2013/05/17, 04:51 PM
من 1آمپولم بچه ها آب مقطرش خراب شد موندم چکنم؟!!!به نظرتون میتونم از آب مقطر عادی به همان اندازه استفاده کنم؟
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
سوالی در مورد آب مقطر آمپول ....
|
|||||||||||||||||||||
2013/05/17, 04:51 PM
من 1آمپولم بچه ها آب مقطرش خراب شد موندم چکنم؟!!!به نظرتون میتونم از آب مقطر عادی به همان اندازه استفاده کنم؟
2013/05/17, 05:10 PM
چطور خراب شد چیکارش کردی ؟
خب بندازش دور دیگه باید از همون اب مقطر استریل شده و کافی استفاده کنی دیگه دخترم راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
2013/05/17, 05:15 PM
اخه حیفم میادگرااااااااااااااااان استفکر کردم شاید بشه استفادش کنم
2013/05/17, 06:53 PM
من یه بار آب مقطر سینووکسم وقتی داشتم درشو باز میکردم شیشه اش تو دستم خورد شد و آت مقطره از بین رفت!
ولی از یک آب مقطر استریل دیگه که توی داروخونه ها میفروشن به همون اندازه ی لازم استفاده کردم و هیچ طوری هم نشد! واسه سینووکس که اینطوری بود!فک میکنم حلال بتا هم آب باشه! نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم
(2013/05/17, 04:51 PM)فرناز نوشته است: من 1آمپولم بچه ها آب مقطرش خراب شد موندم چکنم؟!!!به نظرتون میتونم از آب مقطر عادی به همان اندازه استفاده کنم؟فرناز جان میتونی از آب مقطر معمولی استفاده کنی . من الان تماس گرفتم و از یه نفر که متخصصه این داروهاست پرسیدم . تنها نکته اش اینه که همون مقدار سی سی باید استفاده کنی . نکته دیگه اینکه ، ترکیب آب مقطر آمپول ما کلورور سدیومه و آب یعنی همون ترکیب آب مقطر معمولی فقط اندازه اش مهمه
Peace begins with a smile
2013/05/17, 07:58 PM
(2013/05/17, 07:01 PM)neda.n نوشته است: فرناز جان میتونی از آب مقطر معمولی استفاده کنی . من الان تماس گرفتم و از یه نفر که متخصصه این داروهاست پرسیدم . تنها نکته اش اینه که همون مقدار سی سی باید استفاده کنی . نکته دیگه اینکه ، ترکیب آب مقطر آمپول ما کلورور سدیومه و آب یعنی همون ترکیب آب مقطر معمولی فقط اندازه اش مهمهمرسی عزیززززززززززززززززززززم [ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2013/05/17, 08:28 PM
سلاام فرناز خانم
زمانی که آوانکس میزدم و درست و حسابی تحت پوشش بیمه هم نبود همچین بلایی سرم اومد منم حسسساااااس انداختمش دور اما بعد که ترکیباتشو خوندم فهمیدم که آب مقطر معمولیه البته تو بعضیها یه چیز دیگه هم داره که الان خاطرم نیست ولی بعد که قضیه رو به دکترم گفتم بهم گفت که اشتباه کردی و یه آمپول رو حروم کردی یه آب مقطر معمولی تهیه کن و آمپولتو با خیال راحت بزن
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |