2013/10/06, 12:09 PM
من اصلا از وسايل شهربازي ميترسم ...منم پاركو ترجيح ميدم ...
شهربازی و بازی های هیجانی برای ام اس بده؟
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/10/06, 12:09 PM
من اصلا از وسايل شهربازي ميترسم ...منم پاركو ترجيح ميدم ...
2013/10/06, 06:34 PM
منم الان فقط کنسرت و تفریح خارج ترجیح میدم تا شهربازی
از ديروز بياموز، براي امروز زندگي كن و به فردا اميد داشته باش
2013/10/06, 07:47 PM
ولی فکر نکنم استرس و هیجانات کوتاه مدت تاثیر منفی بذاره... البته چمیدونم والله... شایدم بذاره... کسی چمیدونه...
ولی به نظرم اینکه به خاطر ترس از حمله خودمونو از بعضی تجربیات هیجان انگیز محروم کنیم خوب نیست. چون میگن تجربیات جدید و هیجان انگیز کلا روی مغز تاثیر خوبی داره...
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
2013/10/09, 04:15 PM
من که از بچگی هم می ترسیدم والان هم برام جذاب نیست.
شخصیت آدمها فرق داره. همه هیجان را دوست ندارند. در مورد تاثیرش بر ام اس اطلاعی ندارم.
من هم ام اس داشتم.
من دیروز رفتم شهر بازی و تقریبا همه بازی های هیجان انگیز رو امتحان کردم.
هیچیمم نشد.البته قبلش به مرضیه جونم زنگ زدم باهاش مشورت کردم.به نظر منم به خود فرد بستگی داره
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
2013/11/02, 08:50 PM
من یکی که اصلا رعایت نمیکنم
هر بازی وحشتناکی هم بگین رفتم از این دستگاه ها هستش بهش میگن وایکینگ بدون کمربند نشستم یعنی به صورت 90 درجه انگار میخوای بری وسط آسفالت ولی سری آخر سفینه سوار شدم که میچرخه و تکونای شدید حالم بد شده مثل اینکه سرگیجه خوب نیست
2013/11/02, 09:58 PM
ب نظر من ربطی نداره...فقط اگه تعادل خوب نباشه نباید بازی های خطری رو رفت...یا اگه غالبا سرگیجه داشته باشه.
سخت نگیرید.بابا ام اس کاری با بازی و عشق و حال ماها نداره که...میگه فقط استرس نداشته باشین تمام.
دور نرو...
بیا کنار دلم من غیر از اینها که می نویسم نوازش هم بلدم...
2013/11/02, 10:17 PM
اگر ما کلا بیخیال ام اس بشیم هیچ چیز برای ما خطرناک نمیشه اتفاقا بازیهای هیجان انگیز خیلی عالی است.البته خودمن چون دچار سرگیجه میشم نمیتونم ساده ترین وسایل شهربازی رو سوار شم.سرگیجه من هیچ ربطی به ام اس نداره.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
2013/11/02, 10:34 PM
من تا همه ی بازی ها رو سوار نشم خونه نمیامممممممممممممم که نمیام.
2013/11/03, 04:14 PM
من که وقتی میرم شهربازی تا چند وقت بعدش کلی انرژی دارم!!!!!
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |