(2014/11/28, 10:20 PM)nahid نوشته است: چون ایجاد کننده تاپیک خواسته تجربیاتمون رو بگیم . منم میگم ولي از زير پالس فعلا در رفتم
دوهفته پیش من احساس خواب رفتگی و کرختی مثل بیحسی دندانپزشکی در صورتم پیدا کردم که هر روز این کرختی بیشتر شد و به نیمه راست بدنم گسترش پیدا کرد ولی بیشتر در دهان و بینی و چشم بود. بعد از يه هفته صبر ،رفتم دکتر، تا اینو شنید ، معاینه کرد و بعد گفت برو mri ، بعدشم پالس ! گفتم نه من تراکم استخونم کمه ! گفت 5-6 گرم چیزی نمیشه ! ( ولی من باور ندارم )
گفتم خودش خوب میشه دیگه ؟! گفت کورتون بیماری رو آروم میکنه (یه همچین چیزی گفت )
منم که هنوز باورم نشده بود که عجله داره گفتم همین ماه برم mri ؟ گفت چی میگی ؟ من میگم سریع ! همین امشب یا فردا صبح ! چون کورتون بزنی ممکنه روی پلاکات اثر بذاره دیده نشه و... بعد نوشت اورژانسی که زود وقت بدن بهم!
گفتم یعنی حمله س ؟ گفت یه حمله کوچیکه .
من بزحمت برای سه روز بعدش وقت گرفتم ، تو این مدت کم کم احساس خواب رفتگی کمتر شد ( گوش شیطون کور ) و بعد از mri از رادیولوژیسته پرسیدم پلاک فعال دارم ؟ گفت من که پلاک فعالی ندیدم !
منم خوشحال شدم و پالس بیخود نرفتم تا جوابش بیاد ببینیم شاید دکترم از حرفش برگشت چون بعد از دو هفته دیگه پالسِ چی ؟ کشکِ چی ؟
این بود حمله من !
خب ناهید جون بقیشم بگو بهمون
MRI رو به دکترت نشون دادی چی گفت؟ کورتن لازم نداشت؟
منم چند بار ازین کارا کردم با قرص البته.چون واااقعا حوصله بیمارستانو ندارم/نداشتم.
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...