امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سيگار كشيدن و خطرات آن
#1
ممکن است بارها این جمله به گوش شما نیز خورده باشد که" حتی قبل از شروع، به توقف فکر کنید!" البته این جمله بیشتر برای افرادی مفید است که بخواهند انجام کاری مانند کشیدن سیگار، میگساری و یا شرط بندی را کنار بگذارند. البته در اینجا ما می خواهیم پیرامون افرادی صحبت کنیم که قصد ترک سیگار را دارند.
اين من، من نيستم ها
قبلاً من نیز مانند سایر افراد سیگاری بودم. یک روز از خودم پرسیدم دلیل استعمال سیگار من چیست؟ به زودی دریافتم که من به وسیله افراد سیگاری دوره شده بودم. به محض اینکه من نیز در مقابل آنها قرار می گرفتم و دود سیگار آنها به من نیز می رسید، من هم سیگاری روشن می کردم. البته دلیل اصلی این امر وجود نیکوتینی بود که آثار آن در لثه و دهان من باقی می ماند.ایده اصلی ترک سیگار را یکی از دوستانم به من داد و گفت که با ترک سیگار میتوانم زندگی و دهانی سالم تر داشته باشم.
گام اول:
شما باید شرایط را به نفع خود کنید! باید تصمیم قطعی خود را برای ترک بگیرید و اجازه ندهید که هیچ عذر و بهانه ای شما را از تصمیم خود منصرف کند. هزاران نفر تصمیم به ترک سیگار گرفته اند و به دلیل انگیزه بالایی که داشته اند نیز موفق شده اند.
گام دوم:
به جای استفاده از خمیر دندان می توانید از آب لیمو و یا خود لیمو روی مسواک خود استفاده کنید. به خودتان اطمینان دهید که این بهترین راه است . چرا که با اطمینان دادن به خود می توانید به بهترین نتیجه برسید. اسید موجود در لیمو می تواند مواد مضری حاصل از نیکوتین سیگار را که دور لثه ،دندان و یا بافت دهان شما را فرا گرفته است را از بین ببرد. شستشوی دندان ها با لیمو را صبح ها بعد از بیدار شدن از خواب و شب قبل از خواب انجام دهید. البته در طول روز نیز می توانید بنابه احتیاج و دلخواه خود این کار را انجام دهید. این امر کاملا سلیقه ای بوده و بستگی به نیاز بدن دارد. البته معمولاً بعد از یک هفته نیازی به شستشودر طول روز نیست.
گام سوم:
در صورت نیاز بدن به استعمال سیگار و یا هنگامی که بدنتان به نیکوتین احتیاج پیدا می کنند، بلافاصله گام اول و دوم را اجرا کنید. عادت کنید که همیشه شاد زندگی کرده ، از زندگی خود نهایت لذت راببرید، عمر طولانی داشته باشید و از شر نفس تنگی خلاص شوید. اسید سیتریک داروی اعجاب آور طبیعت برای دندان های شماست.
توصیه ها و هشدارها:
- در صورت به کار بستن توصیه بالا، صبح هنگام برخواستن از خواب ، بهترین تنفس خود را تجربه می کنید و ریه هایی سالم و قوی خواهید داشت.
- دندانهای شما نیز سالمتر و سفید تر خواهد شد.
- البته توصیه ما این است که از لیمو بیشتر از چهار بار در روز برای مسواک زدن استفاده نکنید.
فان مع العسر يسرا
 تشکر شده توسط : Ghost
#2
سيگار كشيدن خطر ناشنوايي را تشديد مي‌كند

دانشمندان هشدار دادند سيگار كشيدن مي‌تواند باعث ناشنوايي شود.

به گزارش ايسنا، دانشمندان مي‌گويند: كشيدن سيگار و چاقي مي‌تواند باعث وارد شدن آسيب‌هاي دائمي به گوش و در نتيجه حس شنوايي شود.

آنها خاطرنشان كردند: كشيدن سيگار و چاقي مي‌تواند جريان خون به گوش را دچار اختلال كند.

در اين پژوهش كه از سوي متخصصان دانشگاه آنت‌ورپ انجام گرفته، آمده است كه همچنين مشاغل پرسر و صدا نيز بزرگترين خطر و عامل تهديد كننده براي سلامت گوش‌ها هستند. در مطالعه جداگانه‌اي نيز مشخص شده است كه سيگار كشيدن در ميانسالي مي‌تواند آسيب‌هاي جدي به حافظه وارد كرده و ابتلا به زوال عقل را تسريع كند.



دكتر اريك فرانسن، پژوهشگر دانشگاه آنت ورپ در بلژيك دراين باره گفت: وقتي آسيبي به بدن وارد شود ديگر كار از كار گذشته و ترميم نمي‌شود.


سيگاري‌ها كم حافظه مي شوند

پژوهشگران مي‌گويند افراد سيگاري ميانسال در مقايسه با افرادي كه هيچ وقت سيگار نكشيده‌اند بيشتر دچار ضعف حافظه و ضعف قدرت استدلال مي‌شوند.



به گزارش ايسنا، اين پژوهشگران در فرانسه و انگليس همچنين دريافتند كه سيگاري‌ها بيشتر از افراد غيرسيگاري،‌ الكل مصرف مي‌كنند، كمتر ميوه و سبزي مي‌خورند و سطح كلسترول خون آنها نيز بالاتر است.

اين مطالعات طي يك دوره 17 ساله و روي بيش از 5 هزارو 300 داوطلب انجام شده و سازمان جهاني بهداشت در گزارش ماه فوريه خود اعلام كرد كه سرطان ريه، بيماري‌هاي قلبي و ساير مشكلات و بيماري‌هاي ناشي از سيگار سالانه جان 4/5 ميليون نفر را در جهان مي‌گيرد و اين نرخ رو به افزايش است.
چو بید بر سر ایمان خویش میلرزم ... که دل به دست کمان ابروئیست کافر کیش
 تشکر شده توسط : شهرزاد
#3

تاثیر سیگار بر ریه ها و سایر اندام های بدن

[تصویر:  x92qz0341nwky5t4nykp.jpg]

بیماری انسداد مزمن ریه سیگار کشیدن عامل خطر اصلی بیماری‌های انسدادی مزمن ریه است. مواد محرک دود تنباکو (قطران و گاز سیانید) مسئول بروز برونشیت و آمفیزم هستند. این محرک‌ها عمل موهای کوچک بنام مژه (CILLIA) که ریه‌‌ها را از آلودگی ها پاک می‌کنند، متوقف می‌کند. هم‌چنین سبب، ترشح بیشتر موکوس توسط غدد ریه می‌شوند. وقتی‌که مژک‌ها غیرفعال می‌شوند، فرآیند پاک سازی ریه‌ها از موکوس اضافی، قطران و سایر ناخالصی‌ها اجباراً باید توسط
سرفه انجام شود. سیگاری‌ها، بیشتر از غیرسیگاری‌ها سرفه می‌کنند و خلط بیشتری تولید می‌کنند. سایر علائم تنفسی شامل: کوتاهی تنفس، سنگینی سینه، خس‌خس، درد سینه،
سینوزیت ‌ و سرماخوردگی‌های مکرر است. تقریباً تمام بیماران مبتلا به آمفیزم ، سیگاری هستند. سیگار هم‌چنین یک عامل خطر مهم برای ایجاد برونشیت مزمن است. سیگاری‌های افراطی در معرض خطر بیشتری نسبت به سیگاری‌های متوسط هستند، امّا در معرض مقادیر کم دود سیگار بودن، چنانکه در سیگار کشیدن تحمیلی دیده می‌شود نیز زیان آور به نظر می‌رسد. آمفیزم در اثر تخریب ریه به وجود می آید که می‌تواند به دلیل صدمه مستقیم دود سیگار، اکسیدان‌های القاء شده و یا تولید مواد واسطه‌ای التهابی جدید به‌دلیل تماس با دود باشد. برونشیت مزمن نیز ناشی از مکانیسم‌های مشابه در راه های تنفسی است.

[تصویر:  ufmryuvq01dfpxnh9taz.jpg]

سرطان ریه
ابتلا به
سرطان ریه در سیگاری‌ها ، بیست برابر غیر سیگاری‌هاست. در حقیقت سیگار کشیدن عامل خطر اصلی بروز سرطان ریه است. ایجاد سرطان ریه مستقیماً با تعداد سیگارهای کشیده شده در روز، مدت سیگار کشیدن و محتوای قطران و نیکوتین سیگارهای کشیده ارتباط دارد. اکثر کسانی که به‌علت سرطان ریه می‌میرند، سیگاری هستند. ابتلا به سرطان ریه در سیگاری‌ها ، بیست برابر غیر سیگاری‌هاست.سیگاری‌های افراطی ۲۵- ۱۵ بار احتمال بیشتر برای مرگ ناشی از سرطان ریه نسبت به غیرسیگاری‌ها دارند و تنها ۲۰-۱۵ سال از سیگار کشیدن می‌گذرد تا سرطان ریه ایجاد شود و تعداد کمی از بیماران با این بیماری بیش از ۵ سال زنده می‌مانند. خطر سرطان ریه بین سیگاری‌های غیرفعال یا تحمیلی نیز افزایش یافته است. شواهد تجربی قابل ملاحظه‌ای نقش دود سیگار را در سرطان ریه نشان داده‌اند. بسیاری از مواد موجود در دود سیگار – بویژه هیدروکربن‌های چند حلقه‌ای آروماتیک – ممکن است در سرطان زایی شرکت داشته باشند.

سایر سرطان ها سیگاری‌ها نسبت به غیرسیگاری‌ها احتمال بیشتری برای ابتلاء به سرطان دهان،
گلو و مری دارند. خطر این سرطان‌ها برای پیپ و سیگار برگ بیشتر از سیگارهای فیلتردار است. در مورد سرطان مثانه ، تغلیظ سرطان زاها در ادرار به عنوان عامل ایجاد کننده ی سرطان به‌نظر می‌رسد. سرطان‌ معده و پانکراس و سرطان گردن رحم با شیوع بیشتری در سیگاری‌ها نسبت به غیرسیگاری‌ها رخ می‌دهد.


 تشکر شده توسط : fireboud , maedeh , سحــــــــر , sargol
#4

[تصویر:  e9wgeanw3h39w6y6u2l.bmp]


آیا میدانید : ۸۰ درصد سیگاری های جهان در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند.

آیا میدانید : در کشورهای صنعتی روزانه ۶تا۷ کیلوگرم مواد افزودنی وارد بدن انسان ها می شود.

آیا میدانید : سیگاری ها موقع بیماری ۸ روز دیرتر از افراد عادی خوب می شوند

آیا میدانید : سیگار حجم اکسیژن ریه‌ها را کاهش می‌دهد؟

آیا میدانید : سیگار ۴ هزار ماده سمی و ۴۰ عنصر سرطان زا دارد

آیا میدانید : مصرف هر یک نخ سیگار ، ۵٫۵ دقیقه از عمر انسان می کاهد .

آیا میدانید : افراد سیگاری ۲ برابر غیر سیگاری ها احتمال ابتلا به زخم معده را دارند.

آیا میدانید : میزان کل تولید برگ تنباکوی جهان در سال ۲۰۰۵ به ۶٫۳۸ میلیون تن بالغ میگردد.

آیا میدانید : روزانه هشت تا ده هزار نفر از نوجوانان در جهان کشیدن سیگار را آغاز می‌کنند.

آیا میدانید : استعمال سیگار در زنان باردار سبب مرگ تقریبا ۴/۰۰۰ نوزاد در سال می شود.


آیا میدانید : دود سیگار موجود در محیط بیش‌‌تر از مصرف مواد قندی در پوسیدگی دندان‌های کودکان نقش دارد؟

آیا میدانید : درآمدسالانه یک کارخانه سیگارآمریکایی معادل۱۵ سال فروش نفت ایران است .

آیا میدانید : دود سیگار حاوی ۴۰۰۰ نوع ماده با آثار آنتی ژنی ، جهش زایی و سرطان زایی ، دارویی و ضد سلولی است.

آیا میدانید : روزانه ۱۵ میلیارد نخ سیگار در سراسر جهان خریداری میشود، به عبارت دیگر هر دقیقه ۱۰ میلیون نخ و یا ۵٫۶ تریلیون نخ در سال.

آیا میدانید : مصرف مواد دخانی در هر ۸ ثانیه یک نفر را می‌کشد و سالانه ۴ میلیون مرگ و یا حدود ۱۰ هزار مرگ روزانه در پی دارد .

آیا میدانید : تا سال ۲۰۲۰ دخانیات سالی ۱۰ میلیون قربانی در جهان خواهد داشت که ۷ میلیون آن در کشورهای در حال توسعه است.

آیا میدانید : سیگار کشیدن خطراتی وخیم برای سلامت مادر و جنین ایجاد می‌کند و می‌تواند باعث زایمان زودرس، وزن کم هنگام تولد و مرگ ناگهانی نوزاد شود.

آیا میدانید : در افرادی که فشار خون یا کلسترول بالا دارند، مصرف سیگار احتمال مرگ را به ۲ برابر افزایش میدهد.

آیا میدانید : افراد سیگاری به طور متوسط ۸-۵ سال زودتر از افراد غیر سیگاری ( در شرایط یکسان)، جان خود را از دست می دهند.

آیا میدانید : در سال ۱۹۹۶ از کل زباله های جمع آوری شده در امریکا ۲۰ درصد مربوط به ته سیگار بوده است.

آیا میدانید : دود سیگار موجود در محیط بیش‌‌تر از مصرف مواد قندی در پوسیدگی دندان‌های کودکان نقش دارد؟

آیا میدانید : خطر بیماری‌ قلبی و سرطان ریه در افراد سیگاری که در خانه در معرض دود سیگار اطرافیان خود هستند، ۲۵‌‌درصد بیش‌تر از دیگران است؟

آیا میدانید : آمار افراد سیگاری در دنیا حدود یک میلیارد و۲۰۰ میلیون نفر است که ۸۰۰ میلیون نفر آنها شهروندان کشورهای در حال توسعه هستند.

آیا میدانید : بر طبق تخمین دپارتمان تحقیق اقتصادی که کشاورزی آمریکا متجاوز از ۵ بیلیون نخ سیگار در سال ۲۰۰۶ مصرف شده است.

آیا میدانید : خطر بیماری‌ قلبی و سرطان ریه در افراد سیگاری که در خانه در معرض دود سیگار اطرافیان خود هستند، ۲۵‌‌درصد بیش‌تر از دیگران است؟

آیا میدانید : پنجاه درصد از زنان سیگاری که بخاطر مضرات سیگار جان خود را از دست میدهند بر اثر حمله قلبی میباشد، یعنی اینکه سیگار کشیدن فقط باعث سرطان نیست بلکه حمله قلبی نیز ناشی از آن میباشد؟

آیا میدانید : سالیانه نزدیک به ۵۰/۰۰۰ نفر بعلت عوارض سیگار در ایران فوت می شوند و هزینه ناشی از مصرف سیگار در ایران رقمی بالغ ۴۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ (( چهارصد میلیارد )) تومان می باشد .

آیا میدانید : نیکوتین ماده موثر و اصلی توتون ولی جز کوچکی از دود سیگار است و بیش از ۴۳ ماده سرطانزای دیگر نیز در دود سیگار وجود دارد .

آیا میدانید : طبق اطلاعات منتشره توسط سازمان جهانی بهداشت سالیانه از ۳۰۰ میلیارد دلار درآمد کمپانیهای دخانیات ۲۰۰ میلیارد دلار آن سود خالص می باشد

 تشکر شده توسط : fireboud , maedeh , سحــــــــر , sargol
#5
سیگار کشیدن طاسی سر را در مردان تشدید می کند
محققان هشدار دادند که کشیدن سیگار، احتمال ریزش مو
و طاسی سر را در مردان افزایش می‌دهد. [تصویر:  vmu4h2e9rwz8424fofu.jpg]

محققان بیمارستان فاراستیرن مموریال و دانشگاه ملی تایوان در تایپه در این بخش از مطالعات خود دریافته‌اند که کشیدن سیگار می‌تواند فولیکول‌های مو را تخریب کند و در مسیر حرکت خون و هورمونها در پوست سر اختلال ایجاد کرده یا تولید هورمون استروژن را افزایش دهد. محققان با بررسی 740 مرد در تایوان با میانگین سنی 65 سال دریافتند که سیگار کشیدن نقش مهمی در بروز طاسی سر خفیف یا شدید ایفا می‌کند. از همین رو مردانی که علایم اولیه طاسی سر را در خود مشاهده می‌کنند باید با آنها درباره نقش توقف استعمال دخانیات در جلوگیری از پیشرفت این مشکل مشورت شود.






 تشکر شده توسط : fireboud , maedeh , parastoo joon , سحــــــــر , sargol
#6
دختر جون زیبایی و جوونیت رو دود نکن برهangry2

این روزها دختر خانم های زیادی را می بینم که همپای آقایان سیگار و قلیان می کشند، باید به آنها هشدار داد که پوست از آثار زیانبار سیگار در امان نیست،
چند روز پیش که در ترافیک بعدازظهر گیر افتاده بودم و از بی‌حوصلگی اطراف را نگاه می‌کردم، توجهم به خانم جوانی جلب شد که پک‌های عمیقی به سیگارش می‌زد. چند ماشین عقب‌تر هم، زن‌وشوهری سیگار می‌کشیدند...
مطمئنم که هرکدام از آنها برای خرید انواع کرم‌ها و لوازم آرایشی که زیباترشان کند، هزینه‌های زیادی می‌پردازند غافل از اینکه با هر نخ سیگار، پوستشان را با سرعت زیادی تخریب می‌کنند. سیگار علاوه بر پدید آوردن امراض کشنده‌ای مانند سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی و ریوی، تظاهرات خارجی هم دارد و اشخاص سیگاری نسبت به همسالان خود پیرتر به نظر می‌رسند. به عقیده شما خانم‌ها و آقایان سیگاری این نکته را می‌دانند؟ در گفت‌وگو با دکتر پروین منصوری، متخصص پوست و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به این موضوع پرداختیم.
سلامت: خانم دکتر! آیا واقعا سیگار می‌تواند باعث ایجاد چروک پوست شود؟
بله، تا به حال تظاهرات پوستی سیگار زیاد مورد توجه نبوده ولی امروزه تحقیقات زیادی برای اثبات این موضوع انجام شده است. برای مثال در سال 1965 دو پژوهشگر پی بردند که زنان سیگاری از نظر چهره و رنگ پوست و چروک‌های زودرس، با غیرسیگاری‌ها تفاوت دارند. چهره سیگاری‌ها رنگ‌پریده و متمایل به خاکستری است و چروک‌ها خیلی زود روی پوست آنها دیده می‌شود. به طور مثال چروک پوست افراد 40 تا 49 ساله‌ سیگاری، به اندازه افراد 60 ساله غیرسیگاری است. امروزه حتی اصطلاح «صورت سیگاری» به کار می‌رود. متاسفانه خانم‌ها برای ابتلا به چین و چروک‌های ناشی از سیگار، از آقایان مستعدترند.
سلامت: علت پدید آمدن این چهره خاص در سیگاری‌ها چیست؟
نیکوتین سیگار باعث تنگ شدن عروق پوست و کم شدن اکسیژن‌رسانی به بافت پوست می‌شود. از آنجا که اکسیژن خون سیگاری‌ها کاهش و دی‌اکسیدکربن خون که یک ماده دفعی است، افزایش می‌یابد، گلبول‌های قرمز با آن دی‌اکسیدکربن ترکیب غیرطبیعی می‌سازند و چسبندگی پلاکت‌ها زیاد می‌شود. خون غلیظ و عبورش از رگ‌ها آهسته‌تر می‌شود بنابراین در ساخت کلاژن (رشته‌های نگهدارنده پوست) و الاستین (ماده‌ای که باعث قوام پوست می‌شود) اختلال ایجاد خواهد شد. الاستین ضخیم‌تر می‌شود و به صورت تکه‌تکه قرار می‌گیرد و چروک‌ها به وجود می‌آیند. علاوه بر این، مواد سمی موجود در سیگار پوست را مستعد تحریک بیش از حد معمول می‌کنند و عواملی مانند نور آفتاب آسیب بیشتری به آن می‌رسانند.
سلامت: این چروک‌ها، با ترک سیگار از بین می‌روند؟
بله، وقتی سیگار را ترک کنید، اکسیژن‌رسانی به بافت پوست بیشتر و به مرور زمان روند چروک شدن پوست متوقف می‌شود و گاهی حتی در آنهایی که در سنین جوانی سیگار کشیدن را شروع کرده‌اند،بهبود و قوام پوست را به وضوح می‌بینیم. سیگاری‌ها فقط نگران ظاهر و زیبایی‌شان هستند ولی ما نگرانی‌‌های دیگری هم داریم.
سلامت: چه نگرانی‌ای‌؟
تحقیقات جدید نشان داده چروک صورت ناشی از سیگار، یک پیش‌آگهی بد است. در کسانی که به دلیل سیگار کشیدن صورتشان چروک می‌شود، احتمال بروز بیماری کشنده انسداد مزمن ریه ناشی از سیگار 5 برابر بیشتر از افرادی است که چروک صورت ندارند. شاید علت این ارتباط بین بیماری ریه و چروک پوست، ژن‌های مشابهی باشد که مسوولیت خاصی دارند. پس به نظر ما با ترک سیگار 2 نتیجه به دست می‌آید: 1) خطر ابتلا به بیماری‌های کشنده ریوی کم می‌شود. 2) چروک صورت و پیرشدن زودرس متوقف می‌شود.
سلامت: به نظر شما مهم‌ترین اثر سیگار بر پوست چیست؟
کاهش چشمگیر روند بهبود و ترمیم زخم‌ها. محققان ثابت کرده‌اند اثر زیانبار سیگار به صورت چشمگیری در ترمیم زخم‌ها خود را نشان می‌دهد و به‌خصوص در سیگاری‌هایی که جراحی پیوند پوستی یا گرافت پوستی انجام می‌دهند (بعد از برداشتن ضایعه، چون پوست آن ناحیه برای پوشش کافی نیست،‌ از قسمت دیگر بدن یک گرافت پوستی برمی‌دارند و به آن ناحیه پیوند می‌زنند). به دلیل نرسیدن اکسیژن و تغذیه کافی به‌وسیله خون به آن ناحیه، بافت پیوندی با احتمال 3 برابر نسبت به غیرسیگاری‌ها تخریب می‌شود (نکروز) و زخم برای مدت زیادی بهبود نمی‌یابد.
تصور کنید بیمار این همه هزینه کرده و رنج کشیده، جراح زحمت کشیده و فرد به دلیل سیگار کشیدن همه چیز را نابود می‌کند. در افراد سیگاری که روزی 2 پاکت سیگار می‌کشند، حتی تا 6 برابر احتمال این تخریب بیشتر است.
سلامت: پس از کشیدن سیگار، تا چند لحظه خون‌رسانی عروق مختل می‌شود؟
به نکته خوبی اشاره کردید چون همه افراد به‌خصوص سیگاری‌ها معتقدند پدیده تنگی عروق پوست گذرا و لحظه‌ای است اما حتی یک سیگار تا 90 دقیقه باعث تنگی عروق پوست می‌شود و افرادی که مرتب در حال سیگار کشیدن هستند، در قسمت اعظم روز پوستشان را از نعمت اکسیژن و تغذیه محروم می‌کنند. با این اوضاع نمی‌توان انتظار داشت پوست شاداب بماند. حتی جراحان هم برای انجام جراحی پوست از حداقل یک هفته قبل تا یک هفته بعد از جراحی مصرف سیگار را ممنوع می‌کنند.
سلامت: سیگار علاوه بر اثر تخریبی روی زیبایی پوست صورت، چه آثار ثابت شده دیگری دارد؟
اگر دقت کرده باشید، لب‌های سیگاری‌ها ، انگشتانی که سیگار را نگه می‌دارد و ناخن‌ها ، لثه‌ها ، همه از این تنگی عروق و مضرات سیگار متاثر می‌شوند. پلاک‌های سفیدرنگ در کام سیگاری‌ها و زبانشان گاهی به دلیل التهاب غدد بزاقی به وجود می‌آید. دانه‌های قرمز هم از مشخصه سیگاری‌هاست. لب‌ها و لثه‌های سیاه هم علاوه بر وجود خون غلیظ و تیره سیگاری‌ها، نشانه عدم خون‌رسانی است و چون خون و موادغذایی به لثه نمی‌رسد، بروز عفونت‌های میکروبی و لثه‌های دردناک خون‌ریزی دهنده در سیگاری‌ها بیشتر دیده می‌شود.
سلامت: صحبت آخر؟
این روزها دختر خانم های زیادی را می بینم که همپای آقایان سیگار و قلیان می کشند (هر کام قلیان معادل 10 نخ سیگار است)، باید به آنها هشدار داد که پوست از آثار زیانبار سیگار در امان نیست، حتی جالب است بدانید سیگاری‌ها مستعد سفید شدن زودرس موها نیز هستند. پس اگر به نتایج خطرهای جسمی و بیماری‌های کشنده سیگار ‌اهمیت نمی‌دهید، حداقل برای حفظ زیبایی و نداشتن ظاهر پیر باوجود سن کم، این کار را کنار بگذارید.
منبع :سایت پی سی پارسی
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : نازلی , najva , maedeh , سحــــــــر
#7
مردان سیگاری بخوانند


[تصویر:  diwr6p1bxn3ul7r9oau.jpg]

براساس تحقیقات و مطالعاتی که بتازگی انجام گرفته، مردانی که روزانه ۴۰۰ واحد I.U ویتامین E مصرف می‌کنند بیش از مردانی که از دارونماها (برای پرهیز از اثر روانی استفاده نکردن از دارو)‌ استفاده می‌کنند به سرطان پروستات گرفتار می‌شوند.
آخرین بررسی‌های انجام شده طی دوره هفت ساله طرح SELECT نشان می‌دهد از هر ۱۰۰۰ نفر ۷۵ مورد ابتلا به سرطان پروستات مربوط به مردانی است که فقط از مکمل ویتامین E استفاده می‌کنند، اما در مقابل تنها ۶۵ نفر از مردانی که از شبه‌داروها استفاده می‌کنند به سرطان پروستات دچار می‌شوند. این اختلاف اتفاقی نبوده و به لحاظ آماری حائزاهمیت است.

نتایج این تحقیق در نشریه اکتبر انجمن دارویی آمریکایی به چاپ رسیده است.

SWOG یک شبکه بین‌المللی از موسسات تحقیقاتی است که مطالعه روی این موضوع را در بیش از ۴۰۰ کلینیک در کشورهای آمریکا، کانادا و پرتوریکو انجام داده است.

بودجه انجام این طرح توسط بنیاد ملی سرطان و دیگر موسسات شامل بنیاد ملی سلامت تامین شده است.

براساس مطالعات گسترده انجام شده در زمینه قلب و عروق و مصرف ویتامین E مشخص شد که دلیل خاصی برای استفاده از مکمل‌های ویتامین E در مردان نبوده و این مکمل‌ها نه‌تنها مفید نیستند که در بعضی موارد خطرناک هم هستند.

طرح SELECT از ابتدای سال ۲۰۰۱ آغاز شده و ۳۲ هزار مرد در آن شرکت داشتند.

در آن سال‌ها بررسی مردان و زنان مبتلا به سرطان پوست که برای جلوگیری از پیشرفت بیماری، سلنیوم مصرف می‌کردند، نشان می‌داد که این گروه از مردان ۵۲ درصد کمتر از دیگر مردانی که این مکمل را مصرف نمی‌کنند به سرطان پروستات دچار شده‌اند.

همچنین در سال ۱۹۹۸ مطالعات انجام شده روی مردان سیگاری که برای جلوگیری از ابتلا به سرطان ریه روزانه ۵۰ واحد ویتامین E مصرف می‌کردند نشان داد که ۳۲ درصد کمتر از دیگر مردان به سرطان پروستات دچار شده‌اند.

محققان نتیجه‌گیری کردند که مصرف سلنیوم و ویتامین E برای مردان سودمند بوده و لذا براساس نتایج به دست آمده طرح SELECT را پیشنهاد داده و پیاده‌سازی کردند.

محققان این ۳۲ هزار نفر را به صورت تصادفی به چهار۴ گروه هشت هزار نفری تقسیم کردند. گروه اول همزمان ویتامین E و سلنیوم مصرف می‌کردند.

گروه دوم ویتامین E و داروی بی‌اثری شبیه به سلنیوم مصرف می‌کردند.

گروه سوم سلنیوم و داروی بی‌اثری شبیه به ویتامین E مصرف می‌کردند و بالاخره گروه چهارم داروهای بی‌اثری شبیه به ویتامین E و سلنیوم مصرف می‌کردند.

اینک بررسی‌های مجدد پس از هفت سال نشان می‌دهد، گروهی که ویتامین E به همراه سلنیوم یا سلنیوم را به تنهایی مصرف می‌کردند، بیشتر در معرض خطر سرطان پروستات بوده‌اند.

بررسی‌های نهایی نشان داد که مصرف ویتامین E و سلنیوم نه‌تنها سودی به حال بیماران ندارد که در پاره‌ای اوقات می‌تواند مضر هم باشد.

محققان در سال ۲۰۰۸ به افراد شرکت‌کننده در این طرح اعلام کردند که از مصرف مکمل‌های ویتامین E و سلنیوم دست بکشند؛ چراکه نتایج بررسی‌ها نشان می‌داد، این مواد نه‌تنها تاثیر چندانی بر کاهش سرطان پروستات نداشته بلکه می‌تواند خطر افزایش آن را به دنبال داشته باشد. سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، شایع‌ترین نوع سرطان در میان مردان است.

بررسی‌های آماری در سال ۲۰۱۱ نشان می‌دهد که در این سال حدود ۲۵۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پروستات گزارش شده که ۳۴ هزار مورد از آنها به مرگ فرد منجر شده است.

 تشکر شده توسط : مولتی ام اس , najva , Majid , maedeh , سحــــــــر , sargol
#8
هفت توصيه براي ترك سيگار
خبرگزاري فارس: اگر شما سيگاري هستيد اما از سيگاري بودن خود خسته شده ايد و در پي ترك آن هستيد، براي آغاز عمليات ترك سيگار، هفت توصيه زير را به دقت بخوانيد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اينترنتي www.quit-smoking-aids.com اين هفت توصيه هم براي افرادي كه اعتياد شديد به سيگار دارند، مؤثر است و هم براي افرادي كه گهگاه اقدام به روشن نمودن سيگار مي كنند.
1- خود را آماده ترك سيگار كشيدن كنيد
يك ايده خوب اين است كه به هنگام ايجاد تغييري در زندگي تان، مثلا رفتن به يك مكان جديد، تغيير شغل، يافتن يك سرگرمي جديد، و يا آغاز كردن يك نوع ورزش، اقدام به ترك سيگار نماييد. همچنين كليه دلايل ترك سيگار خود را بر روي كاغذ بنويسيد و بر روي ديوار منزل نصب كنيد تا همواره جلوي چشمتان باشد و دوباره هوس سيگار كشيدن نكنيد.
2- زماني را براي ترك سيگار مشخص نماييد
يك شيوه خوب براي ترك سيگار اين است كه به تدريج اقدام به ترك سيگار كنيد و يك روز معين را به عنوان روز ترك نهايي آن تعيين كنيد. البته ما اصراري به ترك تدريجي سيگار نداريم و نمي گوييم كه اين شيوه بهترين شيوه است، اما پيشنهاد مي كنيم در ابتدا چيزي را جايگزين استنشاق نيكوتين كنيد، مثلا مي توانيد با آدامس جويدن شروع كنيد، و سپس به طور كامل سيگار را ترك كنيد. راه ديگر اين است كه اراده كنيد و از يك روز معين اقدام به ترك سيگار كنيد و به آن پايبند باشيد.
3- اقدام خود به ترك كردن سيگار را به همه بگوييد
وقتي همه بدانند كه شما در حال ترك كردن سيگار هستيد، ديگر براي شما دشوار است كه از آنها تقاضاي سيگار كنيد و يا پيش روي آنها اقدام به سيگار كشيدن نماييد. در واقع، از هركس كه مي شناسيد (سيگاري و غير سيگاري) تقاضا كنيد كه با عدم تعارف سيگار به شما و نكشيدن سيگار در جايي كه شما هستيد، شما را در تصميمتان مبني برترك سيگار ياري نمايند.
اين مطلب را مرتبا به دوستانتان يادآوري كنيد، خصوصا در مواقع خطرناكي همچون: مهماني ها، مراسم ها و جشن ها. بگذاريد همه آنهايي كه با شما سرو كار دارند، از عزم شما براي ترك سيگار آگاهي يابند. شايد شما باعث رنجش خاطر آنها شويد، ولي به هر حال ترك سيگار، ارزش اين كار را دارد.
4- كارهاي روزمره خود را تغيير دهيد
اعتياد به سيگار مي تواند به مواقع و زمانهاي خاصي همچون صبح، به هنگام نوشيدن چاي، و يا هر عمل ديگري، مرتبط باشد. اين مواقع و زمانها ، ماشه هاي سيگار كشيدن شما هستند، چرا كه شما به سيگار كشيدن در چنين مواقعي عادت كرده ايد ميل داريد آنها را ادامه دهيد. براي مبارزه با اين مواقع، عادات خود را تغيير دهيد. مثلا نوشيدني مورد علاقه خود را عوض كنيد، آدامسهايي با مزه هاي جديدي كه شما معمولا نمي خريد، استفاده كنيد و خلاصه هركاري كنيد كه عادات قبلي شما كه با سيگار كشيدن همراه بودند، تكرار نشوند.
5- هوشمندانه ورزش كنيد
نرمشهاي شديد، استنشاق سيگار و يا حداقل تصور آن را كاهش مي دهد. اگر شما تا به حال ورزش نمي كرديد، در ابتدا با نرمشهاي ملايم آغاز كنيد. نرمش كردن باعث سلامتي شما خواهد شد، در كنترل وزن شما مؤثر است، و مي تواند روح و جسم شما را براي روبرو شدن با استرسهاي روزمره توانمند سازد.
6-تاثيرات ترك سيگار را بدانيد
سرفه كردن، اختلال در خوابيدن و كج خلقي برخي از نشانه هاي معمول دوران پس از ترك سيگار هستند. نگر ان نباشيد، اين موارد، كاملا طبيعي هستند و در عرض چند هفته از بين خواهند رفت، فقط كمي مقاومت كنيد.
7- چگونه با اشتياق به سيگار كشيدن مقابله كنيد
منتظر باشيد كه بلافاصله پس از ترك سيگار، ميل شديدي به استنشاق آن پيدا كنيد. اين ميل و اشتياق شديد معمولا در فاصله هاي زماني 5-3 دقيقه اي بروز مي دهند. در چنين مواقعي تا مي توانيد آب يا چاي بخوريد و خود را صحبت كردن با ديگران مشغول نماييد، مطمئن باشيد موفق مي شويد
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
#9
نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می دهد سیگاری هایی که به طور مرتب میوه و سبزیجات مصرف می کنند سه برابر شانس بیشتری دارند تا دخانیات را ترک کنند. به منظور انجام این پژوهش که نتایج آن در مجله ی nicotine and tobacco research به چاپ رسید محققان از طریق تلفن با چندین هزار زن و مرد آمریکایی که دخانیات مصرف می کردند تماس گرفته و سۆالاتی در مورد میزان مصرف میوه و سبزیجات از آن ها پرسیدند. در این پژوهش محققان متوجه شدند افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می کنند در ترک سیگار موفق تر هستند. این افراد موفق می شوند در مدت حداقل سی روز سیگار را ترک کنند. از این گذشته این افراد نسبت به افرادی که میوه و سبزیجات کمتری مصرف می کنند در طول روز چند نخ کمتر سیگار می کشند. در واقع میزان اعتیاد آن ها به دخانیات نسبت به گروه دوم کمتر است. محققان معتقدند که مصرف میوه و سبزیجات باعث می شود که طعم دخانیات برای مصرف کننده ها تغییر کرده و بدمزه شود. در عوض مواد غذایی دیگری مانند کافئین، الکل یا گوشت قرمز باعث می شود که طعم سیگار برای سیگاری ها مطلوب تر به نظر بیاید. محققان معتقدند که مصرف میوه و سبزیجات باعث می شود که طعم دخانیات برای مصرف کننده ها تغییر کرده و بدمزه شود محققان همچنین در این باره می گویند میوه و سبزیجات به دلیل غنی بودن از فیبرها باعث ایجاد احساس سیری می شود و همین امر باعث می شود که سیگاری ها کمتر به سراغ سیگار بروند؛ به خاطر این که برخی از سیگاری ها احساس گرسنگی و نیاز به سیگار کشیدن را از هم تشخیص نمی دهند. یعنی زمانی که گرسنه اند به سراغ سیگار می روند. برای همین زمانی که سیر باشند کمتر به سرشان می زند تا سیگاری آتش بزنند. واقعیت این است که هیچ چیز مانند داشتن یک برنامه ی غذایی سرشار از میوه و سبزیجات به شما کمک نمی کند تا سیگارتان را ترک کنید. در این صورت با یک تیر دو نشان زده اید. هم خود را از این «استوانه ی کوچک بیماری زا» نجات داده اید و هم قدمی در جهت سلامت خود برداشته اید.
تبیان
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : نازلی , Ghost
#10
آشنایی با مراحل ترک سیگار

ترک سیگار با عوارض فیزیکی و روانی‌ای که از خود به‌جا می‌گذارد البته کار بسیار سختی برای افراد سیگاری تلقی می‌شود و به همین خاطر نیز سال‌هاست ذهن پژوهشگران مختلف در پی اختراع و ابداع ابزار یا روش‌هایی است که بتواند اندکی از سختی انجام این تصمیم بکاهد. تصمیمی که قطعا یک نقطه عطف در زندگی هر فردی خواهد بود به‌ویژه اگر هنوز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف ناشی از کشیدن سیگار میهمان ناخوانده سلامتی‌اش نشده باشد.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، تحقیقات و تجربیات کلینیکی نشان داده است که افراد در روند ترک سیگار، از مراحل مختلفی عبور می‌کنند.

مرحله تفکر سطحی

افراد سیگاری در ابتدا از مرحله «تفکر سطحی» که در آن به طور جدی به ترک سیگار نمی‌اندیشند، عبور می‌کنند. شاید بارها به خود گفته‌اید: «من احتمالا باید سیگارم را ترک کنم اما برای این کار آماده نیستم و یا برنامه‌ای برای تغییر این رفتار ندارم».

مرحله تفکر و تصمیم

مرحله بعد «تفکر و تصمیم» است که فرد سیگاری با تدوین برنامه در صدد ترک سیگار برمی‌آید. در این مرحله ممکن است دیگران برای ترک سیگار به شما توصیه کرده باشند و شما به این نتیجه رسیده باشید که الان زمان ایجاد تغییراتی در این زمینه است.

مرحله تصمیم‌گیری

فرد سیگاری واقعا در صدد تعیین تاریخی برای ترک سیگار است و این زمانی است که شما انرژی و آمادگی لازم را برای به زمین کوبیدن آخرین سیگار دارید.

مرحله ابقا و یا بازگشت

در این مرحله بعضی از سیگاری‌ها سیگار را ترک کرده‌اند، در حالی که بقیه برای مدتی به عادت قبلی بازمی‌گردند. بسیاری نیز تصور می‌کنند که این مشکل‌ترین قسمت برنامه ترک سیگار است. مرحله بازگشت از جهاتی طبیعی است، از روشن کردن مجدد یک سیگار تا بازگشت کامل به سیگار که بهتر است آن را یک فرصت بدانیم تا یک تهدید یا شکست. شمار زیادی از سیگاری‌ها در مراحل مختلف این چرخه بارها گرفتار می‌شوند تا اینکه در نهایت موفق به ترک سیگار می‌شوند.

انگیزه

ممکن است شما بیش از این چند بار با دور انداختن سیگار خود به طور آنی تصمیم به ترک سیگار گرفته باشید ولی آنچه که شما بعد از چند ساعت، روز، هفته یا حتی ماه به آن می‌رسید، بازگشت مجدد به سیگار است. کنار گذاشتن سیگار یک تصمیم آنی نیست، بلکه یک روند است که به مقدماتی برای موفق شدن نیاز دارد. بدون آمادگی مطلوب، شما با شکست مواجه خواهید شد و در نهایت تمایل خود را برای اقدام مجدد از دست خواهید داد یا حتی ممکن است به این باور برسید که شما توانایی اقدام به این کار را ندارید.

نخستین قدم در آماده ساختن خود برای ترک سیگار این است که انگیزه‌های خود را ارزیابی کنید. انگیزه‌های شما پایه‌های تعهدات شما به ترک سیگار است. عزم راسخ، جسارت، قدرت و ثبات واژه‌هایی هستند که به وسیله افراد سیگاری، زمانی که قصد ترک سیگار را دارند، استفاده می‌شوند، هر چند که برای ترک دایم سیگار به قدرت، تعهد، درک و اراده و انگیزه‌های قوی نیاز است.

به تازگی، سیگاری‌ها با بمبارانی از پیغام‌های ترک سیگار روبه‌رو شده‌اند. قیمت سیگار و ممنوعیت سیگار در مکان‌های عمومی افزایش یافته است اما این قوانین خوب اجتماعی نیز به تنهایی به افراد سیگاری، انگیزه‌های لازم برای ترک سیگار را نمی‌دهند بنابراین ضروری است که شما انگیزه‌های شخصی خود را مشخص و آنها را ارزیابی کنید. دقت کنید که اگر دلایل شما برای ترک سیگار مساوی با تمایل شما برای ادامه آن باشد، احتمال شما برای ترک موفقیت‌آمیز سیگار کمتر است، اما اگر دلایل ترک سیگار بر ترک نکردن آن چیره شود، آن وقت زندگی شما به سوی یک زندگی بدون سیگار پیش می‌رود. برای سنجش مزایا و مضرات کشیدن سیگار و مقایسه آنها با یکدیگر می‌توانید موارد زیر را نیز لحاظ کنید: آسیب جدی به تندرستی فرد، صدمه به تندرستی خانواده و افزایش هزینه زندگی.

تاکید برانگیزه‌ها

روی یک برگ کاغذ دلایل خود را برای ترک سیگار بنویسید و این فهرست را جایی نصب کنید که همیشه پیش روی شما باشد. به طور مثال می‌توانید این کاغذ را با آهن‌ربا یا چسب روی یخچال بچسبانید که همواره به شما یادآوری کند که در روند ترک سیگار هستید و همان طور که دنبال فندک و سیگار گشتن برای شما به صورت عادت درآمده است، خواندن این فهرست نیز برایتان عادت شود. فراموش نکنید که دلایل خود را تا آنجا که می‌توانید مجاب کننده‌تر بنویسید. به طور مثال هنگام نوشتن آسیب‌های جدی به خانواده، نام تک‌تک فرزندان خود را بنویسید یا هنگام نوشتن هزینه‌های مصرفی سیگار، میزان پس‌انداز هفتگی ناشی از نخریدن سیگار را بنویسید. در این مرحله توجه کنید که حتی اگر نتوانستید سیگار را ترک کنید ولی در عوض سیگار کشیدن در ضمیر ناخودآگاه شما سست می‌شود و شما را برای مراحل بعد آماده می‌کند.

خودباوری

هنگامی که از ترک سیگار صحبت می‌شود برخی از افراد سیگاری تصور می‌کنند که تنها داشتن اراده و انگیزه می‌تواند موجب ترک سیگار شود. بسیاری از افراد سیگاری تنها بعد از مدت کوتاهی که از ترک سیگار می‌گذرد دوباره به آن بازمی‌گردند. آیا می‌توان درباره این افراد گفت که آنها اراده و یا انگیزه‌هایشان را از دست داده‌اند؟ پاسخ این سال منفی است زیرا داشتن انگیزه قوی و الزام برای ترک سیگار اهمیت بسیار دارد اما این افراد همچنین نیاز به شناسایی وضعیت‌هایی دارند که آنها را دوباره به سیگار بازمی‌گرداند. یک محقق به نام البرت باندورا به این مرحله، عنوان «خودباوری» داده است.

از خودباوری می‌توان به عنوان یکی از موارد مربوط به آمادگی برای ترک سیگار نام برد. ایمان شما به توانایی‌تان در مهار موقعیت‌هایی که شما را در مرحله خطر بازگشت به سیگار قرار می‌دهند، همان خودباوری نام دارد. در موقعیت‌های وسوسه‌برانگیز چقدر به توانایی‌‌هایتان برای مقابله با تمایل به سیگار کشیدن اعتقاد دارید؟

برخی افراد درباره خود بسیار مثبت فکر می‌کنند اما هنوز قبول ندارند که قادرند بعضی از چیزها از جمله سیگار کشیدن را ترک کنند. افرادی که خود را باور ندارند و به توانایی‌های خود به دیده‌ تردید می‌نگرند در شرایط وسوسه‌انگیز زودتر تسلیم می‌شوند. تنها فراخواندن نیروی اراده برای مقاومت در برابر وسوسه سیگار کافی نیست، شما باید بر این باور باشید که می‌توانید کاری صورت دهید و مقاومت کنید و بدانید چگونه فراموش نکنید احساس خودباوری شما تحت تاثیر چند عامل است. نخستین عامل، تعداد موقعیت‌ها و شکست‌های شما در روند ترک سیگار است. اگر سیگار کشیدن را در گذشته ترک کرده‌اید ولی بعد از روبه‌رو شدن با موقعیت‌های استرس‌زا تسلیم شده‌اید، ممکن است که توانایی خود را در ترک سیگار کم ارزیابی کنید و اعتماد به نفس کمتری داشته و با خود بگویید: «من نمی‌توانم از پس آن برآیم». ممکن است احساس کنید که تمایل به سیگار کشیدن به شما غلبه کند و به عنوان یک فرد سیگاری به این باور برسید که سیگار کشیدن به شما کمک می‌کند تا استرس‌ها را تحت کنترل خود درآورید. تصمیم‌های مردم در مقابله با موقعیت‌های استرس‌زا اغلب بر چگونگی احساسات آنها در آن زمان بستگی دارد.

هرچه بیشتر احساس تنش و اضطراب کنید، کمتر می‌توانید بر خود مسلط باشید و با تمایل خود به سیگار مقابله کنید

خدایا یاریم کن تا آن چه را که دانسته یا نا دانسته می شکنم دل نباشد innocent0001.gif
 تشکر شده توسط : نازلی , venus , Ghost
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خطرات کمبودروی دربدن sargol 0 2,427 2012/12/24, 09:40 PM
آخرین ارسال: sargol
  سيگار تعادل هورموني را به هم مي‌زند نازلی 1 2,181 2011/10/23, 02:11 AM
آخرین ارسال: فرناز
  ترك ناگهاني سيگار مي‌تواند يك نشانه ابتدايي از خطر ابتلا به سرطان mojtaba2iran 0 2,729 2011/03/04, 02:08 PM
آخرین ارسال: mojtaba2iran
  خطرات مصرف زياد پنير وابتلا به سرطان مثانه!؟ sayna 5 5,956 2011/02/24, 03:43 PM
آخرین ارسال: احمدرضا
  اثرات و خطرات تزريق بوتاكس yaro 0 4,370 2010/11/20, 07:54 PM
آخرین ارسال: yaro
  خطرات سوراخ كردن بيني، لب و زبان yaro 1 3,220 2010/11/11, 08:51 PM
آخرین ارسال: mehdi.abdn
  خطرات مصرف بي رويه داروهاي تزريقي yaro 0 3,915 2010/07/24, 07:29 AM
آخرین ارسال: yaro



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان