سم باکتریایی بطور بالقوه موجب مولتیپل اسکلروزیس(MS) میشود
منبع:
انجمن میکروب شناسی امریکا
محققان از روی شواهد به عمل آمده دریافتند که بیماری MS ممکن است از طریق سم تولید شده از باکتری های ناشی از مواد غذایی معمول بوجود آید.
محققان کالج پزشکی ویل کورنل از روی شواهد حاصل می گویند بیماری MS ممکن است توسط سم تولید شده از باکتریهای ناشی از مواد غذایی معمول بوجود آید. پژوهش حاضر در نشست تحقیقاتی انجمن میکروب شناسی 2014 ASM معرفی شده اند.
مولتیپل اسکلروزیس ( MS ) بیماری التهابی سیستم عصبی مرکزی است که در اثر افزایش نفوذپذیری BBB(سدخونی-مغزی) تعداد بیشتری از سلولهای سیستم ایمنی قادر به عبور از BBB و نفوذ به CNS بوده و باعث دمیلینه شدن میشود. فرآیندی که در آن عایق غلاف میلین سلول های عصبی آسیب می بیند. این بیماری تصور می شود که در یک فرد مستعد از نظر ژنتیکی با ترکیبی از یک یا چند عامل محیطی بوجود می آید. با توجه به برآورد انجمن ملی مولتیپل اسکلروزیس ، بیماری حدود 400،000 آمریکایی را تحت تاثیر دارد ، و شایع ترین علت ناتوانی عصبی در سن جوانی است.
شواهدی وجود دارد که سم اپسیلون با افزایش نفوذپذیری BBB باعث آسیب به میلین سلولهای عصبی میشود
محققان می گویند: یک نوع از این باکتری به نام نوع B ، سبب تولید یک سم در بدن می شود که می تواند از طریق خون به مغز برسد و موجب ام اس شود
سم اپسیلون(نوع B باکتری) که توسط گونه های خاصی از باکتری کلستریدیوم پرفینجنس به عمل می آید ، یکی از شایع ترین علل بیماری های ناشی از مواد غذایی در ایالات متحده به شمار می آید. مراکز ایالات متحده برای کنترل و پیشگیری بیماری تخمین می زند نوع C. perfringens این باکتری نزدیک به یک میلیون مورد از بیماری های ناشی از مواد غذایی در هر سال را موجب می شود
مطالعات قبلی نشان داده اند که C. perfringens ، و به ویژه سم اپسیلون ، ممکن است نقشی در تحریک MS بازی کند. در اواخر سال گذشته لیندن و همکارانش دریافتند نوع B باکتری ( آسیبی نا شناخته در آلوده کردن انسان و تولید سم اپسیلون)در یک زن 21 ساله منجر به شعله ور شدن MS شد. برای آزمایش بیشتر فرضیه خود لیندن و همکارانش عملکرد سم را در موش مورد مطالعه قرار داده به طور خاص آن سلول را هدف قرار دادند.
آنها کشف کردند که این سم می تواند از طریق خون به سلولهای مغز برسد و موجب MS شود.
لیندن می گوید: " در ابتدا، ما فکر می کردیم که سم اپسیلون فقط سلول های اندوتلیال مغز و الیگو دندروسیتها را هدف قرار می دهند . ما فقط اتفاق افتاده را توجه کردیم، آن همچنین به محدود و کشته شدن سلول های مننژ منجر می شود. این هیجان انگیز بود چرا که یک توضیح احتمالی برای التهاب مننژ و قشر subpial که به طور انحصاری در بیماران مبتلا به MS مشاهده شده اما به طور کامل درک نشده است فراهم می کند ".
آنها همچنین نمونه ای از غذاهای محلی را برای وجود C. perfringens و ژن سم اپسیلون آزمایش کردند. از 37 نمونه از مواد غذایی ، 13.5 ٪ برای باکتری مثبت بودند و 2.7٪ برای ژن سم اپسیلون.
دکتر لیندن گفت که این یافته ها برای دانشمندان مهم است چون میدانیم که سم اپسیلون ماشه MS را می کشد و آن را فعال می سازد
ساخت و توسعه آنتی بادی خنثی و یا واکسن علیه سم اپسیلون ممکن است پیشرفت بیماری را متوقف و یا حتی از بوجود آمدن بیماری جلوگیری کند.
ساینس دیلی
تمامی حقوق این خبر متعلق به سایت ام اس سنتر میباشد و انتشار خبر بدون درج نام ام اس سنتر غیر مجاز میباشد
ترجمه از: همدم
http://hamdam2002.BLOGFA.COM/
منبع:
انجمن میکروب شناسی امریکا
محققان از روی شواهد به عمل آمده دریافتند که بیماری MS ممکن است از طریق سم تولید شده از باکتری های ناشی از مواد غذایی معمول بوجود آید.
محققان کالج پزشکی ویل کورنل از روی شواهد حاصل می گویند بیماری MS ممکن است توسط سم تولید شده از باکتریهای ناشی از مواد غذایی معمول بوجود آید. پژوهش حاضر در نشست تحقیقاتی انجمن میکروب شناسی 2014 ASM معرفی شده اند.
مولتیپل اسکلروزیس ( MS ) بیماری التهابی سیستم عصبی مرکزی است که در اثر افزایش نفوذپذیری BBB(سدخونی-مغزی) تعداد بیشتری از سلولهای سیستم ایمنی قادر به عبور از BBB و نفوذ به CNS بوده و باعث دمیلینه شدن میشود. فرآیندی که در آن عایق غلاف میلین سلول های عصبی آسیب می بیند. این بیماری تصور می شود که در یک فرد مستعد از نظر ژنتیکی با ترکیبی از یک یا چند عامل محیطی بوجود می آید. با توجه به برآورد انجمن ملی مولتیپل اسکلروزیس ، بیماری حدود 400،000 آمریکایی را تحت تاثیر دارد ، و شایع ترین علت ناتوانی عصبی در سن جوانی است.
شواهدی وجود دارد که سم اپسیلون با افزایش نفوذپذیری BBB باعث آسیب به میلین سلولهای عصبی میشود
محققان می گویند: یک نوع از این باکتری به نام نوع B ، سبب تولید یک سم در بدن می شود که می تواند از طریق خون به مغز برسد و موجب ام اس شود
سم اپسیلون(نوع B باکتری) که توسط گونه های خاصی از باکتری کلستریدیوم پرفینجنس به عمل می آید ، یکی از شایع ترین علل بیماری های ناشی از مواد غذایی در ایالات متحده به شمار می آید. مراکز ایالات متحده برای کنترل و پیشگیری بیماری تخمین می زند نوع C. perfringens این باکتری نزدیک به یک میلیون مورد از بیماری های ناشی از مواد غذایی در هر سال را موجب می شود
مطالعات قبلی نشان داده اند که C. perfringens ، و به ویژه سم اپسیلون ، ممکن است نقشی در تحریک MS بازی کند. در اواخر سال گذشته لیندن و همکارانش دریافتند نوع B باکتری ( آسیبی نا شناخته در آلوده کردن انسان و تولید سم اپسیلون)در یک زن 21 ساله منجر به شعله ور شدن MS شد. برای آزمایش بیشتر فرضیه خود لیندن و همکارانش عملکرد سم را در موش مورد مطالعه قرار داده به طور خاص آن سلول را هدف قرار دادند.
آنها کشف کردند که این سم می تواند از طریق خون به سلولهای مغز برسد و موجب MS شود.
لیندن می گوید: " در ابتدا، ما فکر می کردیم که سم اپسیلون فقط سلول های اندوتلیال مغز و الیگو دندروسیتها را هدف قرار می دهند . ما فقط اتفاق افتاده را توجه کردیم، آن همچنین به محدود و کشته شدن سلول های مننژ منجر می شود. این هیجان انگیز بود چرا که یک توضیح احتمالی برای التهاب مننژ و قشر subpial که به طور انحصاری در بیماران مبتلا به MS مشاهده شده اما به طور کامل درک نشده است فراهم می کند ".
آنها همچنین نمونه ای از غذاهای محلی را برای وجود C. perfringens و ژن سم اپسیلون آزمایش کردند. از 37 نمونه از مواد غذایی ، 13.5 ٪ برای باکتری مثبت بودند و 2.7٪ برای ژن سم اپسیلون.
دکتر لیندن گفت که این یافته ها برای دانشمندان مهم است چون میدانیم که سم اپسیلون ماشه MS را می کشد و آن را فعال می سازد
ساخت و توسعه آنتی بادی خنثی و یا واکسن علیه سم اپسیلون ممکن است پیشرفت بیماری را متوقف و یا حتی از بوجود آمدن بیماری جلوگیری کند.
ساینس دیلی
تمامی حقوق این خبر متعلق به سایت ام اس سنتر میباشد و انتشار خبر بدون درج نام ام اس سنتر غیر مجاز میباشد
ترجمه از: همدم
http://hamdam2002.BLOGFA.COM/
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم