2009/09/30, 09:59 PM
ندا جان این جمله ها هر کدام مال یه ام آر آی هست که اشاره به پلاک شده :
با مشاهده پلاک فکر نمی کنم اسم بیماری رو بنویسن چون ممکنه غیر از ام اس بیماریهای دیگری مثل لوپوس و ...باشه که از ام اس بدتره و با آزمایش خون می فهمن. البته منو ببخشید هر چی شنیده بودم گفتم نه این که وارد باشم به این چیزا. از دکتر شنیدم.
تا فریبا و محیای عزیز و نگار جون رو داریم چه غمی داریم ؟هر جا اشتباه بود تصحیح می کنن.
( نگار جون دیر کرده چرا نمی آد ؟ )
کاش کسانی که انگلیسی بلدن ام آر آی هامون رو بدیم تر جمه کنن ! �فریبا ومحیای عزیز که متخصص رادیولوژی وپزشکن اگه وقت داشته باشن ممنون میشیم اگه بگن و راهنماییمون کنن . �:-*
دوست عزیز در باره کورتون تو قسمت داروها مطلب هست. کورتون و عوارض آن.
...(محل پلاک )Nonenhancing �demyelinating plaques are seen at �….
It is suggestive of a demyelinating plaque.
.... (تعداد) �enhancing plaques after contrast injection
اما اگه �مال تو هیچ اسمی از پلاک نبرده حتما نداری دیگه �:-* It is suggestive of a demyelinating plaque.
.... (تعداد) �enhancing plaques after contrast injection
با مشاهده پلاک فکر نمی کنم اسم بیماری رو بنویسن چون ممکنه غیر از ام اس بیماریهای دیگری مثل لوپوس و ...باشه که از ام اس بدتره و با آزمایش خون می فهمن. البته منو ببخشید هر چی شنیده بودم گفتم نه این که وارد باشم به این چیزا. از دکتر شنیدم.
تا فریبا و محیای عزیز و نگار جون رو داریم چه غمی داریم ؟هر جا اشتباه بود تصحیح می کنن.
( نگار جون دیر کرده چرا نمی آد ؟ )
کاش کسانی که انگلیسی بلدن ام آر آی هامون رو بدیم تر جمه کنن ! �فریبا ومحیای عزیز که متخصص رادیولوژی وپزشکن اگه وقت داشته باشن ممنون میشیم اگه بگن و راهنماییمون کنن . �:-*
دوست عزیز در باره کورتون تو قسمت داروها مطلب هست. کورتون و عوارض آن.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد