امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سم باکتریایی بطور بالقوه موجب مولتیپل اسکلروزیس(MS) می‌شود
#1
سم باکتریایی بطور بالقوه موجب مولتیپل اسکلروزیس(MS) می‌شود

منبع:

انجمن میکروب شناسی امریکا

محققان از روی شواهد به عمل آمده دریافتند که بیماری MS ممکن است از طریق سم تولید شده از باکتری های ناشی از مواد غذایی معمول بوجود آید.
محققان کالج پزشکی ویل کورنل از روی شواهد حاصل می گویند بیماری MS ممکن است توسط سم تولید شده از باکتریهای ناشی از مواد غذایی معمول بوجود آید. پژوهش حاضر در نشست تحقیقاتی انجمن میکروب شناسی 2014 ASM معرفی شده اند.
مولتیپل اسکلروزیس ( MS ) بیماری التهابی سیستم عصبی مرکزی است که در اثر افزایش نفوذپذیری BBB(سدخونی-مغزی) تعداد بیشتری از سلولهای سیستم ایمنی قادر به عبور از BBB و نفوذ به CNS بوده و باعث دمیلینه شدن میشود. فرآیندی که در آن عایق غلاف میلین سلول های عصبی آسیب می بیند. این بیماری تصور می شود که در یک فرد مستعد از نظر ژنتیکی با ترکیبی از یک یا چند عامل محیطی بوجود می آید. با توجه به برآورد انجمن ملی مولتیپل اسکلروزیس ، بیماری حدود 400،000 آمریکایی را تحت تاثیر دارد ، و شایع ترین علت ناتوانی عصبی در سن جوانی است.

شواهدی وجود دارد که سم اپسیلون با افزایش نفوذپذیری BBB باعث آسیب به میلین سلولهای عصبی میشود
محققان می گویند: یک نوع از این باکتری به نام نوع B ، سبب تولید یک سم در بدن می شود که می تواند از طریق خون به مغز برسد و موجب ام اس شود
سم اپسیلون(نوع B باکتری) که توسط گونه های خاصی از باکتری کلستریدیوم پرفینجنس به عمل می آید ، یکی از شایع ترین علل بیماری های ناشی از مواد غذایی در ایالات متحده به شمار می آید. مراکز ایالات متحده برای کنترل و پیشگیری بیماری تخمین می زند نوع C. perfringens این باکتری نزدیک به یک میلیون مورد از بیماری های ناشی از مواد غذایی در هر سال را موجب می شود

مطالعات قبلی نشان داده اند که C. perfringens ، و به ویژه سم اپسیلون ، ممکن است نقشی در تحریک MS بازی کند. در اواخر سال گذشته لیندن و همکارانش دریافتند نوع B باکتری ( آسیبی نا شناخته در آلوده کردن انسان و تولید سم اپسیلون)در یک زن 21 ساله منجر به شعله ور شدن MS شد. برای آزمایش بیشتر فرضیه خود لیندن و همکارانش عملکرد سم را در موش مورد مطالعه قرار داده به طور خاص آن سلول را هدف قرار دادند.

آنها کشف کردند که این سم می تواند از طریق خون به سلولهای مغز برسد و موجب MS شود.


لیندن می گوید: " در ابتدا، ما فکر می کردیم که سم اپسیلون فقط سلول های اندوتلیال مغز و الیگو دندروسیتها را هدف قرار می دهند . ما فقط اتفاق افتاده را توجه کردیم، آن همچنین به محدود و کشته شدن سلول های مننژ منجر می شود. این هیجان انگیز بود چرا که یک توضیح احتمالی برای التهاب مننژ و قشر subpial که به طور انحصاری در بیماران مبتلا به MS مشاهده شده اما به طور کامل درک نشده است فراهم می کند ".

آنها همچنین نمونه ای از غذاهای محلی را برای وجود C. perfringens و ژن سم اپسیلون آزمایش کردند. از 37 نمونه از مواد غذایی ، 13.5 ٪ برای باکتری مثبت بودند و 2.7٪ برای ژن سم اپسیلون.

دکتر لیندن گفت که این یافته ها برای دانشمندان مهم است چون می‌دانیم که سم اپسیلون ماشه MS را می کشد و آن را فعال می سازد
ساخت و توسعه آنتی بادی خنثی و یا واکسن علیه سم اپسیلون ممکن است پیشرفت بیماری را متوقف و یا حتی از بوجود آمدن بیماری جلوگیری کند.
ساینس دیلی

تمامی حقوق این خبر متعلق به سایت ام اس سنتر میباشد و انتشار خبر بدون درج نام ام اس سنتر غیر مجاز میباشد

ترجمه از: همدم
http://hamdam2002.BLOGFA.COM/
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : محبوب64 , sina gt , OMG! , warrior , اميدوار , neghar , zenith , paeazan , maryam.N , مریم۷۲ , سیامک 8 , kaveh_plus , ابراهیم , hadisss , nahid , zohrevand , atmahasan , ashrafi , Amir , رامنا
#2
این سم را چه جوری تشخیص بدیم؟
آجر میچینم روی هم...
دور تا دورٍ بودنم...

آنقدر که دیواری شود...

تا هیچ احساسی...

نتواند سرک بکشد...

و سر به سرم بگذارد!
 تشکر شده توسط : hamdam
#3
مرسی همدم عزیزagreement2
حالا این نظریه تائید شده؟
نقل قول: ساخت و توسعه آنتی بادی خنثی و یا واکسن علیه سم اپسیلون ممکن است پیشرفت بیماری را متوقف و یا حتی از بوجود آمدن بیماری جلوگیری کند.
درمان چی میشه؟ یعنی برای رفع مشکلات ایجاد شده هنوز به نظریه ای نرسیدن؟confused
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........




 تشکر شده توسط : hamdam
#4
تهران- ایرنا- محققان آمریکایی اعلام کردند: یک باکتری که در نوعی مسمومیت غذایی نقش دارد، در بروز بیماری ام اس (MS) موثر است از این رو ابتلا به این بیماری با نوع تغذیه ارتباط دارد


به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس، آزمایش های انجام شده بر روی موش توسط گروهی از دانشمندان کالج پزشکی ویل کرنل در آمریکا نشان می دهد، سم ساخته شده توسط یک گونه نادر از باکتری به نام Clostridium perfringens می تواند سبب آسیب های مغزی و بیماری ام اس شود.

این محققان سم تولید شده از این باکتری را در یک زن جوان مبتلا به ام اس (MS) نیز شناسایی کردند.

هنوز علت دقیق بیماری ام اس ( MS ) مشخص نیست اما این احتمال وجود دارد که ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی در بروز این بیماری نقش دارند.

به گفته محققان باکتری کلوستریدیوم_پرفرنژنس در خاک و گوشت پخته آلوده وجود دارد و علایم مسمومیت نظیر اسهال و معده درد که معمولا یک روز یا بیشتر به طول می انجامد، به دلیل فعالیت این باکتری به وجود می آید.

محققان می گویند: یک نوع از این باکتری به نام نوع B ، سبب تولید یک سم در بدن می شود که می تواند از طریق خون به مغز برسد و موجب ام اس شود.

در مطالعات آزمایشگاهی انجام شده محققان دریافتند که سم تولید شده به نام اپسیلون( epsilon) می تواند از رگ های مغزی عبور کند و سلول های میلین اطراف نورون ها را از بین ببرد. این آسیب ها در مبتلایان به بیماری ام اس دیده می شود.

جنیفر لیندن از محققان این پروژه گفت: این یافته جدید از این نظر مهم است که تاکید می کند که سم اپسیلون آغازگر بیماری ام اس (MS) است و ساخت واکسن یا آنتی بادی در برابر این سم می تواند به متوقف کردن روند بیماری و یا جلوگیری از این بیماری کمک کند.

به گفته محققان بررسی و آزمایش های بیشتری برای تایید ارتباط بین بیماری ام اس (MS) و مشکلات غذایی مورد نیاز است.

کشف علل ذاتی بیماری ام اس می تواند محققان را برای توسعه روش های بهتر درمانی و یا حتی جلوگیری ازاین بیماری کمک کند.

این یافته ها در نشست انجمن میکروب شناسی آمریکا معرفی شده و شرح کامل آن در نشریه پلاس وان (PLoS ONE ) منتشر شده است.


[تصویر:  81016426-5456344.jpg]

www.irna.ir
تاریخ خبر: 09/11/1392

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ





Clostridium perfringens بخشي از فلور طبيعي خاک مي باشد و گزارشات متعددي از جدا شدن اين ارگانيسم از مواد غذايي خام و پخته وجود دارد. اين باكتري به پنج تايپ A تا E تقسيم شده است و اين تقسيم بندي بر اساس توليد سم آلفا، بتا، اپسيلون و يوتا مي باشد. در اين مطالعه از واکنش multiplex PCR جهت شناسايي باكتري Cl. perfringens تايپ هاي D و C وB و A استفاده شد. تاييد اوليه تيپ هاي باكتريايي مورد استفاده با روش بيوشيميايي و سرولوژيکي صورت گرفت. جهت شناسايي بوسيله PCR، چهار جفت پرايمر با دماي ذوب نزديک به هم طراحي گرديد. قطعات تکثير يافته براي تيپ A، 1167 جفت باز (سم آلفا) و براي تيپ B، 1167 و 1025 و 961 جفت باز (سم آلفا، سم بتا و سم اپسيلون) و براي تيپ C، 1167 و 1025 جفت باز (سم آلفا و سم بتا) و براي تيپ D، 1167 و 961 جفت باز (سم آلفا و سم اپسيلون) بود. جهت بررسي ويژگي واكنش از باكتري Cl. botulinum به عنوان کنترل منفي استفاده شد كه نتايج PCR آن با پرايمرهاي طراحي شده منفي بود. نتايج اين تحقيق نشان داد که شناسايي کلستريديوم پرفرنجنس با استفاده از multiplex PCR بسيار ساده، حساس، اختصاصي و در حداقل زمان بوده و مي توان جهت تعيين تايپ هاي A و B و C وD Cl.perfringens استفاده نمود.

http://sid.ir/fa/ViewPaper.asp?ID=137998...083);63;71





به نظر من هر گردی گردو نیست !

چون این باکتری به سیستم ایمنی ربط پیدا میکنه و در یک خانم ام اسی هم پیدا شده که دلیل نمیشه
به عنوان مثال ویروس HTLV که خیلی خیلی بیشتر شبیه به ام اس ( بیماری ام اس و ویروس HTLV 1 ) رفتار میکنه و در همین ایران هم افراد ام اسی زیادی این ویروس رو هم دارن , آیا باید عامل به وجود آورنده ام اس معرفی بشه ؟!؟!؟!؟!؟!

در ضمن این باکتری عامل مهم و اصلی بیماری قانقاریا هست که واقعا وحشتناک هست ( در لینک زیر عکس هاشو ببینید که نبینیییییییییید بهتره badtaste )
حالا این کجا و ام اس کجا !!!!!!!!!!!

http://fa.wikipedia.org/wiki/قانقاریا


.
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
 تشکر شده توسط : paeazan , kiana , nahid , zohrevand , atmahasan , hamdam , Amir , رامنا
#5
(2014/01/31, 01:24 AM)ابراهیم نوشته است: مرسی همدم عزیزagreement2
حالا این نظریه تائید شده؟
نقل قول: ساخت و توسعه آنتی بادی خنثی و یا واکسن علیه سم اپسیلون ممکن است پیشرفت بیماری را متوقف و یا حتی از بوجود آمدن بیماری جلوگیری کند.
درمان چی میشه؟ یعنی برای رفع مشکلات ایجاد شده هنوز به نظریه ای نرسیدن؟confused

ابراهیم جان همین ها خود نوید بخشه! ضمنا همین که بیماری را متوقف کنه خودش عالیه!
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : hadisss , ashrafi , ابراهیم , Amir , برگ 7
#6
همدم عزیز
از دیروز که ترجمه شما رو خوندم ،فقط در مورد سم و طریقه شناسائی تو بدن و نحوه خنثی سازی اون مطالعه میکنم. باعث شد که کتابهای دانشگاهیمو دوباره مطالعه کنم. البته تو خیلی از سایتها هم این ترجمه و مشابه ترجمه شما رو ، امروز گذاشتن.
یکی از شاخصهای آزمایش میکروبی آب همین باکتری کلستریدیوم پرفرژنس هست
البته معمولاً تو گوشتهای آلوده هست و گوشت آلوده به این سم سریع متلاشی میشه .
ولی گاهی اوقات هم باعث آلودگی آب میشه عوامل آلوده كننده آب : ويبريوكلرا ، كريپتوسپوريديوم پاروم
تست های ایمونولوژیکی ( تست خنثی سازی ، الایزا )
• روش مولکولی ( شناسایی باکتری مبتنی بر تعیین توالی ژن های مربوط به چهار سم اصلی آلفا – بتا – یوتا و اپسیلون می باشد .
• در روش Multiplex PCR برای هر کدام از ژنهای cpa (ژن آلفا توکسین ) ،cpb ژن بتا توکسین ،etx ژن اپسیلون توکسین و iap ژن یوتاتوکسین استفاده شده است
این روش مناسب و دقیق از سایر روش ها می باشد .
در این روش از آنزیم Taq DNA polymerase و آنزیم های محدودگر و مارکر 100 bp DNA ladder و موادی از قبیل Tris –base ,EDTA,DnTP , RNAse , MgCl2 ، کلرفوم ، فنل ، اسید بوریک ، اتیدیوم بروماید و لیزوزیم از داخل کشور تهیه گردید از پلاسمید Puc18 برش داده شده با آنزیم DNAladder,Taql 100 جفت باز ، بعنوان شاخص وزن (Marker) برای قطعات DNA در ژل الکتروفورز استفاده گردید.
..
.
.
حالا اینکه چرا تو بعضی از بیماران پلاسموفورز یا ایمونو گلوبین جواب میده ، برای خودش یه دلیل یا توجیه علمی پیدا میکنه.
البته به این نتیجه میرسیم که همونطور که ام اسی ها دارای علائم و روند بیماری یکسانی نیستند ، ممکنه عاملش هم یکسان نباشه و این احتمال و نظریه رو یه سری از بیماران درست باشه
البته این بیماری بیشتر رو حیوانات مثل چهارپایان مطالعه شده و آنتی توکسینهای مربوط به اونها تولید میشه اما شیوع مسمومیت با توکسین اپسیلون برای اونها تقریباً کمتره و نادر به شمار میاد.
چیزی که مسلمه مسمومیت با توکسینهای کلستریدیومها خواستگاه اثرشون سیستم عصبی میزبانه.
یه مورد دیگه هم هست اینکه تو سموم شیمیائی و حشره کشها هم نوعی سم هست که به نام اپسیلون و از ایزومرهای لیندین هست.
لیندین نسبت به سایر سموم كلره خاصیت تجمعی نداشته و اثر حشره كشی فوق العاده زیادی دارد. و مصرف اون در حال حاضر متداول موثر هست. حتی بصورت شامپو هم تو داروخانه ها برای شپش و ... مصرف متداول داره . همچنین برخلاف گامكسان بوی نامطبوع تولید نمیكند این تركیب را در سال 1825 مایكل فاراده تحت نام BHC ساخته و نام آنرا بنزن هگزاكلراید گذاشت. تاكنون 15ایزومر مختلف از آن شناخته شده است كه مهمترین آنها آلفا ، بتا ، گاما ، دلتا و اپسیلون و … است.
با وجود تحقیقات بسیار زیاد در مورد طرز عمل لیندین در بدن موجودات زنده اطلاعات موجود بسیار اندك است. به طور كلی این سم روی سیستم عصبی اثر می گذارد.
ماتسومارا در سال 1983 پیشنهاد كرد اثر سمی لیندین روی سلسله اعصاب ناشی از قدرت و تقلید آن از طرز عمل مولكول پیكروتاكسنین (تحریك كننده عصبی) است.
لیندین همانند مولكول پیكروتاكسنین یك مهار كننده قوی عمل GABA (گاما آمینو بوتیریك اسید) كه یك ماده ضد تحریك است، می باشد.
نظریه ماتسومارا تاكنون رد نشده است. مولینز در سال 1955 گزارش نمود از ایزومرهای مختلف HCHفقط ایزومر گاما یا لیندین محرك بسیار قوی عصبی است.
مولینز ابعاد ایزومرهای مختلف HCH را اندازهگیری نمود و به این نتیجه رسید كه تنها ایزومر گاما میتواند در فضا و كانالهای فرضی موجود بین مولكولهای لیپوپروتئین غشاء سلولهای عصبی قرار گرفته و تبادل عادی یونی را مختل نماید. فرضیات مولینز نیز تاكنون رد نشده است.

ببخشید اینجا سرده ،دستم یخ زده ، رمق تایپ ندارم ، جمله بندیهام هم افتضاحه ولی سعی کردم مطلب رو برسونم.ashamed0006.gif
شاعر میگه کس نخوارد پشت من ، جز ناخن انگشت من wink2
بالاخره داروی ام اس رو باید ام اسیها کشفش کننagreement2
وااااای دما 9 درجه زیر صفره. jumping0047.gifjumping0047.gifjumping0047.gif

اینو یادم رفت بگم که لینک عکسی رو که آقا رامین در مورد بیماری قانقاریا تو ارسالشون گذاشتن هم از اثرات توکسین همین کلستریدیومهاست
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........




 تشکر شده توسط : hamdam , warrior , رامنا
#7
ممنون ابرهیم عزیز از اطلاعات تکمیلی اتون خیلی مفید بود.
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : ابراهیم
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  داروی جدید می تواند آسیب‌های عصبی مولتیپل اسکلروزیس(MS) را معکوس ن� hamdam 1 3,472 2019/06/08, 03:46 PM
آخرین ارسال: ماری تنها
  بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس در معرض خطر پایینی ازسرطان قرا hamdam 3 4,344 2018/11/19, 11:27 PM
آخرین ارسال: ناهید کاشانی
  بازسازی میلین در بیماران مبتلا به مالتیپل اسکلروزیس رامنا 7 7,517 2014/09/13, 05:52 PM
آخرین ارسال: sia
  تست تنفس روشی پیشرفته برای تشخیص بیماری مولتیپل اسکلروزیس (m.s) hamdam 9 10,584 2014/04/15, 07:04 PM
آخرین ارسال: آرزو
  هدف دارویی جدید برای درمان مولتیپل اسکلروزیس(MS) و بیماری آلزایمر hamdam 5 6,578 2014/04/01, 03:12 PM
آخرین ارسال: سمیرا
  تأثیر بالقوه دارچین در درمان مولتیپل اسکلروزیس (ام.اس) hamdam 31 38,788 2014/03/24, 10:30 PM
آخرین ارسال: سمیرا
  رویکرد جدید مولتیپل اسکلروزیس(MS) را در مدل موش معکوس کرد. hamdam 1 2,856 2013/12/01, 04:07 PM
آخرین ارسال: danialhami
  مطالعه نشان می دهد : کانابینوئید مصنوعی پیشرفت بیماری مولتیپل اسک hamdam 7 7,361 2013/07/19, 04:46 PM
آخرین ارسال: shaytoon
  شیردهی مادران احتمال خطر عود حملات مولتیپل اسکلروزیس را نمی کاهد hamdam 6 8,319 2013/01/24, 02:03 PM
آخرین ارسال: sargol
  جینکو بیلوبا عملکرد شناختی در مولتیپل اسکلروزیس را بهبود نمی بخشد hamdam 0 2,625 2012/09/20, 09:30 AM
آخرین ارسال: hamdam



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست