمیم گیری، تغییر شخصیت، اختلالات روانشناختی و مشكل در تفكر انتزاعی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی ارومیه با بیان این‌كه رژیم غذایی مناسب در پیش گیری از بروز آلزایمر موثر است، افزود: استفاده از رژیم غذایی مناسب از جمله مصرف میوه‌ها و سبزیجات غنی از آنتی اكسیدان‌ها و ویتامین‌ها مانند سیب، استفاده از ماهی قزل آلا و ساردین حاوی اسید چرب و امگا 3 از جمله عواملی است كه در پیشگیری از بروز آلزایمر موثر است.

وی ادامه داد: تغییر شیوه زندگی به صورت انجام ورزش و افزایش تحركات بدنی، افزایش فعالیت‌های ذهنی و كنترل بیماری‌های زمینه‌ای مانند فشار خون و دیابت نیز در این زمینه موثر است.

این متخصص داخلی مغز و اعصاب خاطرنشان كرد: مواد موجود در رنگدانه ادویه‌جاتی مانند زردچوبه، پروتئین بتا آمیلویید را تجزیه كرده و مانع رسوب آنها در مغز شود و می‌تواند در پیشگیری از بروز آلزایمر موثر باشد.


گردآوری : گروه سلامت سیمرغ

#7
5 نکـتـه‌ای که بایـد دربـاره آلـزایـمـر بـدانـیـد

نتایج بررسی‌ها نشان داده‌اند داشتن چند عادت در زندگی می‌تواند زمینه بروز آلزایمر را افزایش دهد و در مقابل برخی عادت‌ها باعث می‌شود احتمال ابتلا به این بیماری كاهش یابد...


نتایج بررسی‌ها نشان داده‌اند داشتن چند عادت در زندگی می‌تواند زمینه بروز آلزایمر را افزایش دهد و در مقابل برخی عادت‌ها باعث می‌شود احتمال ابتلا به این بیماری كاهش یابد. بنابراین تاكید بر این 5 نكته مهم است:..
.

1.روش زندگی انسان تاثیر بسزایی در سلامت زیستن او دارد. اگر افراد عادت‌های غلط زندگی (کشیدن سیگار و مصرف مشروبات الکلی) را ترک کنند و به انجام ورزش‌های هوازی و منظم بپردازند، تا حد زیادی به سطوح بالایی از سلامت دست خواهند یافت. مصرف غذاهای سرخ‌شده،‌ چرب، کنسروشده و نوشابه‌های گازدار معمول نیز از عوامل افزایش بروز خطر هستند، بنابراین به جای آنها باید از غذاهای حاوی فیبر، میوه، سبزی‌های تازه، لبنیات کم‌چرب و نان‌های سبوس‌دار استفاده کرد و میزان سلامت جسم خود را افزایش داد. این عادت‌ها می‌توانند ضمن افزایش سلامت جسم و روان تا حد زیادی باعث پیشگیری از بروز ابتلا به آلزایمر شوند.

2.ضربه‌هایی که باعث از دست دادن هوش و حواس یا ایجاد خونریزی در نواحی‌ای از داخل جمجمه می‌شوند، امکان ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهند، بنابراین بهتر است از ابتدای کودکی و نوجوانی تا حد امکان با استفاده از کلاه‌ ایمنی هنگام دوچرخه‌سواری و کمربندایمنی، خود و فرزندتان را از مواجهه با خطر ضربه‌ها مصون نگه دارید زیرا این‌گونه ضربه‌ها می‌توانند باعث خونریزی در جمجمه شوند یا در اثر از دست دادن هوش و حواس و نرسیدن اکسیژن لازم به سلول‌های مغز، امکان صدمه به قسمت‌هایی از مغز و ریسک ابتلا به آلزایمر را در سنین سالمندی افزایش می‌دهند.

3.براساس پژوهش‌های انجام‌شده جهانی، ابتلا به آلزایمر در خانم‌ها 5 تا 6 درصد بیشتر از آقایان است. این امر می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد؛ مانند بالا بودن امید به زندگی در خانم‌ها، نداشتن فعالیت‌های اجتماعی، حضور بیشتر خانم‌ها در منزل و پایین ‌بودن سطح تحصیلات آنها.

4.اصولا شیوع بیماری آلزایمر در کشورهای در حال توسعه با توجه به رشد سریع جمعیت سالمند بیشتر از جوامع دیگر است و در ایران هم با رشد سریع تعداد این قشر در جامعه، احتمال ابتلا به دمانس افزایش بیشتری خواهد داشت.


5.آخرین تخمین‌های مربوط به هزینه‌های درمان بیماران مبتلا به دمانس و آلزایمر در جهان، حدود 604 میلیارد دلار (یعنی 1 درصد درآمد سرانه ملی جهان) است که از این مقدار حدود 80 درصد آن در کشورهای پیشرفته مصرف می‌شود. با توجه به برآورد انجام شده و بنا به گفته مسوولان کشورمان، حدود 60 درصد هزینه بهداشت و درمان کشور ما نیز صرف سالمندان می‌شود، بنابراین، این بیماری هزینه هنگفتی را به سیستم بهداشتی، جامعه و خانواده تحمیل می‌کند. البته مسوولان کشور و به‌خصوص وزارت بهداشت و درمان با قرار دادن طرح ملی دمانس در برنامه‌های خود می‌توانند با تشخیص زودهنگام بیماری، علاوه بر ارتقای کیفیت زندگی بیماران، زمینه‌ای فراهم کنند تا خانواده‌ها از نظر اقتصادی-اجتماعی و بهداشتی وضعیت بهتری داشته باشند.

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
#8
همان طور که پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری ها پیشرفت قابل توجهی داشته است، آیا پیشگیری از پیری مغز هم امکان پذیر است؟ برای جلوگیری از پیر شدن مغز چه می‌توان کرد؟

چه طور می‌توان با پیر شدن مغز مقابله کرد؟

1)برای پیشگیری از پیر شدن مغز، یک فعالیت جسمی منظم انجام دهید

2)مغزتان را به درستی تغذیه کنید

3)مغزتان را به کار بیندازید



چه طور می‌توان با پیر شدن مغز مقابله کرد؟

هر سال که می‌گذرد، 3 ماه افزایش امید به زندگی را با خود به همراه دارد. برای بهره بردن کامل از این فرصت، ضروری است که از بیماری ها و پیری پیشگیری شود. آزمایش های متعددی برای تشخیص برخی از بیماری ها مانند برخی سرطان ها (سینه، پروستات، رودۀ بزرگ، پوست) یا درمان آنها (بیماری های قلبی عروقی) وجود دارد، ضمناً می‌بایست از مغزمان در مقابل پیری محافظت کنیم و اجازه ندهیم که خیلی سریع پیر شود. این یک واقعیت است که امروزه، می‌توانیم جلوی پیر شدن مغزمان را به شیوه ای ساده و طبیعی بگیریم.

همان طور که پرفسور ژان ماریانی، متخصص اعصاب، می‌گوید، اولین اقدام در این مسیر انجام یک فعالیت جسمی به طور منظم است.



1) برای پیشگیری از پیر شدن مغز، یک فعالیت منظم جسمی انجام دهید

انجام تمرینات سنگین ورزشی بی فایده است. فعالیت ورزشی شما می‌تواند متعادل باشد، مهم ترین چیز در این میان، منظم انجام دادن این فعالیت است. به همین دلیل است که گفته می‌شود، 30 دقیقه پیاده روی در روز، بسیار خوب است. اما ورزش چگونه می‌تواند مانع از پیر شدن مغز شود؟ فعالیت عضلانی تولید عوامل غذایی مورد نیاز برای عملکردهای مغز را تحریک می‌کند. اما فعالیت جسمی باعث گردش خون و همچنین شستشوی مغز (مانند همۀ اعضا) هم می‌گردد، و این همان فرآیندی است که برای تغذیۀ نورون ها ضروری است.



2)مغزتان را به درستی تغذیه کنید

کمیت، نوع و کیفیت مواد مغذی که توسط جریان خون به مغز می‌رسند، بستگی به تغذیۀ شما دارند. نیازهای تغذیه ای مغز چیست؟ مغز نیاز به لیپیدها (چربی) دارد، البته نوع آن مهم است، لیپیدها باید از نوع امگا 3 (2 بار ماهی در هفته، روغن کلزا) باشند. ضمناً مغز به مقدار زیادی انرژی هم نیاز دارد. با این که مغز تنها 2% از وزن بدن را به خود اختصاص داده است، اما 20% از انرژی بدن را مصرف می‌کند. بنابراین، باید از قندها به شکل نان، ماکارونی و... استفاده کرد. و در نهایت، مغز نیاز به اکسیژن دارد، این اکسیژن رسانی توسط جریان خون و گلبول های قرمز تأمین می‌گردد. گلبول های قرمز نیاز به آهن دارند، این عنصر را می‌توان در گوشت ها و ماهی ها یافت. به خاطر داشته باشید که مصرف الکل برای مغز زیان آور است. در دراز مدت، الکل نورون ها را از بین می‌برد.


3)مغزتان را به کار بیندازید

همان طور که لازم است ماهیچه های ما به طور منظم به کار گرفته شوند، مغزمان هم باید بدون توقف کار کند تا پویا و قوی بماند. در این زمینه، همۀ فعالیت های ذهنی خوب هستند، هر چه این فعالیت ها تنوع بیشتری داشته باشند، نتیجه بهتر خواهد بود. بنابراین برای پیشگیری از پیر شدن مغز، شما باید فعالیت های فکری، اجتماعی و حتی دستی داشته باشید، این فعالیت ها باید بسیار متنوع، متعدد و منظم باشند: هر روز شطرنج بازی کنید، مطالعه نمایید، ذهن خود را پرورش دهید، یاد بگیرید، برای دیگران روایت کنید، بحث کنید، به گردش بروید، سعی کنید از همه چیز سر در بیاورید، به دیگران آموزش دهید و... . برای علاقه مند شدن به چیزهای تازه و شرکت در فعالیت های جدید سن خاصی وجود ندارد!
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : nazii
#9
یه جایی خوندم که بهترین راه مقابله با آلزایمر و فراموشی حل کردن جدول است

واقعا موثره ................امتحانش که ضرر نداره؟
 تشکر شده توسط : شهرزاد
#10
آثار نماز بر پیشگیری از آلزایمر

این اولین پژوهشی نیست كه با هدف بررسی ارتباط بین دین و سلامتی و بهداشت صورت می گیرد زیرا در سال ۲۰۰۵ نیز پژوهشگران به این نتیجه دست یافتند كه در پیش گرفتن روش زندگی دینی باعث كند شدن پیشرفت بیماری آلزایمر می شود.
به گزارش افکارنیوز به نقل از کیهان، جدیدترین پژوهش های انجام شده درباره آثار نماز خواندن نشان می دهد كه خواندن منظم نماز به میزان زیادی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را كاهش می دهد.

براساس این پژوهش جدید، خواندن منظم نماز میزان ابتلا به بیماری آلزایمر را تا ۵۰ درصد كاهش می دهد. این پژوهش نشان داد زنانی كه به شكل منظم نماز
می خوانند ابتلای آنها به بیماری آلزایمر دستكم ۵۰ درصد كمتر از زنانی است كه نمازنمی خوانند.شایان ذكر است هدف از اجرای این پژوهش ارائه برنامه ای برای خانواده هایی بوده است كه در معرض بیماری آلزامیر قرار داشتند.

رئیس تیم پژوهشگران گفت كه خواندن نماز باعث تفكر می شود كه این كار می تواند باعث فعال شدن توان فكر كردن انسان و در نهایت جلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر شود.این اولین پژوهشی نیست كه با هدف بررسی ارتباط بین دین و سلامتی و بهداشت صورت می گیرد زیرا در سال ۲۰۰۵ نیز پژوهشگران به این نتیجه دست یافتند كه در پیش گرفتن روش زندگی دینی باعث كند شدن پیشرفت بیماری آلزایمر می شود.همچنین یك تیم پژوهشگران نیز كشف كرد كه میانگین شیوع بیماری آلزایمر و مرگ و میر در میان كودكان در جوامع دینی بسیار كمتر از جوامع غیر دینی است.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  توربوتراپی شیوه ای نوین درمان پوکی استخوان nahid 0 3,106 2014/10/22, 08:11 PM
آخرین ارسال: nahid
  15 دردی که درمان خانگی دارند !! مریم۷۲ 4 4,379 2014/06/11, 03:16 PM
آخرین ارسال: سالومه
  درمان طبيعي بينايي چشم بدون عمل warrior 0 127,673 2014/01/30, 01:16 AM
آخرین ارسال: warrior
  درمان نابينايي توسط چشم پزشکان ايراني warrior 0 5,425 2014/01/21, 05:25 PM
آخرین ارسال: warrior
  موفقیت محققان ایرانی در بررسی تغییرات مغزی ناشی از آلزایمر nahid 0 2,775 2014/01/19, 10:03 PM
آخرین ارسال: nahid
  پرداخت ۸۰ درصد هزینه های درمان از جیب مردم nahid 0 2,633 2013/06/26, 12:06 AM
آخرین ارسال: nahid
  امیدهای تازه برای درمان سرطان paravar2008 7 9,509 2012/11/26, 12:37 PM
آخرین ارسال: paeazan
  درمان ديابت با واكسن سل ممكن مي‌شود نازلی 0 2,507 2011/06/29, 07:21 PM
آخرین ارسال: نازلی
  دستگاه لیزر "فمتوسکند" برای درمان پیرچشمی و پیوند قرنیه رونمایی شد paravar2008 0 7,481 2011/01/16, 09:43 AM
آخرین ارسال: paravar2008



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
3 مهمان